anula001 04.07.06, 23:35 Nie dosc, ze przystojniaki to jeszcze zdolni))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: Viva Italia:)))))))))) 04.07.06, 23:37 eee tam, za dużo nerwów. kto by to wytrzymał?! )))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Viva Italia:)))))))))) 04.07.06, 23:38 ja jeno ostatnia minute dogrywki ogladalamDDDDDD Taka jestem kibicka;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
latindancer Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 00:57 ...to jeszcze krzykacze, aktorzy i najlepsi udawacze fauli - kładą się pokotem jak sosny w iście cyrkowym stylu. Do tego to mają zdolności. Taki Pippo już dawno powinien dostać nominację do Oskara za rolę dramatyczną. Mam nadzieję, że w finale ktoś im pokaże gdzie raki zimują. Odpowiedz Link
adultera Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 01:00 zgadzam sie w 100% ale,że Niemców wyeliminowali- to wszystko im wybaczam!! a w finale niech się dzieje wola nieba..:p Odpowiedz Link
latindancer Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 01:05 Z dwojga złego wolę już Niemców. Ci przynajmniej do wygrywania stosują upór, waleczność i ambicję, a nie tanie sztuczki, na które nabierają się sędziowie. Odpowiedz Link
adultera Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 01:29 Ojjj Niemcy też lubią pomajaczyc, poudawać... No i ta ich pewność siebie... Przyda im się mały prztyczek w nos!!! Odpowiedz Link
sunny-day Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 07:27 adultera napisała: > Przyda im się mały prztyczek w nos!!! Oj przydał się przydał... A Włosi niech sie troszke pocieszą, przynajmniej do niedzieli Odpowiedz Link
latindancer Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 08:02 Każdy lubi. Nie ma takiej druzyny, której piłkarze nie udają fauli. Jednak makarony robią to na skalę przemysłową. adultera napisała: > Ojjj Niemcy też lubią pomajaczyc, poudawać... > No i ta ich pewność siebie... > Przyda im się mały prztyczek w nos!!! Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 17:06 ii tam czepiasz sie, w niektorych przypadkach wystracza ze ktos jest przystojniakiem a Wlochow i tak uwielbiam, pomimo wielu wad Odpowiedz Link
latindancer Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 18:18 To jeśli już o względach estetycznych tylko mówimy, to chciałbym żeby z Włochami wygrywała nasza żeńska reprezentacja siatkarek z Kasią Skowrońską na czele. Odpowiedz Link
anula001 Re: Nie dość, że przystojniaki... 05.07.06, 18:23 no to do dziela - zaproponuj komu trzeba Odpowiedz Link
m_yyz Re: Nie dość, że przystojniaki... 17.07.06, 10:02 e tam...atrakcja po drugiej stronie boiska zadna...bo co w siatke nie pograja a przystojni nie sa...maja wlosy wyzelowane, ze az sztywne, sa niscy, maja male raczki male stopki i sa pewni siebie, graja jak cyrkowcy a jak ich ktos dotknie to klada sie na trawie i krzycza zwiajac sie z bolu katem oka spogladajac na sedziego czy wyciagnie kartonik dla przeciwnika czy tez nie wyciagnie...sa leniwi dlatego graja pozycyjny futbol...podziwiam ich kondycje i gre do konca z niemcami...niemieckiej pilki tez nie lubie hahaha...nie lubie wlochow i tyle no ok...canavaro jest zdolny buffon tez Odpowiedz Link
monikson Re: Viva Italia:)))))))))) 05.07.06, 08:08 eee, a ja niszowo kibicowałam Niemcom i jak oni teraz do domu pojadą? Odpowiedz Link