czarny.onyks 30.05.06, 14:20 czy my na pewno mamy juz prawie lato?? Ciemno, zimno, słońca nie ma.... Nic mi sie nie chce, a Wam? Jakieś pobudzacze stosujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Cholera..... 30.05.06, 14:31 tiaa, pogoda jak na Wyspach Chodze czasem na solarke od razu uprzedzam - nie wygladam jak skwarka Odpowiedz Link
altu Re: Cholera..... 30.05.06, 15:10 hm. ja od dwóch, niezależnych osob, słyszałam, ze w tym roku lato będzie tylko i wyłącznie w sierpniu. a pozostały czas, kiedy powinno być ciepło, gorąco i tak własnie normalnie, to będzie tak jak dzisiaj. czyli pochmurno i bardziej wiosennie niż letnie.. tia.. a ja sobie klapki kupiłam..' Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Cholera..... 30.05.06, 15:30 no, pocieszać to Ty umiesz;DDDD ale ja mam nadzieję, że te niezalezne osoby jednak się mylą klapki?? zawsze możesz w domu pochodzić;DD Odpowiedz Link
altu Re: Cholera..... 31.05.06, 07:54 jak na razie - po domu i obejściu chodzę.. przynajmniej się staram (takie, na 8 cm obcasie..) a wczoraj - na okoliczność zimnego lata kupiłam półbuty koloru kremowego. no co.. niech widać, ze letnio ma być.. oglądałam wczoraj też kostiumy kąpielowe.. cholera.. chyba się bede cieszyć, że lata nie bedzie. za stara jestem na takie wzorki, kolorki, fasony, jak dla plastikowych panienek typu britnej a najfajniejsze to, ze urlop na pierwszy tydzien lipca mam planowany. a potem w pazdzierniku, na Sycylię planuję.. ps pocieszanie to moja specjalność a wole sie milo rozczarować, niż cieszyć, a potem dupę na mokrym piasku sadzać Odpowiedz Link
konrado80 Re: Cholera..... 30.05.06, 21:30 u mnie na szczescie pogoda jest ok tylko troche wieje, ale da sie przezyc i polazic w krotkim rekawku ) Odpowiedz Link
beatka751 Re: Cholera..... 31.05.06, 09:21 Dziś rano kawa mlekiem i dodatkiem wanilii - pobudzacz bardzo pozytywny... Poza tym - im brzydsza pogoda/gorszy humor, tym jaśniejsze i bardziej pozytywnie nastrajające ubranko;D -działa zawsze Odpowiedz Link
daisy7733 Re: Cholera..... 31.05.06, 16:39 smiem watpic w to ze jest lato a nawet wiosna ze jest to nie jest takie oczywiste najgorzej jest rano - obudzic sie kawa ewentualnie muza (byle nie z radia bo tam wiadomosci podaja czasami nieoptymistyczne:/) brrr... Odpowiedz Link
altu Re: Cholera..... 02.06.06, 11:52 powoli wiosna (!) się wykluwa. słoneczko, lekki wiaterek, zielono wszędzie.. zaczyna mi się to podobać oby do weekendu się tak zostało.. to może tyłek trochę podsmażę Odpowiedz Link