burykrow 12.02.07, 10:34 ktoś kto nie ma nic (nikogo) do stracenia. Wczoraj usłyszałem coś takiego. Może nie pierwszy raz, jednak wczoraj dotarło to do mnie. Nic nowego, wiem a jednak jakoś tak... i padać przestało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: singiel to... 12.02.07, 22:52 a wg mnie ma jednak ma duzo do stracenia, jak każdy człowiek może stracić przyjaciół, rodzinę może stracić zdrowie i nadzieję....... Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: singiel to... 12.02.07, 23:09 i zostaje mu tylko katafalk? (ha, zawsze mnie zastanawiało, kim jesteś z zawodu. i zawsze stawiałam, że medycyna lub okolice...) kolor singla - zielony. uczucie przed nim. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: singiel to... 12.02.07, 23:38 dobry i katafalk, gdy juz nic nie ma... czy to ważne kim jestem? tutaj jestem onyksem;P a tam...niektórzy wiedzą Odpowiedz Link
admoc Re: singiel to... 12.02.07, 23:22 ...to ktoś kto wszystko może... nieograniczne mozliwości... ...kiedyś postrzegałem ten brak jako koniec... teraz widze początek... ...trzeba mieć nic... by się odrodzić... to tak z źródła wyniosłem... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: singiel to... 12.02.07, 23:25 mimo wszystko o ile bardziej sie traci gdy jest sie samym... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: singiel to... 12.02.07, 23:30 czlowiek jest zwierzeciem stadnym... slodkich snow Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: singiel to... 12.02.07, 23:34 wiem, ale musiałam sobie jakoś wytłumaczyć, że teraz jest czas, gdy jestem sama. więc z sobą. Odpowiedz Link
juvenala1 Re: singiel to... 13.02.07, 00:09 poczytałam Was i... idę pogłębiać moje minorowe nastroje przy jakiejś smutnej muzie... chyba pomęczę przecudne dzwięki ze Zródła...może to trochę pomoże.... co za dzień Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu źródło 13.02.07, 00:13 aaaaa............ też uważam ze jest cudna muzyka jak obejrzałem film i od razu polecialem szukac muzy w merlinie a pozniej czekac tydzien - to byla katorga ech.. Odpowiedz Link
juvenala1 Re: źródło 13.02.07, 00:32 ja też kupiłam w merlinie mój ukochany fragment to "death is the road to awe"...nieprawdopodobnie się rozkręca...po prostu gęsia skorka i ciarki... właśnie mi gra w słuchawkach.. Odpowiedz Link
mojave777 Re: źródło 13.02.07, 09:37 Ja czuję jak moje trzewia się skręcają przy "Tree of Life".... eM. _____ ...she shines in a world full of ugliness... Odpowiedz Link
mojave777 Re: singiel to... 13.02.07, 09:38 ktoś kto nie ma nic (nikogo) do stracenia Ktoś, kto nie ma NIKOGO do stracenia może zdobyć KAŻDEGO eM. _____ ...she shines in a world full of ugliness... Odpowiedz Link
burykrow Re: singiel to... 13.02.07, 10:59 mojave777 napisał: > Ktoś, kto nie ma NIKOGO do stracenia może zdobyć KAŻDEGO i nieco przewrotnie-przekornie, ktoś kto nie jest z nikim może być z każdym. g.g. burykrow Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam Re: singiel to... 13.02.07, 11:19 Ktoś, kto jest sam budzi się i myśli: o, cholera, znowu kolejny dzień Chciałbym spać. Gorzej, gdy sen był erotyczny, wtedy klepie się miejsce obok, a tu nawet mordy psa Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam mówisz masz :) * 14.02.07, 11:00 Na poduszce spoczywała głowa KROWY, muuuuu ja nie chcieć, ale musieć do pracy, cześć aha, zdjęcie w profilu robiłeś sobie z wyciągniętymi łapkami? a gdzie samowyzwalacz? ) Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam to Ty jesteś kobietą...? 14.02.07, 13:14 dostałam walentynkę w swojej ulubionej aptece, miło przewiązana ładnie kokardką. kosmetyki. to jest to a podrygujący w autobusie chłopak trzymał różę między nogami, chyba dla kozy, prawda? noo, nie mieściła mu się tak do normalnego trzymania... Odpowiedz Link
altu Re: singiel to... 14.02.07, 13:15 > ktoś kto nie ma nic (nikogo) do stracenia akurat.. nie chciałabym stracić tego co mam. i nieważne tutaj, czy jestem singlem, czy nie.. ech.. ta zaściankowość.. ;/ Odpowiedz Link
ludzik_ten_sam ? 14.02.07, 13:20 Wytłumaczysz Altu, bo nic a nic nie rozumiem... Odnosisz swój post do pierwszego, tak? Gdzie tu zaścianek? Odpowiedz Link