gosialska 08.05.06, 20:27 kto z Was ma? Tak mi chodzi po głowie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroszima13 Re: Tatuaż 09.05.06, 21:14 gosialska napisała: > I nigdy nie żałowałaś?? nigdy )) Odpowiedz Link
sev7en jaaaaa 08.05.06, 20:35 nie mam :p a jak chodzi po glowie to pewnie to jest pajak Odpowiedz Link
gosialska Re: jaaaaa 08.05.06, 20:41 Pfu, pfu.. no idź sobie! Nie chce tu żadnych pajaków ani weszekD Odpowiedz Link
herezja Re: jaaaaa 08.05.06, 21:17 no to sobie pójdę... Herezja z weszką, trzymając się za ręce, odeszły w kierunku zachodzącego słońca Odpowiedz Link
herezja Re: jaaaaa 08.05.06, 21:28 no dobra, weszka już wróciła, a ja sie jeszcze trochę poboczę Odpowiedz Link
spey Re: jaaaaa 08.05.06, 21:41 herezja napisała: > Herezja z weszką, trzymając się za ręce, odeszły w kierunku zachodzącego > słońca chlip..chlip... jakie to romantyczne..... chlip... Odpowiedz Link
spey Re: jaaaaa 08.05.06, 21:49 herezja napisała: > prawda? > Miłość do grobowej deski eeee taaam... nizoralu jakiegoś wystarczy użyć, czy cóś.... Odpowiedz Link
spey Re: jaaaaa 08.05.06, 21:54 herezja napisała: > chcesz mnie pozbawić światła życia mojego?? > sssorki ... ja nie wiedziałem że weszki świecą.... a nie lepiej kupić latarkę jaką ? ...albo świeczkę? ... zwłaszcza ś... PP Odpowiedz Link
spey Re: jaaaaa 08.05.06, 22:36 herezja napisała: > świeczkę? ale to jest bardzo duża weszka i jak jeszcze do tego ładniutka - to chyba zaczynam Ci zazdrościć )) Odpowiedz Link
spey Re: Tatuaż 08.05.06, 21:40 gosialska napisała: > kto z Was ma? Tak mi chodzi po głowie.. nieeee....na głowie to raczej sobie nie rób .... Odpowiedz Link
spey Re: Tatuaż 08.05.06, 22:02 gosialska napisała: > kiedy tam to tak seksownie no...może...ale żeby było widać to trzeba zgolić włosy...a wtedy to człowieka od razu od skinów wyzywają...chociaż ja właściwie nie rozumiem ,co ludzie od nich chcą? Chłopaki elegancko ostrzyżone,gustowna kurteczka albo czarna koszulka,świeża, wyprasowana...buciki zawsze wyczyszczone na błysk...no kurde,nie rozumiem... Odpowiedz Link
spey Re: Tatuaż 08.05.06, 22:05 no...tak...kwestie ekonomiczne są dziś nie do przeskoczenia.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaż 08.05.06, 22:39 miałam..........zmywalny;D też mi chodził po głowie ale jak pomyslałam, ze gdy będę starsza, skóra mi zwiotczeje i w dodatku będę klepać bidę i nie będzie mnie stać na usunięcie takiego niemodnego być moze tatuaża to ochota mi przeszła) Odpowiedz Link
herezja Re: Tatuaż 08.05.06, 22:48 no właśnie, to jest to - tatuaże mogą wyglądać fajnie na młodym opalonym ciałku, ale co potem? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaż 08.05.06, 22:51 a potem...zaszuszoa babcia z różą na ramieniu;P albo otyła kobieta z czymś co było ładnym tatuażem na linii plecy i pupa) ale raz się żyje;PP martwić można się potem) Odpowiedz Link
herezja Re: Tatuaż 08.05.06, 22:52 hi hi, albo rozciągnięty krzyż Ankh u babci w moherowym bereciku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaż 08.05.06, 22:56 to byłoby zabawne.....ciekawe czy którys z obecnych beretów ma jakis tatuaż) Odpowiedz Link
spey Re: Tatuaż 08.05.06, 22:52 a teraz poważnie,dobra? - myślicie że jak się ma np. 75 lat, to jeszcze zależy człowiekowi na tym, czy podoba się innym? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaż 08.05.06, 22:56 powaznie pytasz???? ZALEZY!!! jestem czasem świadkiem kobieta lubi czuc się kobieta w każdym wieku Odpowiedz Link
beatka751 Re: Tatuaż 09.05.06, 07:47 gosialska napisała: > kto z Was ma? Tak mi chodzi po głowie.. A gdzie chcesz sobie zrobić? Odpowiedz Link
beatka751 Re: Tatuaż 12.05.06, 08:55 Ładne miejsce Ja wychodze z założenia, że jesli sobie robic, to najlepiej w takim miejscu, zeby za 30 lat, jak juz bede dama w szacownym wieku, nie wygladało to co najmniej groteskowo;DDD... Wiec wszelkie miejsca, ktore sa zawsze odsloniete, na pewno odpadaja-ale łopatka... i pare innych miejsc.... why not... Grunt, zeby trafić na fachowca - lepiej zapłacic wiecej, ale miec pewnosc, ze zrobione w sterylnych warunkach.... no i ładnie.... BTW - kolorowe tatuaże ciekawie wyglądają...... Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Tatuaż 12.05.06, 13:12 planujesz? zdecydowanie popieram. takie moje prywatne zdanie: dziewczyna z tatuazem ale "dyskretnym" = mam na mysli jakis fajny motyw, stosunkowo delikatnym wyglada na prawde fajnie. a lopatka to swietne miejsce. tradycyjne ramie tez. albo tuz nad kostka (tylko ze wtedy to maluuutki). albo jeszcze na brzszku ale tak bardzo nisko. moja kolezanka ma motylka, ktory tak sie fajnie czasem odrobinke wychyla ponad linie spodni (biodrowek) i wyglada to swietnie. no i intrygujaca a tak przy okazji. ja tez wlasnie niedawno postanowilem zrobic (mysle ze do wakacji sie wyrobie). Odpowiedz Link
gosialska Re: Tatuaż 12.05.06, 22:19 A ja może w wakacje, albo zrobie sobie prezent na urodziny a to w czerwcu) Tylko brakuje mi pomysłu co.. tylko coś delikatnego wchodzi w gre Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Tatuaż 12.05.06, 21:46 no prawie, bo nie jest to centralnie na łopatce Odpowiedz Link
hiroszima13 piękny :) 12.05.06, 22:05 są rózne głosy na ten temat - mam tribala mnie sie podobał, podoba i podobać będzie reszta mnie nie interesi Odpowiedz Link
hiroszima13 tak :) 12.05.06, 22:19 no tak jak napsialam, ale i tak Ci to mówi niewiele pewnie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: tak :) 12.05.06, 22:25 sugerujesz ze nie wiem co to jest tribal? ;P Odpowiedz Link
hiroszima13 sugeruję? 12.05.06, 22:45 nie twierdzę, że nie jest to konkretna odpowiedż Odpowiedz Link
monikson Re: Tatuaż 12.05.06, 20:38 ja się zastanawiam... ale chyba muszę sie pospieszyć bo czas ucieka i skóra wiotczeje widziałam kiedyś w tv przepiękny kwiatowy motyw, taki "leśmianowski"... nei jestem w stanie go nigdzie znaleźć ale jak znajde to od razu pojdę sobie zrobić)) Odpowiedz Link
gosialska Re: Tatuaż 12.05.06, 22:17 No własnie ja nie wiem tylko co... może jakieś podpowiedzi? Odpowiedz Link
spey Re: Tatuaż 12.05.06, 23:13 bardzo podobają mi sie tatuaże u dziewczyny zaraz nad pupą... Odpowiedz Link
altu Re: Tatuaż 12.05.06, 23:19 hm.. mnie zawsze ciekawi, jaki taki "cud" bedzie wyglądał za lat powiedzmy dwadzieścia. bo to pewnie ani miłe, ani ładne nie będzie.. no, ale to moze dlatego, że mam zbyt bujną wyobraźnię.. Odpowiedz Link
altu Re: Tatuaż 12.05.06, 23:30 to może inaczej - puszczę moją własną wizualizację: jestem (przypuścmy, ze mam takowy tatuaż - w miejscu ogólnie dostępnym, aczkolwiek występującym pod ubraniem) emerytką. albo rencistką. albo dwa w jednym. jadę do sanatorium. idę na basen, masaż czy gdzieś, gdzie muszę się rozebrać (nie koniecznie do adama&ewy, ale jednak..). i widzi mnie na przykład taki młody pan doktor. i się spalam ze wstydu.. bo wiem, co on może sobie pomyśleć o kobiecie, która ma tatuaż.. a która to kobieta jest lekko rozmyta - miejsami tłusta, z celulitem, obwisłą skórą, zmarszczkami.. fuj.. chyba za bardzo się wczulam.. po prostu - należę do osób, które dbają o siebie, i o swoj wizerunek. i chyba, tak profilaktycznie, nie mogłabym sobie pozwolić, aby za 30 lat ktoś na mnie patrzył z dziwną miną, i żeby jemu się wyobraźnia uruchamiała.. ale to tylko moje zdanie. aczkolwiek - jakies parę lat temu mialam taki maly tatuaz - inicjaly na kostce. akurat przed obroną magisterki. boszsz. jak ja chcialam wyjsc na profesjonalistkę.. i nie wiedzialam, jak go ukryc.. ale sie udało. przede wszystkim - rzuciłam komisję na kolana moją pracą i wiedzą. a reszta - to juz tylko dobre wrażenie Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Tatuaż 13.05.06, 00:31 a kto powiedział, ze dożyjemy tej starości?? po za tym, za 30 lat co 20 staruszka bedzie miała tatułaż czasy się zmienaiją Odpowiedz Link
altu Re: Tatuaż 13.05.06, 00:35 ja mam zamiar dożyć starości.. a co! w koncu - od 10 lat skladki na emeryture place, to chce je odzyskac.. zresztą, dzisiaj zostałam uświadomiona, że bycie na emeryturze to fajna rzecz. i że podobno na emeryturze ludzie są szczęśliwsi.. a za trzy miesiące jadę na tydzień do spa. więc obejrzę panie w różnym przekroju wiekowym - od równolatek do konkretnie zaawansowanych emerytek. obejrze i może przemyślę na nowo.. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Tatuaż 13.05.06, 00:42 Zrobisz jak będziesz chciałą, nie chcę nikogo do niczego namawiać Mnie się podoba mój tatułaż i wątpię bym się go kiedyś wstydziła nawet jak bedę star i pomarszczona. Się komuś nie podoba to się nie patrzy ) Odpowiedz Link