chinski.smok 04.07.07, 20:37 Nie przepadam za "Rejsem". Wcale mnie nie śmieszy. A "Mały Książę" jest nudny i płytki. Musiałam to z siebie wyrzucić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mumuja Re: Manifest niezależności 04.07.07, 20:59 a ja lubię spędzić samotnie sobotę w domu uff! Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Manifest niezależności 11.07.07, 22:05 Lubię się złościć. To co że nieładnie się wtedy wygląda. - mała Mi Odpowiedz Link
dusk76 Re: Manifest niezależności 11.07.07, 23:48 nie przepadam za "Seksmisją" "Vabankami" i ogólnie Machulski mnie nie śmieszy, "Kod Leonarda da Vinci" to totalny łopatologiczny chłam, lubię irytować podchmielonych (wiem, można dostać po mordzie-na razie mi się udaje) Odpowiedz Link
condziu Re: Manifest niezależności 12.07.07, 09:27 Mnie wnerwiają ludki z kabaretu OTTO, pajace jedne! grrrr Odpowiedz Link
mojave777 Re: Manifest niezależności 12.07.07, 09:31 Nie przepadam za Singlami. Ufff...w końcu to z siebie wyrzuciłem. eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
nikusia85 Re: Manifest niezależności 12.07.07, 10:25 Nie przypadła mi (przynajmniej) do gustu pierwsza część ,,Piratów z Karaibów", a tak w ogóle, to czasami nie mam ochoty na robienie kariery zawodowej, tylko na karierę kury domowej... a co-napisałam to wreszcie Odpowiedz Link
aleola1 Re: Manifest niezależności 12.07.07, 11:23 dla mnie filmy Almodovara nie sa glebokie i sa niczym Doda. O ufff.. po za tym jestem niezrownowazona emocjonalnie i mi z tym dobrze! Odpowiedz Link
ulala Re: Manifest niezależności 12.07.07, 12:53 a ja za 3 godziny ide na miesieczny urlop i wali mi co ty sie w firmie będzie działo! Odpowiedz Link
9b9 Re: Manifest niezależności 12.07.07, 17:00 A ja dzisiaj wieczorem idę na "Szklaną pułapkę 5300" czy ileś tam. I w doopie mam opinie, że to nieambitny chłam))) Odpowiedz Link
papessa.giovanna Re: Manifest niezależności 15.07.07, 22:38 a ja uwielbiam prasować, nie lubię Władcy Pierścieni i czytam Pudelka! Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Manifest niezależności 15.07.07, 22:51 papessa.giovanna napisała: > a ja uwielbiam prasować, ja też - najbardziej ściereczki Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Manifest niezależności 15.07.07, 23:05 prześcieradła. i kurczę, za ChRL nie wiem, dlaczego... dziś tylko jedno. ładnie pachniało. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Manifest niezależności 15.07.07, 23:13 we wczesnej podstawówce uwielbiałam prasować chusteczki do nosa i składać w piękna kosteczkę, oj kiedyś to się miało hobby Odpowiedz Link
glos_z_offu Re: Manifest niezależności 15.07.07, 23:16 Kiedyś były takie ładne. Próbowałaś potraktować żelazkiem higieniczne? Ja jeszcze nie, ale gdyby ktoś rzekł, że to do zrobienia... Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Manifest niezależności 15.07.07, 23:22 piękne były, miałam kilka ulubionych, higiecznych nie próbowałam i chyba nie będe próbować Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Manifest niezależności 10.12.07, 18:19 ale gdzie w tym niezaleznosc? Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Manifest niezależności 10.12.07, 18:29 Ty ratuj kręgle piątkowe, bo impreza się sypie! Nie pora na prace archeologiczne! Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Manifest niezależności 11.12.07, 11:15 ale prace archeologiczne sa ok. kopalem kiedys w gupie ktora odkryla jeden z ajstarszych kurhanow Polsce ale co sie sypie? widze ze w piatek o 20:00 w wodniku poki co ja sie sypie gardlo mnie boli i telepie w zwiazku z tym wzialem dzien urlopu Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Manifest niezależności 11.12.07, 11:19 no, ba! Bo akcję ratownicza koledzy przeprowadzili... Wracaj do zdrowia. Przy kręglach jest potrzebne mocne gardło. ... żeby dmuchać... Odpowiedz Link
effi23 Re: Manifest niezależności 11.12.07, 12:56 nudze sie czytajac to forum ale i tak czytam Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Manifest niezależności 11.12.07, 13:28 chinski.smok napisała: > no, ba! > Bo akcję ratownicza koledzy przeprowadzili... > > Wracaj do zdrowia. > Przy kręglach jest potrzebne mocne gardło. > ... żeby dmuchać... > dmuchac kregle?? ciekawe ciekawe... Odpowiedz Link
chinski.smok Re: Manifest niezależności 11.12.07, 14:46 !na kule dmuchać! Żeby poprawnie się toczyły po torach. Tłomaczę jak chłop krowie na rowie, bo jak zaczniemy rozwijać ten wątek, to nam się może nieco omsknąć... Odpowiedz Link
ola_dom Re: Manifest niezależności 11.12.07, 10:22 chinski.smok napisała: > A "Mały Książę" jest nudny i płytki. > a teraz mi wstyd, że pierwsza nie miałam odwagi... Odpowiedz Link
pink.freud Re: Manifest niezależności 11.12.07, 14:28 Chyba raczej manifest nieprzystosowania. Musisz uważać, bo Cię jeszcze z wykształciuchów wykopią Mnie ciekawi na jakiej zasadzie są wyświetlane legalnie filmy np. o nieszczęśliwej miłości 50letniego pedofila sprzątacza i 12letniego upośledzonego dzieciaka? Odpowiedz Link
tanger.soto Re: Manifest niezależności 29.02.08, 17:23 Słuszna uwaga. Też się nad tym zastanawiałam po wielekroć. Odpowiedz Link
puzzle33 Re: Manifest niezależności 29.02.08, 17:42 Niemowlę jest ciężkie w noszeniu. Nie da się podrzucić. Odpowiedz Link