Dodaj do ulubionych

Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżurii

05.06.07, 16:35
Kto z Was był ostatnio na randce?
Kiedy to było i dlaczego tak dawno?
Jak było ( w skali od 1 do 10)?

eM.

_____
Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie...
Pozostałych siedmiu - w Londynie.
Obserwuj wątek
    • cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:43
      Skąd Ty bierzesz pomysły na te kolejne ankiety? smile
      • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:51
        > Skąd Ty bierzesz pomysły na te kolejne ankiety? smile
        Nie pytać.
        Odpowiadać!

eM.

_____
        • koss.ania Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:57
          Proponuje, aby Mojave, przeprowadzajac kolejna ankiete, sam jako pierwszy
          honorowy wpis umieszczal, moze w ten sposob by kogos zmobilizowalwink)
          • cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:02
            Słuszna uwaga smile
            • pomysl.po.wypiciu Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 18:26
              on nie moze, wtedy ankieta i artykul w gazecie nie bylby obiektywny smile
              • cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 19:37
                wieeedziałam że on to gdzieś potem publikuje smile
          • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:47
            > Proponuje, aby Mojave, przeprowadzajac kolejna ankiete, sam jako pierwszy
            > honorowy wpis umieszczal, moze w ten sposob by kogos zmobilizowalwink)

Wyjątkowo zgodzę się na taką propozycję.

eM.

_____
        • niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:08
          > Nie pytać.
          > Odpowiadać!

mówiłam Ci już, że Cię uwielbiam?
          żołnierze wysocy rangą okrutnie mnie podniecają
          • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:50
            > mówiłam Ci już, że Cię uwielbiam?

Cholercia. Jakoś tak to już jest, że takie słowa prędzej usłyszę na forum niż po
            upojnym seksie...

> żołnierze wysocy rangą okrutnie mnie podniecają

Mnie tylko żołnierki.
            Najlepiej z Izraela.

Zwłaszcza Brunetki.

eM.

_____
            • niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:31
              mojave777 napisał:
              > Zwłaszcza Brunetki.

świnia
              • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:36
                > > Zwłaszcza Brunetki.
                >
                > świnia
                Ale jak nie żołnierki to Blondynki.
                To przecież jest jedyne słuszny kolor włosów atrakcyjnej Kobiety.

eM.

_____
                • ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:49
                  nie zgadzam się!!

szatynko-brutetki to co????
                  • niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:52
                    ardiss napisała:
                    > szatynko-brutetki to co????

szatynko-brunetki powinny się jak najszybciej w tajemnicy przefarbować smile
                    • cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 12:24
                      niemoge napisała:
                      > szatynko-brunetki powinny się jak najszybciej w tajemnicy przefarbować smile

cholerka.. w blond włosach mi fatalnie sad
                      • ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 12:40
                        też sie nie przefarbuję na blond.

kiedyś juz mi to strzeliło do głowy, ale miałam 21 lat i sie nie liczysmile)
                        • niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 13:44
                          to wobec tego dziewczyny Mojave jest mój smile)
                          • pomysl.po.wypiciu ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 13:47
                            naleznosc prosze mi wplacic na konto smile
                            • cafe_girl Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:41
                              pomysl.po.wypiciu napisał:

> naleznosc prosze mi wplacic na konto smile

za ile poszedł? smile
                              • pomysl.po.wypiciu Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:50
                                za kilo mlodych ziemniakow
                            • mojave777 Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:45
                              "Należność proszę mi wpłacić na konto" - napisał pochopnie Pomyśl. Później
                              całkowicie zapomniał o tym błahym wydarzeniu. Aż do 5 rano, gdy z pościeli
                              wyrwali go Nasi Dzielni Policjanci.
                              "Za co?" płaczliwym głosem mówił Pomyśl, gdy jego ręce skuwano kajdanki.
                              "Za handel żywym towarem. Będziesz miał dwa razy gorszą celę niż Paris Hilton,
                              Draniu".

eM.

_____
                              • pomysl.po.wypiciu Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:50
                                jakim znowu żywym??
                                ale ok, cele mogę mie z Paris Hilton smile
                          • ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 13:49
                            ...ja tam się nie kłócę. Nie walcze.
                            Nawet, że tak powiem do głowy mi to nie przyszło..
                            Niemoge - jest Twój, spokowink Ciekawe co na to sam zainteresowany...

Rzecz szła o kolor włosów, który ma być interesujacy. W dalszym ciągu uważam,
                            ze szatynko-brunetki sa fajnie!smile
                          • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:03
                            > to wobec tego dziewczyny Mojave jest mój smile)

Jak to jest, psia kosteczka, że czasem nikt Cie nie chce...
                            a czasem to chce Cie kilka świetnych niewiast na raz...

Znacie jakiś wiarygodny punkt, gdzie wykonują pod narkozą operacje rozdwojenia,
                            lub roztrojenia? Bo ja bym poszedł...

eM.

_____
                            • ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:12
                              psia kosteczkasmile dobre...smile))

nie wiesz, czy świetne niewiasty...
                              • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:18
                                > psia kosteczkasmile dobre...smile))

> nie wiesz, czy świetne niewiasty...

Wiem
                                Ty nie wiesz, jakie niewiasty mam na myśli.

A NieMoge? To rewelacyjna kobieta. Bez Dwóch Zdań.

eM.

_____
                                • ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:21
                                  ...uuu... dostało mi się...

przepraszam i się po cichu wycofuję...smile

Pozdrawiam.
    • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:34
      W niedzielę.
      Narzeczona miała jakieś 98 cm smile
      11. Zrywaliśmy polne kwiatki. I bawiliśmy się w kowboja i konia smile)
      • cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:52
        Tylko poczekaj jak Ci to mojave zanalizuje smile
      • aleola1 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 18:25
        ty zboku ty ;P
        • jedzoslaw Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 19:46
          "Szalony Ankieter z Mandżurii" - świetne hasło! smile))))))))))))))))
          • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 20:10
            Słyszałem, że ma problemy ze wzwodem wink))
            • yes22 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 20:11
              hehehehe smile)
            • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:51
              > Słyszałem, że ma problemy ze wzwodem wink))

Słyszałem, że problemy ze wzwodem to częsta przypadłość w przypadku rozmiarów
              niestandardowych wink))

eM.
              _____
              • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:05
                Mikrych czyli? O Boże, kondolencje przyjmij smile)
                • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:17
                  > Mikrych czyli? O Boże, kondolencje przyjmij smile)
                  Co proszę? Coś Ci się omskła dłoń na klawiaturze i zamiast monstrualnych
                  napisałaś mikrych...
                  Pamiętaj, pierwsze piwo dopiero 11!

eM.

_____
                  • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:31
                    To musi boleć jak przyrodzenie zahacza o kostkę brukową...
                    Bandażujesz?
                    • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:40
                      > To musi boleć jak przyrodzenie zahacza o kostkę brukową...

Nic o tym nie wiem.

> Bandażujesz?

Komu?

eM.
                      _____
                      • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:41
                        Nie wiem, jak go nazywasz smile) Malutki? wink
      • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:50
        > W niedzielę.
        > Narzeczona miała jakieś 98 cm smile
        > 11. Zrywaliśmy polne kwiatki. I bawiliśmy się w kowboja i konia smile)

Może polecę Ci mojego terapeutę?

eM.

_____
        • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:04
          Byłeś kiedykolwiek wujkiem, mało bystry chłopcze? smile
          • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:19
            > Byłeś kiedykolwiek wujkiem, mało bystry chłopcze? smile

Jestem wujkiem, mój ty przerośnięty śledziu z zanieczyszczonych zatok Bałtyku smile

Zaniepokojenie moje wywołały zabawy przez Ciebie uskuteczniane...
            Terapeuta by coś o tym powiedział...

eM.

_____
            • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:29
              Twój terapeuta o Tobie? Zapewne smile dla mnie nie jest to interesujące.
              Mieszkasz nad morzem B., śledziu? smile) Brudne? smile) Nabrudziłeś smile
              • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:41
                > Twój terapeuta o Tobie? Zapewne smile dla mnie nie jest to interesujące.
                > Mieszkasz nad morzem B., śledziu? smile) Brudne? smile) Nabrudziłeś smile

Odpowiem w stylu Konrado:
                "Daj spokój z tymi tekstami, bo są żałosne".

eM.
                _____
                • rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:42
                  Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet?
                  Dobrej bryzy, cześć.
                  • niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:47
                    rekin.ludojad napisał:

> Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet?
                    > Dobrej bryzy, cześć.

w jakim związku? litości?
                    pozwólcie ochlonąć
                    • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:51
                      > > Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet?
                      > > Dobrej bryzy, cześć.
                      >
                      > w jakim związku? litości?
                      > pozwólcie ochlonąć

Racja.

eM.
                      _____
                  • mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:50
                    > Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet?

W związku z czym?

eM.
                    _____
    • mojave777 Odpowiedź 06.06.07, 09:52
      > Kto z Was był ostatnio na randce?
      Ja!
      > Kiedy to było i dlaczego tak dawno?

Nie tak dawno, Panie Psorze, w ubiegłym tygodniu

> Jak było ( w skali od 1 do 10)?

Wrażenia zbliżały sie do 10.

> eM.
      _____
      • cafe_girl No i wszystko jasne 06.06.07, 10:03
        Ty się po prostu chciałeś pochwalić smile
        Trzeba było tak od razu zamiast się kamuflować pod kolejną ankietą

• niemoge Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:34
        mojave777 napisał:
        > Wrażenia zbliżały sie do 10.

świnia, powiedz chociaż że jest brzydka, ma garbaty nos i siano na głowie
        • mojave777 Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:39
          > świnia, powiedz chociaż że jest brzydka, ma garbaty nos i siano na głowie
          Zgodnie z życzeniem.

Jest brzydka, ma garbaty nos, śpiochy w oczach, przeterminowany dezodorant, nie
          potrafi robić kotletów zawijanych.
          A jak pytałem się, czy ze mną zatańczy powiedziała:
          "Nie tera, później. Ale się dowiaduj"

eM.

_____
          • ardiss Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:54
            .......jezus maria... te teksty.... kogos mi przypominają...

Czy Ty nie masz jednak na Imię Janusz????
            • mojave777 Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:57
              > .......jezus maria... te teksty.... kogos mi przypominają...
              >
              > Czy Ty nie masz jednak na Imię Janusz????

Nie. A co to za postać ten Janusz?
              Pewnie wiąże się z nim jakaś ciekawa historia..

eM.

_____
              • ardiss Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:59
                smile po prostu teksty podobnewink

a historia: fakt ciekawa, ale nie będę jej opowiadac.

co do randek: byłam ostatnio w marcu. Było super.
    • monalajza Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 15:23
      ze dwa miesiace temu. Zrazilam sie.

3
    • koss.ania Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 17:26
      Nie znosze slowa randka, wole spotkanie, bylo wczoraj, czyli niedawno, punktuje
      8/10.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka