jusytka 19.05.07, 22:40 U mnie działają głównie dwa - oczywiscie zakupy oraz rower. Uwielbiam wprost wsiąść na rower - na ogół z synkiem i pedałować w pięknych okolicach parku narodowego, a jak to u was wygląda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homo.mini Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 19.05.07, 22:52 Opowiadam sobie dowcipy. Młody Arab pisze do ojca: Ta Polska to osobliwy kraj. Na uczelnię jeżdzę mercedesem, a mój profesor autobusem. Przychodzi odpowiedź: Dobrze, synku, wysyłam Ci autobus. Zakupy też. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 01:40 naleze do osob optymistycznie nastawionych do zycia, wiec rzadko kiedy miewam kiepski humor, a jak juz miewam, to krotko... Odpowiedz Link
od_ucha_do_ucha Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 06:21 wyłaczam komóre, odcinam zasilanie w maszynach stosowanych (poza czajnikiem, sciagam kapcie, parze sobie goraca herbate, biore gazete w łape i zapominam o sprawie... Odpowiedz Link
tysia131 Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 09:35 Ja mam ich kilka w zaleznosci od sily nadciagajacych czarnych chmur. a) goraca i przydluga kapiel z lampka wina i swieczkami typu tee-light b) zapuszczam sobie zestaw moich ulubionych kabaretow co rozsmiesz mnie do lez praktycznie c) daje na full ulubiona muzyke i zmuszam sie do tanca - wbrew pozorom pomaga d) dzwonie po kumpla zeby przyjechal, wysluchal, dal kopa w d... na otrzezwienie i wyciagnal napiwo e) i inne takie Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 14:57 mialem. ostatnio jak mnie dopadla "deprecha" to juz nawet nie mialem energii sie "ratowac" wiec zastosowalem stary jak swiat sposob na wszystko... siadlem sobie cichutko w kaciku i poczekalem az przejdzie... po paru dniach jak reka odjal Odpowiedz Link
altu Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 15:14 parę dni w kąciku?? no co ty.. przecież tak się nie da.. Odpowiedz Link
zielonookirudzielec Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 15:10 Zakupy, ale nie zawsze poprawiają humor. Zależy czy mam dobry dzień na zakupy i kupię coś fajnego. Poza tym fryzjer. Basen. Spotkanie z przyjaciółmi - najlepszy pod słońcem sposób i najdłużej działa ) Też jakieś śmieszne wydarzenie które widziałam np na mieście, potem długo wspominam i sie śmieję. Słońce i piękna pogoda też. Odpowiedz Link
altu Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 15:16 zależy co ten humor popsuło. czasami najlepszym antidotum jest ciężka praca (np.kopanie w ogródku), czasami wystarcza lody z ajerkoniakiem, czasami sam (ajer)koniak.. albo dobry film.. albo coś, na co akurat mi przychodzi ochota.. Odpowiedz Link
mort_subite Bash 20.05.07, 17:16 Jak mam doła, to wchodzę na basha. To zaiste niewyczerpane źródło niesamowitych tekstów... <Ufo> A który wykonawca zrobił najwięcej dla muzyki według Ciebie? <Militek> Chyba Rihanna, nie jestem pewna... <Ufo> Wiesz, nie trzeba słuchać czy lubić takich zespołów, jak Pink Floyd, ale trzeba umieć docenić ich wkład w historię muzyki. Znasz wogóle Pink Floyd? <Militek> Znam Pink, ale nie Pink Floyd... <Ufo>Eeee... <Militek> No wiesz, nie każdy musi słuchać Twojej muzyki! <Ufo> Pewnie Elvisa i Beatlesów też znasz tylko z nazwy lub wcale? <Militek> Ja tam ogólnie uważam, że ten Twój cały metal to szmira! <Ufo> ... ...i ciekawych koncepcji naukowych: <pietshaq> Wymyśliłem nową stałą matematyczną. Nazywa się ęć i wynosi w przybliżeniu 1,8584073464102... I za cholerę nie wiem, do czego się może przydać, ale spełnia przynajmniej równanie: pi + ęć = 5 Niektóre rzeczy są trochę geekowskie w klimacie, ale jak ktoś wie o co chodzi, to ma zabawę: <Mati> ee Koza Tobie to sie juz leb lasuje od tego CS'a <Koza> japa bocie Dla niezorientowanych - linka: www.bash.org.pl Odpowiedz Link
condziu Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 19:03 Uciekam pobiegać ... później relaksująca kąpiel, muza ... i po smutkach. Odpowiedz Link
scarlett_80 Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 20.05.07, 21:12 dla mnie niezawodnym patentem jest zdanie sobie sprawy z tego, ze niektorzy maja ode mnie gorzej.tylko to. Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: Niezawodne patenty na poprawienie humoru? 21.05.07, 09:17 Poczytac sobie forum singlowe, a szczegolnie pikantne kawalki Odpowiedz Link