szpikulec1 29.09.05, 02:39 Tusk NIE Dlaczego ? A posluchaj uwaznie jednego i drugiego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szpikulec1 Re: Kaczynski TAK 29.09.05, 02:44 Tusk staje sie coraz bardziej mdly, niewyrazny. Sprawia na mnie wrazenie kogos komu marzy sie druga "kreska Mazowiecka". Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus a to czytałeś? 29.09.05, 02:52 www.e-fakt.pl/artykuly/artykul.aspx/Artykul/52614 Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: a to czytałeś? 29.09.05, 02:56 "Ale ci, którzy zarzucają panu radykalizm, nie mówią, że pan chce radykalnie walczyć z przestępczością, ale że ściga się pan z PiS i LPR na hasła o lustracji i dekomunizacji. " i ten zarzut jest prawdziwy. Tusk to mieczak, a dekomunizacja to tylko haslo ktorym sie posluguje w wyscigu na fotel prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Myślę ,że Jego główną rolę jest przeszkadzanie 29.09.05, 02:59 w budowie czwartej Rzeczypospolitej.Tusk stara się odwlec ten zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Myślę ,że Jego główną rolę jest przeszkadzani 29.09.05, 03:02 Tusk to straznik okraglostolowego przymierza. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu A po co mam słuchać ? 29.09.05, 02:55 "Po owocach ich poznacie" Widzę co zrobił a czego nie zrobił Kaczyński w Warszawie. - zatrudnienie w administracji wzrosło - żadna nowa inwestycja nie została rozpoczęta - miasto dusi się w coraz większych korkach - Warszawa nie dostanie prawie żadnych pieniędzy z UE - Kraków, Wrocław, Poznań dostają setki milionów zł Kaczyński dał się zatem poznać jako ktoś kto woli nic nie zrobić byle tylko nie popełnić błędu. Umie za to na okrągło powtarzać ile to on nie zamierza zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Na pewno nie ty o tym zdecydujesz, bolszewiku 29.09.05, 03:33 Ja mam poglądy prawicowe a ty jesteś bardziej czerwony niż Dyduch i prawdopodobnie również bardziej zapijaczony. Więc lepiej ty idź spać, żeby od rana znowu obmyślać jak by tu okraść "bogatych", dać "biednym" a i samemu prowizję godziwą wziąć. W końcu na tym polega program PiSu, czyż nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: A po co mam słuchać ? 29.09.05, 02:58 Spokojnie, damy mu pelna wladze to i w Warszawie sie polepszy. Oczywiscie nie komuchom.Na pohybel ich. Odpowiedz Link Zgłoś
antzu Nieudolnie rządził Warszawą to dlaczego ma się 29.09.05, 03:39 sprawdzić w dużo odpowiedzialniejszej roli ? Dać Kaczyńskim pełnię władzy w Polsce to tak jak strzelić gola do własnej bramki. Gospodarka - recesja Rynek pracy - coraz wyższe bezrobocie Sytuacja międzynarodowa - izolacja Polski w UE Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Nieudolnie rządził Warszawą to dlaczego ma si 29.09.05, 03:43 Daj wladze (Mc)Donaldowi to Cie zatrudni przy frytkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk Tusk do Cimoszenki 29.09.05, 03:02 "Wierzę w to, że to wspólne zwycięstwo zbuduje z Polski dom, w którym pan się także będzie dobrze czuł, panie marszałku". Tusk do Cimoszenki na koniec debaty u Lisa 08.09.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Bereza 29.09.05, 19:24 pjuk napisał: > "Wierzę w to, że to wspólne zwycięstwo zbuduje z Polski dom, w którym pan się > także będzie dobrze czuł, panie marszałku". Tusk do Cimoszenki na koniec debaty u Lisa 08.09.2005 znaczy to że będą budować komfortowe więzienie? jako lokalizację proponuję Berezę w woj. lubelskim. Dobrze się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Kaczynski TAK 29.09.05, 19:20 Major Babel : " Kaczynski, albo smierc " :) Odpowiedz Link Zgłoś