notoryczny.spioch 07.06.07, 12:57 ....przynajmniej na Forum w dni wolne.. Jak to możliwe? Czyżby tylko uaktywniali się z pracy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_portogallo Re: a singli brak...... 07.06.07, 13:08 Jaki brak?;P ja jestem ale na krotko...przeciez dzis dzien wolny)) Odpowiedz Link
mascarponea Re: a singli brak...... 07.06.07, 13:14 są, są może tylko bardziej rozleniwieni Odpowiedz Link
koss.ania Re: a singli brak...... 07.06.07, 13:51 Nie wiem jak wam, ale mi sie nie chce NIC, najchetniej przspalabym/przelezala caly dzien, jejku, co za len mnie dopadl Odpowiedz Link
koss.ania Re: a singli brak...... 07.06.07, 15:23 upss..to chyba z tego lenistwa raknor napisała: > Historie z leniem są w innym temacie Odpowiedz Link
tysia131 a singli brak......? nie brak! 07.06.07, 13:57 A wlasnie ze sa... Ja sie aktualnie ucze do egzaminu... heh... a pogoda normalnie jak dzwon! Odpowiedz Link
cafe_girl Re: a singli brak...... 07.06.07, 14:04 niektóre od godziny szykują się na rower, próbując m.in. napompować te durne flaki... chyba się poddam i zataszcze rower razem z flakami na stację benzynową, moze jakiś uprzejmy pan pomoże Odpowiedz Link
mascarponea Re: a singli brak...... 07.06.07, 14:15 znam ten ból tylko swojego czasu nie miałam jak zataszczyć roweru na najbliższą stację, ponieważ nie mieścił się do samochodu )) Odpowiedz Link
cafe_girl Re: a singli brak...... 07.06.07, 17:28 do jakiego samochodu?? taszczy sie piechotą Odpowiedz Link
notoryczny.spioch miło wiedzieć... 07.06.07, 14:31 że jednak są tu sympatyczne forumowiczki i równie symaptyczni forumowiecze. Odpowiedz Link
wenecka Re: a singli brak...... 07.06.07, 16:12 nie brak, choc dobrze, gdyby tak było. gdyby nie to, że dzis straciłam najlepszą przyjaciółke, to też bym tu nie pisała. Odpowiedz Link
mort_subite Re: a singli brak...... 08.06.07, 09:41 Współczuję. To bardzo przykre, kiedy się traci przyjaciela. Niezależnie od tego, czy ów przyjaciel umiera, czy "tylko" przestaje być przyjacielem... Odpowiedz Link
sottobosco Re: a singli brak...... 07.06.07, 17:12 jestem nasycona słońcem, nasączona jeziorową wodą mogę chwilę posiedzieć ziemia wspiera kroki Twoje, świat przed Tobą jest otwarty, nie bucz nie rycz nie narzekaj, wszak to wszystko tylko żarty ) Odpowiedz Link
condziu Re: a singli brak...... 07.06.07, 21:12 Są są dopiero wieczorową porą, gdyż dzisiaj śmigałem na rowerku (z 45km). Za to opaliłem sie w paski Odpowiedz Link
sottobosco Re: a singli brak...... 08.06.07, 01:21 paski???? to drzewa tak szybko migaly czy specjalny strój cyklisty wytworzył ten wzorek )? ziemia wspiera kroki Twoje, świat przed Tobą jest otwarty, nie bucz nie rycz nie narzekaj, wszak to wszystko tylko żarty ) Odpowiedz Link
rosa_portogallo Re: a singli brak...... 07.06.07, 21:42 Melduje sie, ze jestem I...odmeldowuje Odpowiedz Link
okazjonalny_nick Re: a singli brak...... 07.06.07, 22:32 Są, są, choć w dzień to korzystały ze słońca i jeżdziły na rolkach Odpowiedz Link
m_s_z Re: a singli brak...... 08.06.07, 01:21 Są, siedzą i piszą pracę mgr... -- 10063703 Odpowiedz Link
mort_subite Re: a singli brak...... 08.06.07, 09:46 notoryczny.spioch napisała: > ....przynajmniej na Forum w dni wolne.. > Jak to możliwe? Czyżby tylko uaktywniali się z pracy? Po prostu mieli inne zajęcia: spali do południa, udzielali się towarzysko, próbowali rozstrzygnąć nierozstrzygalne dylematy (tu: czy warto wydać niemałe pieniądze na coś, co daje sporo frajdy, z tym, że nie bardzo można ową frajdę przeliczyć na pieniądze i rozstrzygnąć, czy jest warta poniesienia takich wydatków...) Odpowiedz Link
iwona2727 Re: a singli brak...... 08.06.07, 09:49 na koncertach byli, na których słychać nie było nic DD Odpowiedz Link
mort_subite Re: a singli brak...... 08.06.07, 12:14 Trzeba bywać na takich, na ktorych coś słychać ;-PPP Ubiegłoweekendowy, szczeciński występ Marizy, był nagłośniony całkiem zacnie Najbliższy koncert, o którym - z dużą dozą prawdopodobieństwa - można powiedzieć, że będzie nagłośniony, jak Pan Bóg przykazał, to chyba show Pearl Jam z przyległościami. Odpowiedz Link
iwona2727 Re: a singli brak...... 08.06.07, 12:16 oj tak, zapewne będzie głośno a Mariza to kto?? Odpowiedz Link
mort_subite Re: a singli brak...... 08.06.07, 12:23 iwona2727 napisała: > oj tak, > zapewne będzie głośno Bardzo na to liczę > a Mariza to kto?? Wielka gwiazda portugalskiego fado. Wielka niekoniecznie posturą (cherlaczek taki z niej, że aż strach), ale głosem i warsztatem - jak najbardziej. Piękna muzyka, piękny głos. Można się zasłuchać. Odpowiedz Link
iwona2727 Re: a singli brak...... 08.06.07, 12:24 oj rozmarzyłam się.... tak posłuchać jej, zobaczyć, ehh Odpowiedz Link