monalajza 16.04.07, 23:18 jestem sama. Mowie wprost : wkurza mnie to Jeszcze bardziej : nie chce szukac przez net ciezko mi bo sie zakochalam w niewlasciwej osobie. Dziele sie z Wami tylko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunet.biust.fan.22 Re: przynaje sie:0 17.04.07, 10:46 jest chyba troche takich osob, ja tez moze za duzo wybrzydzam ale... sam jestem sobie winien. na 5 roku zaczne wiecej panikowac narazie sport, jezyki obce, podroze, zarabianie kasy, slonce, lato, opalanie, podrywanie i zastanawianie sie co ja wlasciwie bede robil po studiach studia to czas swietnych mozliwosci. szkoda, ze kiedys sie musi wszystko skonczyc net tez wykluczam... to nie dla mnie. Odpowiedz Link
more.words Re: przynaje sie:0 17.04.07, 11:48 uhh.,.. moja droga.... ja moge powiedzieć to samo... jestem sama <w zasadzie od lutego > wkurza mnie to... tez troche tez przez net nie szukam- i nie mam takiego zamiaru... i mam problem... bo mam - podobnego "singla" do mnie - tzn z podobnym podejsciem do zycia... i ma 30 lat... i sie tak czasem spotykamy ze soba- i tocos dziwnego trwa juz rok - raz na jakis czas odnawiana znajomosc... tylko ... coz.... to nie jest zwiazek nawet - jak zwykle zaczyna byc całkiem miło - ja go olewam ... bo co mi ze zwiazku z kolesiem w tym wieku ?? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: przynaje sie:0 17.04.07, 13:38 A co złego w związku z "kolesiem w tym wieku"? 30 lat to jest za dużo/mało? Nie rozumiem powodów, dla których go olewasz. Jeśli chcesz z kimś być, to w czym problem? Odpowiedz Link
monalajza Re: przynaje sie:0 17.04.07, 16:30 ja bym sie zastanowila. Ale byc moze okazaloby sie ze tez mam opory. Cos mi jendak mowi ze nie bylyby zbyt silne Odpowiedz Link
more.words Re: przynaje sie:0 17.04.07, 16:47 hmm... więc moje opory chyba też zbyt silne nie są - skoro co chwila się odnawia znajomość... jakie widzę przeciwwskazania ?? różnica wieku nigdy mi nie przeszkadzała- a w zasadzie wolę starszych... przeszkoda - sportowiec, lekkoduch, "Piotruś pan" i niestety podobny charakter do mojego... a do tego nic między nami nie ma - zero uczuć - jedyne co - to się sobie podobamy i tyle to co przyciąga -> przystojny i potrafi mnie "ustawić", zawsze jest pod ręką w sytuacjach kiedy bym go potrzebowała - i jakby to ująć - bywamy ze sobą - gdy nie mamy z kim być w danym momencie z lekka chory układ trwający ponad rok -> może dlatego to tak wygląda gdzieś w jakimś artykule było stwierdzenie, że samica alfa potrzebuje samca jeszcze bardziej alfa niż ona sama - coś w tym jest Odpowiedz Link
burykrow Re: przynaje sie:0 17.04.07, 16:53 more.words napisała: > gdzieś w jakimś artykule było stwierdzenie, że samica alfa potrzebuje samca > jeszcze bardziej alfa niż ona sama - coś w tym jest A samica "Pi" potrzebuje samca "Sigma". A to było w jednym serialu Odpowiedz Link
nikusia85 Re: przynaje sie:0 17.04.07, 17:48 chyba ksi ale nas tu dużo-faktycznie ja tam od początku lutego mówię,że chcę kogoś mieć (najlepiej eksia,ale jakby zjawił się książe na białym koniu,to porzucę te mrzonki ) Odpowiedz Link