cafe_girl 04.07.07, 22:46 W jednym takim artykule piszą, że dwóch rzeczy - wygodnych butów i łóżka. I to wszystko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 04.07.07, 22:47 zapomnieli o kobiecie, która przyniesie buty i pościeli łózko hi, hi, nie wierze, ze to powiedziałam Odpowiedz Link
wenecka Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 04.07.07, 22:50 i tak ładnie zawoalowałaś to, co bardziej istotne oprócz butów i pościeli, a czego na głos nie napiszę, zwłaszcza, że byłoby to na cenzurowanym facetów. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 04.07.07, 22:53 No patrz.. tak czułam że jakoś się da w to kobietę wpasować Odpowiedz Link
oleyu Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 04.07.07, 23:45 Ja tam słyszałem, że mężczyzna potrzebuje : 1. seksu 2. Jedzenia Odpowiedz Link
herezja Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 08:51 no do świetego spokoju, to kobiety sie chyba nie da dopasować Odpowiedz Link
raknor Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 10:32 racja, kobieta zaburzy porządek i święty spokój Odpowiedz Link
herezja Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 10:59 a raczej święty spokój zaburzy skłonnościami do utrzymywania porządku ;P Odpowiedz Link
ampolion Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 01:33 Jej inteligencji (żeby wiedziała sama czego ON potrzebuje...). Odpowiedz Link
lled Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 03:36 Ja bym powiedzial jedzenia, sexu i spania Odpowiedz Link
lubczasopisma Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 07:14 Jedzenia - które ktoś dla mnie zrobi Seksu - który ktoś ze nmną zrobi Świętego spokoju który ktoś mi da Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link
maryshaa Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 08:01 Czyli Panowie wychodzi z tego, że bez kobiety ani rusz Umarlibyście z głodu ( albo na marskosć wątroby od fasfoodów), z odleżyn od spania na niepościelonym łożku, nabawili się nerwicy z braku seksu, i bylibyście ja dzieci we mgle gdyby kobieta nie popchnęła Was w dobrym kierunku i nie założyła butów na nogi... dobrze zrozumiałam Wasze wypowiedzi? Odpowiedz Link
fleshless No nie wiecie? 05.07.07, 09:22 przecież to jasne, że seksu, żarcia, kanału sportowego (bo przeca wiadomo, że każdy facet to genetyczny fan piłki nożnej), co tam jeszcze... żarcia, służącej i cekaemu w kiblu ;P Odpowiedz Link
mojave777 Re: Panowie 05.07.07, 09:44 > no ale co z tymi butami? Może potrzebne są do biegania za Kobietami? eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
trouble_maker Re: Panowie, no ale co z tymi butami ? 09.07.07, 06:08 W upały wolimy sandały ;-> Odpowiedz Link
raknor Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 05.07.07, 10:33 i komputera z dostępem do sieci pod pozycją nr 4 Odpowiedz Link
lled Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 00:24 Zamiast komputera ja bym chyba wybral kanal sportowy Odpowiedz Link
mar_go7 Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 13:37 Posiadam takowe ale pilot jest mój i nie zamierzam oddać go bez walki! Odpowiedz Link
altu Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 08:20 ten właściwy mężczyzna potrzebuje tylko mnie Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 12:32 altu napisała: > ten właściwy mężczyzna potrzebuje tylko mnie Oj... niebezpiecznie dość w to wierzyć Odpowiedz Link
raknor Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 13:03 A mnie się podoba takie podejście, wiara w siebie czyni cuda Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 06.07.07, 14:08 Mnie tam też się podoba, tylko rozum się z tym trochę kłóci.. Odpowiedz Link
dusk76 Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 09.07.07, 00:43 buty w łóżku? święty spokój wartością nadrzędną! ale nie stałą, jakaś niewiasta może trochę poprzeszkadzać... a z kanałów to raczej filmowe Odpowiedz Link
pim3pl1 Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 09.07.07, 02:38 Uszczęśliwienie kobiety nie jest trudne... Należy tyllko być: 1. Przyjacielem 2. Partnerem 3. Kochankiem 4. Bratem 5. Ojcem 6. Nauczycielem 7. Wychowawcą 8. Spowiednikiem 9. Powiernikiem 10. Kucharzem 11. Mechanikiem 12. Monterem 13. Elektrykiem 14. Szoferem 15. Tragarzem 16. Sprzątaczką 17. Stewardem 18. Hydraulikiem 19. Stolarzem 20. Modelem 21. Architektem wnętrz 22. Seksuologiem 23. Psychologiem 24. Psychiatrą 25. Psychoterapeutą Ważne też są cechy osobowości. Należy być: 1. Sympatycznym 2. Wysportowanym 3. Inteligentnym 4. Silnym 5. Twardym 6. Kulturalnym 7. Łagodnym 8. Czułym 9. Zdecydowanym 10. Romantycznym 11. Męskim 12. Dowcipnym 13. Wesołym 14. Poważny, 15. Dystyngowanym 16. Odważnym 17. Misiem 18. Energicznym 19. Zapobiegawczym 20. Kreatywnym 21. Pomysłowym 22. Zdolnym 23. Skromnym 24. Wyrozumiałym 25. Eleganckim 26. Stanowczym 27. Ciepłym 28. Zimnym 29. Namiętnym 30. Tolerancyjnym 31. Zasadniczym 32. Honorowym 33. Szlachetnym 34. Praktycnym 35. Pragmatycznym 36. Praworządnym 37. Gotowym zrobic dla niej wszystko 38. Zdesperownym z miłości 39. Opanowanym 40. Szarmanckim 41. Stałym 42. Wiernym 43. Uważnym 44. Rozmarzonym 45. Ambitnym 46. Godnym zaufania 47. szacunku 48. Gotowym do poświęceń i ...przede wszystkim 49. wypłacalnym. Jednocześnie musi uważać na to, aby: 1. Nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany 2. Dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niz danej kobiecie 3. Pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła. 3. Dobierał garnitur, ale był gotów przenosic ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której miała przecież nizebędne do życia lusterko i szminkę. Bardzo ważne jest nie zapominąć jej: 1. Urodzin 2. Imienin 3. Daty ślubu 4. Daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. Wizyty u stomatologa 7. Rocznic 8. Urodzin jej najlepszej przyjaciólki i ulubionej cioci Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i ucieć z pierwszym lepszym menelem, którego spotka, no bo on potrzebuje troski, opieki i wsparcia... A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudnieejszym. ponieważ mężczyzna potrzebuje aż: 1. Seksu 2. Jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. Odpowiedz Link
raknor Re: Czego potrzebuje mężczyzna? 09.07.07, 15:50 Błeeheheheh już to gdzieś widziałem ale za każdym razem jak widzę to mnie bawi Odpowiedz Link
cafe_girl Gruba przesada 09.07.07, 16:45 Wystarczy trochę poczytać to forum aby wiedzieć, że mężczyzna ma być po prostu wysoki i najlepiej po 30-stce i tyle Odpowiedz Link
raknor Re: Gruba przesada 09.07.07, 16:48 Wiem, czytałem ten temat z uwagą, nieskrywaną I jak ktoś to określił powinien być "zblazowany" Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Gruba przesada 09.07.07, 16:51 "zblazowany" powiadasz? siakoś przeoczyłam.. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Gruba przesada 09.07.07, 16:53 a czym sie przejawia "zblazowanie"??? mam bowiem jeszcze 2 lata do bycia po 30 i moglbym akurat pocwiczyc Odpowiedz Link
raknor Re: Gruba przesada 09.07.07, 18:24 No Pomysł problem jest taki, że Mojave nie uściślił czym miałoby się przejawiać to zbazowanie. Więc mimo że do końca nie wiem, to planuje zacząć ćwiczyć, mam jeszcze 5 lat, to może się uda Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Gruba przesada 09.07.07, 19:37 raknor napisał: > No Pomysł problem jest taki, że Mojave nie uściślił czym miałoby się przejawiać > to zbazowanie. Więc mimo że do końca nie wiem, to planuje zacząć ćwiczyć, mam > jeszcze 5 lat, to może się uda To Ty sie lepiej najpierw dowiedz co to znaczy, bo co jak sobie coś innego, zupełnie niepotrzebnego wyćwiczysz? Odpowiedz Link
nikka777 Re: Gruba przesada 10.07.07, 12:17 zblazowany - znudzony nadmiarem wrażeń, przeżyć, życiem, zwłaszcza hulaszczym, zobojętniały na wszystko )) to ja juz wolę "arogancki" zarówno słowo jak i cechę - jest dosć pociągająca Odpowiedz Link
mojave777 Re: Gruba przesada 10.07.07, 14:40 > No Pomysł problem jest taki, że Mojave nie uściślił czym miałoby się przejawiać > to zbazowanie. Więc mimo że do końca nie wiem, to planuje zacząć ćwiczyć, mam > jeszcze 5 lat, to może się uda Zblazowanie można najlepiej zwizualizować sobie taką scenką: "Wieczór.Świetna knajpa.Cudowna kobieta. Dobra kolacja, błyskotliwa rozmowa, seks, który obudził dwa piętra hotelu. Rano wstawanie z kurami, czyli przed 15 i rozrywki "plebsu" - motorówka, golf, narty wodne; w przerwach szampan i owoce morza. Przed wieczorem seks na motorówce. Potem półtoragodzinne uwiedzenie instruktorki do golfa zakończone łóżkiem (np. wodnym). Wieczorem powrót do domu, do żony. Gdy małżonka zaczyna się dobierać wycedzone znudzonym tonem przez zęby - "Nie mam siły.Ciężko pracowałem". Mina podczas mówienia tych słów - 100 procentowe zblazowanie". eM. _____ Najnowsze badania wykazują, że trzech na dziesięciu Polaków żyje w stresie... Pozostałych siedmiu - w Londynie. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Gruba przesada 10.07.07, 19:04 Eee tam.. ta scenka to najwyżej pokazuje rozpuszczonego seksoholika kłamczucha, a nie tam żadne zblazowanie Odpowiedz Link
dusk76 Re: Gruba przesada 10.07.07, 19:44 "mężczyzna ma być po prostu wysoki i najlepiej po 30-stce " ile to jest wysoki? a może po prostu wyższy? bo nie wiem czy spełniam wymagania, zblazowany bywam Odpowiedz Link
nikka777 Re: Gruba przesada 10.07.07, 22:07 po prostu wyższy - zdecydowanie ) w moim wypadku to nie jest akurat trudne ale np. do klubu wysokich przyjmują od 185 w górę Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Gruba przesada 10.07.07, 23:33 dusk76 napisał: > "mężczyzna ma być po prostu wysoki i najlepiej po 30-stce " > ile to jest wysoki? a może po prostu wyższy? bo nie wiem czy spełniam wymagania Ja to nie wiem ile to jest wysoki, tak dokładnej informacji na forum nie spotkałam No, a może po prostu wyższy... tylko w tym wypadku żeby wiedzieć czy spełniasz wymagania musisz najpierw ustalić od kogo chcesz być wyższy > , > zblazowany bywam To może podpowiedz coś kolegom co to chcieli poćwiczyć, bo tu zdaje się jest kłopot ze zdefiniowaniem zblazowanego Odpowiedz Link