mojave777 05.06.07, 16:35 Kto z Was był ostatnio na randce? Kiedy to było i dlaczego tak dawno? Jak było ( w skali od 1 do 10)? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:43 Skąd Ty bierzesz pomysły na te kolejne ankiety? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:51 > Skąd Ty bierzesz pomysły na te kolejne ankiety? Nie pytać. Odpowiadać! eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
koss.ania Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 16:57 Proponuje, aby Mojave, przeprowadzajac kolejna ankiete, sam jako pierwszy honorowy wpis umieszczal, moze w ten sposob by kogos zmobilizowal) Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:02 Słuszna uwaga Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 18:26 on nie moze, wtedy ankieta i artykul w gazecie nie bylby obiektywny Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 19:37 wieeedziałam że on to gdzieś potem publikuje Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:47 > Proponuje, aby Mojave, przeprowadzajac kolejna ankiete, sam jako pierwszy > honorowy wpis umieszczal, moze w ten sposob by kogos zmobilizowal) Wyjątkowo zgodzę się na taką propozycję. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:08 > Nie pytać. > Odpowiadać! mówiłam Ci już, że Cię uwielbiam? żołnierze wysocy rangą okrutnie mnie podniecają Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:50 > mówiłam Ci już, że Cię uwielbiam? Cholercia. Jakoś tak to już jest, że takie słowa prędzej usłyszę na forum niż po upojnym seksie... > żołnierze wysocy rangą okrutnie mnie podniecają Mnie tylko żołnierki. Najlepiej z Izraela. Zwłaszcza Brunetki. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:31 mojave777 napisał: > Zwłaszcza Brunetki. świnia Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:36 > > Zwłaszcza Brunetki. > > świnia Ale jak nie żołnierki to Blondynki. To przecież jest jedyne słuszny kolor włosów atrakcyjnej Kobiety. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:49 nie zgadzam się!! szatynko-brutetki to co???? Odpowiedz Link
niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:52 ardiss napisała: > szatynko-brutetki to co???? szatynko-brunetki powinny się jak najszybciej w tajemnicy przefarbować Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 12:24 niemoge napisała: > szatynko-brunetki powinny się jak najszybciej w tajemnicy przefarbować cholerka.. w blond włosach mi fatalnie Odpowiedz Link
ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 12:40 też sie nie przefarbuję na blond. kiedyś juz mi to strzeliło do głowy, ale miałam 21 lat i sie nie liczy) Odpowiedz Link
niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 13:44 to wobec tego dziewczyny Mojave jest mój ) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 13:47 naleznosc prosze mi wplacic na konto Odpowiedz Link
cafe_girl Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:41 pomysl.po.wypiciu napisał: > naleznosc prosze mi wplacic na konto za ile poszedł? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:50 za kilo mlodych ziemniakow Odpowiedz Link
mojave777 Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:45 "Należność proszę mi wpłacić na konto" - napisał pochopnie Pomyśl. Później całkowicie zapomniał o tym błahym wydarzeniu. Aż do 5 rano, gdy z pościeli wyrwali go Nasi Dzielni Policjanci. "Za co?" płaczliwym głosem mówił Pomyśl, gdy jego ręce skuwano kajdanki. "Za handel żywym towarem. Będziesz miał dwa razy gorszą celę niż Paris Hilton, Draniu". eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: ok mojave sprzedany!!! 06.06.07, 14:50 jakim znowu żywym?? ale ok, cele mogę mie z Paris Hilton Odpowiedz Link
ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 13:49 ...ja tam się nie kłócę. Nie walcze. Nawet, że tak powiem do głowy mi to nie przyszło.. Niemoge - jest Twój, spoko Ciekawe co na to sam zainteresowany... Rzecz szła o kolor włosów, który ma być interesujacy. W dalszym ciągu uważam, ze szatynko-brunetki sa fajnie! Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:03 > to wobec tego dziewczyny Mojave jest mój ) Jak to jest, psia kosteczka, że czasem nikt Cie nie chce... a czasem to chce Cie kilka świetnych niewiast na raz... Znacie jakiś wiarygodny punkt, gdzie wykonują pod narkozą operacje rozdwojenia, lub roztrojenia? Bo ja bym poszedł... eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:12 psia kosteczka dobre...)) nie wiesz, czy świetne niewiasty... Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:18 > psia kosteczka dobre...)) > nie wiesz, czy świetne niewiasty... Wiem Ty nie wiesz, jakie niewiasty mam na myśli. A NieMoge? To rewelacyjna kobieta. Bez Dwóch Zdań. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 14:21 ...uuu... dostało mi się... przepraszam i się po cichu wycofuję... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:34 W niedzielę. Narzeczona miała jakieś 98 cm 11. Zrywaliśmy polne kwiatki. I bawiliśmy się w kowboja i konia ) Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 17:52 Tylko poczekaj jak Ci to mojave zanalizuje Odpowiedz Link
aleola1 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 18:25 ty zboku ty ;P Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 19:46 "Szalony Ankieter z Mandżurii" - świetne hasło! )))))))))))))))) Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 05.06.07, 20:10 Słyszałem, że ma problemy ze wzwodem )) Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:51 > Słyszałem, że ma problemy ze wzwodem )) Słyszałem, że problemy ze wzwodem to częsta przypadłość w przypadku rozmiarów niestandardowych )) eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:05 Mikrych czyli? O Boże, kondolencje przyjmij ) Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:17 > Mikrych czyli? O Boże, kondolencje przyjmij ) Co proszę? Coś Ci się omskła dłoń na klawiaturze i zamiast monstrualnych napisałaś mikrych... Pamiętaj, pierwsze piwo dopiero 11! eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:31 To musi boleć jak przyrodzenie zahacza o kostkę brukową... Bandażujesz? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:40 > To musi boleć jak przyrodzenie zahacza o kostkę brukową... Nic o tym nie wiem. > Bandażujesz? Komu? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:41 Nie wiem, jak go nazywasz ) Malutki? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 09:50 > W niedzielę. > Narzeczona miała jakieś 98 cm > 11. Zrywaliśmy polne kwiatki. I bawiliśmy się w kowboja i konia ) Może polecę Ci mojego terapeutę? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:04 Byłeś kiedykolwiek wujkiem, mało bystry chłopcze? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:19 > Byłeś kiedykolwiek wujkiem, mało bystry chłopcze? Jestem wujkiem, mój ty przerośnięty śledziu z zanieczyszczonych zatok Bałtyku Zaniepokojenie moje wywołały zabawy przez Ciebie uskuteczniane... Terapeuta by coś o tym powiedział... eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:29 Twój terapeuta o Tobie? Zapewne dla mnie nie jest to interesujące. Mieszkasz nad morzem B., śledziu? ) Brudne? ) Nabrudziłeś Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:41 > Twój terapeuta o Tobie? Zapewne dla mnie nie jest to interesujące. > Mieszkasz nad morzem B., śledziu? ) Brudne? ) Nabrudziłeś Odpowiem w stylu Konrado: "Daj spokój z tymi tekstami, bo są żałosne". eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
rekin.ludojad Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:42 Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet? Dobrej bryzy, cześć. Odpowiedz Link
niemoge Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:47 rekin.ludojad napisał: > Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet? > Dobrej bryzy, cześć. w jakim związku? litości? pozwólcie ochlonąć Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:51 > > Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet? > > Dobrej bryzy, cześć. > > w jakim związku? litości? > pozwólcie ochlonąć Racja. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
mojave777 Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 10:50 > Dlaczego jako człowiek w związku nie zaprzestaniesz tu durnych ankiet? W związku z czym? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
mojave777 Odpowiedź 06.06.07, 09:52 > Kto z Was był ostatnio na randce? Ja! > Kiedy to było i dlaczego tak dawno? Nie tak dawno, Panie Psorze, w ubiegłym tygodniu > Jak było ( w skali od 1 do 10)? Wrażenia zbliżały sie do 10. > eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
cafe_girl No i wszystko jasne 06.06.07, 10:03 Ty się po prostu chciałeś pochwalić Trzeba było tak od razu zamiast się kamuflować pod kolejną ankietą Odpowiedz Link
niemoge Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:34 mojave777 napisał: > Wrażenia zbliżały sie do 10. świnia, powiedz chociaż że jest brzydka, ma garbaty nos i siano na głowie Odpowiedz Link
mojave777 Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:39 > świnia, powiedz chociaż że jest brzydka, ma garbaty nos i siano na głowie Zgodnie z życzeniem. Jest brzydka, ma garbaty nos, śpiochy w oczach, przeterminowany dezodorant, nie potrafi robić kotletów zawijanych. A jak pytałem się, czy ze mną zatańczy powiedziała: "Nie tera, później. Ale się dowiaduj" eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:54 .......jezus maria... te teksty.... kogos mi przypominają... Czy Ty nie masz jednak na Imię Janusz???? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:57 > .......jezus maria... te teksty.... kogos mi przypominają... > > Czy Ty nie masz jednak na Imię Janusz???? Nie. A co to za postać ten Janusz? Pewnie wiąże się z nim jakaś ciekawa historia.. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
ardiss Re: Odpowiedź 06.06.07, 10:59 po prostu teksty podobne a historia: fakt ciekawa, ale nie będę jej opowiadac. co do randek: byłam ostatnio w marcu. Było super. Odpowiedz Link
monalajza Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 15:23 ze dwa miesiace temu. Zrazilam sie. 3 Odpowiedz Link
koss.ania Re: Kolejna ankieta szalonego ankietera z Mandżur 06.06.07, 17:26 Nie znosze slowa randka, wole spotkanie, bylo wczoraj, czyli niedawno, punktuje 8/10. Odpowiedz Link