endi11 21.05.06, 21:06 sobie byłem wczoraj. studentem już nie jestem, ale co mi tam! no i grali fun lovin' criminals, a oni grają swietnie! i jakoś tak pozytywnie. i w ogóle wymiatają. dobry koncert. a Wy? koncertujecie czasami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_kropka Re: juwenalia 21.05.06, 21:12 endi11 napisał: > sobie byłem wczoraj. studentem już nie jestem, ale co mi tam! > no i grali fun lovin' criminals, a oni grają swietnie! i jakoś tak > pozytywnie. i w ogóle wymiatają. dobry koncert. > a Wy? koncertujecie czasami? Też sobie czasami koncertuje. Wyszalałam się w czwartek na Juwenaliach. A co tam! Odpowiedz Link
mort_subite Re: juwenalia 21.05.06, 21:19 Czasami. Wczoraj pobawiłem się w klimatach blackmetalowych, na początku czerwca wybieram się na Garbarka, a za jakiś miesiąc - na Tool. Odpowiedz Link
herezja Re: juwenalia 21.05.06, 21:46 18 czerwca skoczę na jeden mały koncercik do Warszawy Będą grały stare zmurszałe głazy Odpowiedz Link
endi11 Re: juwenalia 21.05.06, 21:52 to wpadaj do mnie na kawę, bo to prawie u mnie pod oknami będzie Odpowiedz Link
herezja Re: juwenalia 24.05.06, 19:28 No to byłam na koncercie Zachciało sie dziadkowi na palmę wspinać... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3367158.html Odpowiedz Link
herezja Re: juwenalia 25.05.06, 21:38 czerwcowe koncerty wylądują najprawdopodobniej na końcu trasy, czyli koniec sierpniaa, wrzesień... no nic, zobaczymy... A muzycy niech lepiej nie włażą na drzewa, bo nie od tego są Odpowiedz Link
mort_subite Re: juwenalia 21.05.06, 22:20 o_kropka napisała: > Koncertu Toola zazdroszczę. Naprawdę! Nie zazdrość, tylko kup bilet i przyjedź do Katowic. Odpowiedz Link
endi11 Re: juwenalia 21.05.06, 21:45 na Toolu może być nieźle, napisz później jak było. ja miałem w planie jechać do Pragi na Redhotów, ale uznałem, że poczekam aż oni pofatygują się do nas. a poza tym mistrzostwa świata są w tym czasie Odpowiedz Link
mort_subite Re: juwenalia 21.05.06, 22:17 Cholera, zapomniałem na śmierć o Mistrzostwach Świata. A 24 czerwca akurat ma Polska grać (1/8 finałów - pierwsza drużyna z grupy A z drugą z grupy B) ;-PPP No cóż, jakoś to przeżyję... Odpowiedz Link
endi11 Re: juwenalia 21.05.06, 22:20 spoko, mam przeczucie, że to nie będzie nasz ostatni mecz w Niemczech, więc sobie odbijesz w ćwiećfinałach Odpowiedz Link