pomysl.po.wypiciu 20.04.07, 10:48 jakieś plany? wyjazdy? praca? totalne lenistwo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: majówka 20.04.07, 10:53 planów niet. urlop biorę. dla zasady. będę odpoczywać. może terenówkę uda sie nieco podreperować.. no i grilla wreszcie zrobię.. i na działce się polenię, pobyczę, i pomęczę Odpowiedz Link
altu Re: majówka 23.04.07, 14:55 urlop zaklepany. plus dla mnie. bo juz cos szef bąknął, że może jednak bym popracowała.. wypoczywac bede. relaksowac sie. grillowac.. jak dobrze pojdzie, to z Czewy i okolic na chwil pare sie do Krakowa wybiore na caly dzien.. mam nadzieję, że od przesytu rodziny nie zwariuje.. Odpowiedz Link
sudione Re: majówka 20.04.07, 13:01 Niestety będę "umierał" w pracy, bo urlop przyznali mi przed samą majówką i właśnie na nim "gnije". Odpowiedz Link
blata Re: majówka 20.04.07, 21:19 praca, co najmniej co drugi dzień w weekendowym tygodniu Odpowiedz Link
blata Re: majówka 20.04.07, 21:34 bo na poniedziałek i środę urlopu już na pewno nie dostanę, a jeszcze nie wiem, czy 1. i 3. będę pracować, czy się lenić (czyt. plątać gdzieś po okolicy ) Odpowiedz Link
blata Re: majówka 20.04.07, 22:06 prostszej przyczyny chyba być nie może (kłania się wątek o logicznym myśleniu ): nie złożyłam wniosku, a teraz byłoby już baardzo trudno wepchnąć się do planu urlopów Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: majówka 20.04.07, 22:16 ee to kwestia pracy w razie czego nie wezme urlopu tylko sie bede pojawiac na godzinke Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: majówka 20.04.07, 22:31 na jakies kajaki byl pojechal, w zyciu nie bylem Odpowiedz Link
blata Re: majówka 20.04.07, 22:38 to jedź i baw sie dobrze! ja wprawdzie na kajakach też nie byłam, ale dawny dłuugi weekend pod żaglami jeszcze teraz mam jako tapetę Odpowiedz Link
blata Re: majówka 26.04.07, 17:15 pomysl.po.wypiciu napisał: > eee chyba zostane w pracy po długim namyśle jednak praca szef musi być z Ciebie dumny tudzież klienci zadowoleni moja majówka będzie jednodniowa- 3. też pracuję, a weekendy przed i po zajęte, zostają wieczory Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: majówka 26.04.07, 22:40 2 wzialem urlop a 4 odpracowywujemy 19 maja. jacy kuzwa kklienci?? pracuje w laboratorium. nastawiam reakcje i ide na herbate Odpowiedz Link
mala_mujer Re: majówka 27.04.07, 11:19 byle nic nie wybuchło HA! właśnie dostałam urlop) Odpowiedz Link
blata Re: majówka 27.04.07, 17:25 tylko spokojnie! nie wiedziałam, jacy ani nawet czy, dlatego było łamane ktoś, z kim/ktoś, dla kogo pracujesz Odpowiedz Link
mumuja Re: majówka 20.04.07, 22:02 Ta, ja się wybieram na cudny weekend Mumi można spotkać tu: www.cudnetowarzystwo.pl/warsztaty.php ps. może to i reklama, najwyzej szefo wyrzuć Odpowiedz Link
condziu Re: majówka 21.04.07, 02:33 w fabryce ... jakoś nie mam zamiaru pędzić z tłumem ludzi za miasta .. Warszawa znów sie wyludni (lubie ten stan!) i będzie święty majowy spokój Odpowiedz Link
m_s_z Re: majówka 21.04.07, 09:04 W mieście. W góry pojadę, jak na Zakopiance będą mniejsze korki -- 10063703 Odpowiedz Link
machiato Re: majówka 22.04.07, 21:10 plany, wyjazdy, lenistwo... tia... praca, praca, praca! w tym roku niestety tak się złożyło (niedawna zmiana pracy i takie tam inne powody), że muszę siedzieć na dupsku, gdy inni będą szaleć w górach, nad morzem itp. a marzą mi się Mazury, dwie poprzednie majówki spędziłam właśnie tam i tęsknię! może za rok... jakieś żagle... poszukuję kogoś z patentem sternika! Odpowiedz Link
koss.ania Re: majówka 22.04.07, 22:12 O jakich tu planach mowic, jak sie choruje, buuu Odpowiedz Link
tequilllasunrise coś innego 24.04.07, 11:15 natknęłam się na taką stronę: www.onefun.pl, wygląda fajnie... prawdopodobnie się wybiorę na projekt w Gniewie Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: majówka 26.04.07, 16:43 Niestety w pracy i w domku sama, i tak bym nigdzie nie jechała więc może to i lepiej przynajmniej będę miała zajęcie. Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: majówka 26.04.07, 16:44 P.S. I pomyśleć,że rok temu byłam najszczęśliwszą kobietą na ziemi...i majowy wyjazd weekendowy do Niego, który zakończył wszystko. Odpowiedz Link
machiato Re: majówka 26.04.07, 21:53 lepiej o tym nie myśleć ja dokłądnie 2 lata temu byłam najnieszczęśliwszą kobietą na Ziemi, ale jakoś przeżyłam i może ciągle nie jestem najszczęśliwszą, ale daję radę choć smutno, gdy wszyscy gdzieś wyjeżdzają... szczególnie, że ma być super pogoda, nie jak w zeszłym roku, kiedy akurat mogłam wyjechać i marzłam na Mazurach kolejna majówka już za rok i tym razem na pewno gdzieś, z kimś wyjedziemy! Odpowiedz Link
juvenala1 Re: majówka 29.04.07, 12:11 kurcze, praca, praca, praca (((( z sobotą 5.05. włącznie ((( echhh........ pozostają tylko wieczory pożne na życie rozrywkowe Odpowiedz Link