nedfan 19.12.06, 21:07 To ja tu się odzwyczajam od chamskiego chlania wódy, tudzież innych trunków wywołujących odmienne stany świadomości, a Wy sobie alkoholowy świat robicie??? No ładne kwiatki!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nedfan Re: Alkoholowy??? 19.12.06, 21:13 pomysl.po.wypiciu napisał: > coż tylko Tobie pogratulować Czego? Tego, że kulturalnie pijam ostatnio wina Nowego Świata, zamiat krajowej "zupy żytniej"? No, tego faktcznie można mi pogratulować )) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Alkoholowy??? 19.12.06, 21:21 a to wina nowego swiata nie wywołują odmienych stanów świadomości? coz jedni lubia zupe żytnia inni ziemniaczana a jeszcze inni z czego innego. Odpowiedz Link
nedfan Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:01 pomysl.po.wypiciu napisał: > a to wina nowego swiata nie wywołują odmienych stanów świadomości? Jak się je odpowiednio dawkuje, to wywołują jedynie miłe rozochocenie )) Odpowiedz Link
fleshless Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:25 nedfan napisał: > Tego, że kulturalnie pijam ostatnio wina Nowego Świata, zamiat krajowej > "zupy żytniej"? fiu, fiu... pad plackiem (z wrażenia) ;PPP Odpowiedz Link
herezja Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 08:39 Czyżbym przegapiła Alkoholowy Świat Wg Singli?? Widzę, że Pomyśl ostro działa ;P Odpowiedz Link
nedfan Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:02 herezja napisała: > Czyżbym przegapiła Alkoholowy Świat Wg Singli?? A owszem, przegapiłaś. Jak zobaczyłem tę nazwę, to myślałem, że z krzesła spadnę. Odpowiedz Link
herezja Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:37 No prosze, trzeba było siedzieć na forum zamiast pić wino Odpowiedz Link
fleshless Eno! Gdzie ten alkocholowy? ;> 20.12.06, 09:21 cóś się stało jak mię nie było? ;] Odpowiedz Link
fleshless Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:23 nedfan napisał: > To ja tu się odzwyczajam od chamskiego chlania wódy, tudzież innych trunków > wywołujących odmienne stany świadomości, a Wy sobie alkoholowy świat robicie??? > No ładne kwiatki!!! a dlaczego to niby jak chlanie to zaraz chamskie? ;> Odpowiedz Link
herezja Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:38 No właśnie, ja sie delektowałam wczoraj winem, a nie chlałam Odpowiedz Link
zeppelia Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:45 delektować to się można moja droga herbatą jąsminową a wino to się w najlepszym wypadki żłopie Odpowiedz Link
herezja Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 09:55 a degustować też sie nie da? heh, no dobra, przyznam sie... żłopałam wczoraj - dużo i długo Odpowiedz Link
zeppelia Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 10:02 wieeeeedziałam! ;D można można, jednak nie każdenu idea degustowania trunków alko jest bliska, niektórzy zwyczajnie konsumują Odpowiedz Link
herezja Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 10:36 > niektórzy zwyczajnie konsumują O żesz, na to nie wpadłam Odpowiedz Link
zeppelia Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 10:46 hyhy bo na to sie zwykle nie wpada, to się intuicyjnie wciela w życie Odpowiedz Link
nedfan Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 11:21 fleshless napisał: > a dlaczego to niby jak chlanie to zaraz chamskie? ;> Bo eleganckie picie wódki kończy się na jednym kieliszku, góra dwóch. A chamskie chlanie to jest wyżłopać litra na dwóch Odpowiedz Link
fleshless Re: Alkoholowy??? 20.12.06, 11:42 nedfan napisał: > Bo eleganckie picie wódki kończy się na jednym kieliszku, góra dwóch. > A chamskie chlanie to jest wyżłopać litra na dwóch Nie wydaje mnie się, żeby to było takie oczywiste.... ;P Odpowiedz Link