Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20

16.07.07, 16:05
Na kanwie (niwie?) któregoś z wątków z cyklu "będę" zarysowała się koncepcja takowego. Szkoda by było ją zmarnować. Kto chętny, niech się deklaruje. Miejsce schłodzenia organizmów czymś z pinką do ustalenia, jakieś centrum.
Póki co zdeklarowała się altusmile
Obserwuj wątek
    • altu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 16:09
      potwierdzam smile
      • wenecka Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 16:40
        To jeśli się chłodzić, to na Chłodnej. 25 konkretnie.
        www.chlodna25.pl
        • pomysl.po.wypiciu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 18:37
          o bardzo dobry wybor smile
          • 9b9 Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 19:19
            Mi tam się bardziej podoba pomysł z Polami. Ale nie będe robić z tego problemusmile
            • wenecka Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 23:59
              to nie rób problemu i spotkajmy się na chłodnej smile
          • wenecka Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 00:00
            często bywasz? może my się znamy z widzenia???
    • matysia_k Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 17:18
      Ja sie chetnie dołacze ale w godzinach pozniejszych ok 22?
      moze byc? ja bardzio chetnie poznam jakas cezśc forum!!
      A moze Pola Mokotowskie? to kazdemy w sumie bisko, bo metro jest..
      • altu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 07:58
        hm..jak to mawia taki jeden..
        Pola Mokotowskie to całkiem inne województwo.
        mi metra jeszcze nie wykopali smile

ale na Chłodną - jestem za smile
    • koss.ania Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 17:57
      Kurcze, i znowu sie z Wami nie spotkamsad(

Wyruszam dzis do Kijowa, przede mna ok. 18 godz w pociagu, cos czuje ze ten
      skwar mnie wykonczy zanim sie dotocze na miejsce przeznaczenia..
      No, nic..pozostaje czekac do nastepnego razu..

Udanego spotkanka i bardzo zimnych napojówwink
      pozdr.
    • alo_ha Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 21:00
      Buuuu kac moralny z powodu porzucenia placu boju w postaci własnoręcznego
      remontu chyba nie pozwoli mi się pojawić sad Ale kto wie kobieta zmienną jest
      • grzanka23 Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 21:14
        Konkretnie gdzie na tych Polach?
        • grzanka23 Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 00:04
          Ktos w koncu ustali jedno miejsce i je poda?
          nie mam pojecia gdzie i o ktorej sie spotykamy.
          • wenecka Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 00:36
            spotykamy się na ulicy Chłodnej 25, róg Żelaznej o godz. 20.
            do zobaczenia smile
    • condziu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 23:01
      Nie po to przesuwałem rezerwacje, żeby jutro wesołych singli nie zobaczyć.
      Oczywiście pojawie się, dostosuje się do większości wink
      • aleola1 Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 16.07.07, 23:26
        a ja sie zdzwonie kolo 21 i pewnikiem na chwilke dolacze... jak sie uda smile
        • altu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 07:59
          Olu, ty, jak się nie pojawisz, to masz przegwizdane.. smile
          kupę czasu cię widać nie było..
          a taki jeden ciągle pyta i o cię i o jakieś zielska smile
          • aleola1 altu 17.07.07, 13:11
            no ja wim wim ale zielsla chwilowo nie mam i juz ten kolezka wie wsjo, a do
            ciebie bedem dzwonic lub pisac bo bede w centrum kolo 20 to na jedno wpadne
            apotem musze jechac dalej zprzyczyn abrdzo waznychwink
            • altu Re: altu 17.07.07, 14:42
              Ola, te twoje bardzo ważne przyczyny mnie trochę intrygują smile

smile te rośliny - trudno.. ale ten kolega przez myśl o nich był przy życiu
              trzymany.. może da jakoś sobie radę smile

w razie co - daj znać, to moze wcześniej nieco jakieś piwko uskutecznimy smile'
    • 9b9 Więc 17.07.07, 10:26
      Coby już nie mącić. Dzisiaj o 20 Chłodna róg Towarowej.
      • altu Re: Więc 17.07.07, 10:28
        uff.
        nie ma jak męska decyzja smile
        ok. jestem za. jak trzęsienia nie będzie, to sie pojawię smile
        • grzanka23 Re: Więc sie pojawie. 17.07.07, 10:33
          smile
      • wenecka mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 10:50
        Drogi 9b9,
        na rogu zelaznej i towarowej jest jedynie centrum daewoo i do najblizszego
        sensownego lokjalu trzeba troszeczkę popierniczac piechotą, nie lepiej zatem
        spotkać się miejscu docelowym od razu, czyli na Chłodnej róg Żelaznej i od razu
        zamówić chłodny napój czekając na tych, co przyjdą później? smile
        • 9b9 Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 11:02
          Niech Ci będziesmile
          Wczoraj/dzisiaj do 1 w nocy pomagałem kumplowi montować szafę i teraz wszystko mnie boli. Glowa najmniejsmile
          • wenecka Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 11:08
            > Niech Ci będziesmile
            dzięki. smile

> Wczoraj/dzisiaj do 1 w nocy pomagałem kumplowi montować szafę i teraz
            wszystko
            > mnie boli. Glowa najmniejsmile
            to akurat wieczorem będzi e okazja, zeby rozluznic miesnie. smile
            • 9b9 Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 11:11
              Coś na prawe kolano poproszę.
              • wenecka Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 11:14
                a nie wolałbyś KOGOŚ na prawym kolanie? smile tudzież lewym? smile
                • 9b9 Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 11:20
                  Wolałbym. Ale dzisiaj na prawym nie dam rady. Lewe ewentualnie do dyspozycji.
                  BTW ciekawe, że montażu duuuuuuużej szafy boli akurat kolano. Co on polewał??? smile
                  • wenecka Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 12:00
                    może po prostu posadził na nim kogoś, a Ty się nie spostrzegłeś smile
                    • grzanka23 Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 12:18
                      A co tam jest za knajpka?
                  • ardiss Re: mała korekta: chłodna, róg ŻELAZNEJ 17.07.07, 12:02
                    tez chce, też!!! wpadłam tutaj na chwilke, wiec wysyłam mój nr do Ciebie 9b9.

jak tam dojechać...?
    • rosa_portogallo Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 13:08
      Waham sie jeszcze czy bede. Humor jakis nedzny mam dzisiaj:] No i moge byc
      dopiero kolo 22:] Altu - prosba o twoj tel? W razie zmiany lokalu/planow bede
      mogla dotrzec, o ile dam rade.
    • aleola1 a kulturalna w PKiN? 17.07.07, 13:14
      kazdy trafi jest ogordek i duzo miejsca w srodku?
      • grzanka23 ja tez proponuję blizej Srodmiescia. 17.07.07, 13:22
        • fleshless a propos Śródmieścia 17.07.07, 13:34
          jakoś dziwnie wzrosło stężenie żula na metr kwadratowy w przestrzeni pomiędzy
          pałacem a dworcem śródmieście i coś mi się zdaje, że to ma cóś wspólnego z tą
          "jadłodajnią" radia maryja w pobliżu.

czy mi się tak wydaje? czy może któś ma podobne obserwacje?
          • aleola1 Re: a propos Śródmieścia 17.07.07, 14:02
            e tam zawsze byla jadalnia i zawsze bylo ich pelno
            • grzanka23 To w koncu GDZIE? 17.07.07, 14:05
              • aleola1 niech zadecyduje 9b9 on tu prym wiedzie 17.07.07, 14:08

• fleshless No na dworcu Śródmieście 17.07.07, 14:09
                w kebabie,
                ;-]
              • emzecik Re: To w koncu GDZIE? 17.07.07, 14:18
                znów powtórzę: ja pierdolę ;P
                ustalone było parę postów wyżej co, gdzie i jak, a Wy jakbyśta się z choiny urwali(ły).
                po co mącić? Jak za daleko na Chłodną (nota bene to też Centrum tongue_out) to pesio.
                Mi za daleko, więc nie marudzę że wolę na Bemowie czy innej Chomiczówce, tylko po prostu nie przychodzę.
                Wysyłam w ramach rekompensaty swojego TW, jemu po drodze smile
                • altu Re: To w koncu GDZIE? 17.07.07, 14:30
                  > Wysyłam w ramach rekompensaty swojego TW, jemu po drodze smile

kogo ty wysyłasz?
                  do teczki ipn'u mi sie leciec nie chce, a bym poznała wink
                  • emzecik Re: To w koncu GDZIE? 19.07.07, 10:31
                    altu napisała:
                    > kogo ty wysyłasz?

a co, książkę piszesz?
                    czy chcesz mnie pod.ierdolić Macierewiczowi? wink
                • rosa_portogallo Re: To w koncu GDZIE? 17.07.07, 15:37
                  Niezletongue_out Posmialam sie i tak zastanawiam: a moze singlostwo czyni cos takiego z
                  czlowieka? Ze staje sie wygodnym? Albo mniej spolecznie nastawionym? Siedzi
                  sobie sam w 4ch scianach i nie chce mu sie dopasowywac? Mowie za siebie - jakby
                  cowink Niepokojace:]]
    • hildegarda_potencja Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 13:55
      ja tez przyleze
      i nie bede sie pytac czy moge

moge? wink
      • altu Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 14:22
        przyłaźcie wszyscy.
        chłodna coś tam (róg żelaznej)
        bo ci, co na foruma nie zajrzą, to sie nie połapą wink
        (vide: altu)

a w centrumie faktycznie - coraz więcej mętówsmile

telefon daję ardiss i rosie smile
        jakby co smile
        potem będzie przekierowanie na 0-700 wink

do miłego wink
        • rosa_portogallo Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 15:39
          Altu dzieki za tel. Odezwe sie kolo 21. Jak bedziecie jeszcze na miejscu -
          przybedesmile I mam nadzieje, ze spotkanie nie rozbije sie przez miejsce;]
        • 9b9 Re: Spotkanie w Wawie we wtorek (17.07) ok. 20 17.07.07, 15:49
          Kuźwa nie mącić bo nas nawet CBA nie znajdzie.
          Chłodna róg tej na "rz", wysłałem ardiss instrukcje obsługi.
          Prawe kolano testowałem właśnie na rowerze. Kilkanaście kilometrów wytrzymało, zatem mogę dać gwarancję do jakichś 80 kg. le napieprza ciągle.
          Do milego.
          • aleola1 no przepraszam... 17.07.07, 16:34
            ze namieszalam ale ten tego no coz... altu zna moje aligi i moze za mnie
            poswiadczyc... o czymkolwiek i jakkolwiek... smile

no to milego panstu zycze
    • matysia_k Do ktorej tam byliscie?? 17.07.07, 23:35
      Bo ja przyjechalam,specjalnie z Ursynowa i nic.. nie bylo chyba nikogo z
      forum.. podchodzilam do ldzi i pytalam czy są z forum..A tu nic, Dziwnie sie na
      mnie ludziska patrzyly..
      nieladnie..
      • rosa_portogallo Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 00:59
        Matysiu Droga...wybylismy ok.0:00:] ale na Chlodnej rozpoczelo sie spotkanie,
        potem bylismy w jakiejs gospodzie, a pozniej "u wieprzy" - czerwonych z reszta:]
        Nie mialas do nikogo nr tel? sad((
        • matysia_k Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 12:29
          No wlasnie nie mialam.. i bardzo sie zawiodłam niestey.. Mzoe dacie jakis numer
          taki dyzurny?
          • wenecka Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 12:40
            Matysia,
            przepraszamy, ale musze Ci powidzieć, że w sumie to nic nie straciłas.
            spotkanie było nudne jak flaki z olejem, ciągle gadalismy o jakiejś dupie
            maryni, piercieniach, antygwałtkach, ognisku, domu wariatów w aleppo, no i
            jeszcze śledzyliśmy grupę maryjną, a Condziu usiłował się nauczyć słow pieśni,
            a potem i tak się nie przyznał, że umie. dowodem na to, że było nudno niech
            będzie choćby to, że Pomysl spadł z lawy, bo biedak z nami przysnął.
            smile
            • matysia_k Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 15:20
              DZieki, ale po prosty chcialam was zobaczyc z "pyska"smile)
              • altu Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 15:26
                oj, będzie przecież niejeden następny raz smile
                • wenecka Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 18:14
                  no własnie Matysiu. wiec nie przejmuj sie i nastepnym razem popros o telefon
                  kogos, kto deklaruje, ze bedzie na 100%, bo jak się spotkanie znów przemieści,
                  to zebys mogła trafic. a moze nastepne spotkanie bedzie jeszcze fajniejsze, niż
                  to obecne. smile
                  • pomysl.po.wypiciu Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:13
                    nastepnym razem poza tym moze nie bedziemy tak zmieniac lokali tylko
                    przeczytamy do konca watek i poczekamy na wszystkich ktorzy zdeklarowali sie ze
                    przyjda
                    wyszlo na to ze z deka olalismy
                    • cafe_girl Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:21
                      pomysl.po.wypiciu napisał:

> nastepnym razem poza tym moze nie bedziemy tak zmieniac lokali tylko
                      > przeczytamy do konca watek i poczekamy na wszystkich ktorzy zdeklarowali sie
                      ze
                      >
                      > przyjda
                      > wyszlo na to ze z deka olalismy

coż za samokrytycyzm smile
                      • pomysl.po.wypiciu Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:47
                        no wiesz jak ja dotarlem to oni juz wyszli
                        a ja dzis przeczytalem w calosci watek tongue_out
                        • altu Re: Do ktorej tam byliscie?? 19.07.07, 13:18
                          ja dziś zajrzałam na ich strone www, na której.. nic nie ma..
                          pewnie. teraz to musztarda tydzien po kiełbaskach wink
                          cholerna intuicja. zgubiłam .. ktoś widział??
                    • 9b9 Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:42
                      Nie no sorry. W wątku jest jeszcze co najmniej jedna deklaracja udziału. Niespełniona.
                      Nie widzę powodu, żeby się męczyć w jakimś lokalu nieodpowiadającym większości obecnych, bo może ktoś łaskawie raczy się pofatygować. Jeżeli ja bym deklarował dwugodzinne spóźnienie, to na pewno zadbałbym o łączność. Jak pisał któryś z zacnych przedpiśców: pesio. Ryzyko spóźnialskiego.
                      pzdr.
                      • pomysl.po.wypiciu Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:46
                        jakie ryzyko spoznialskiego?? przeca bylo ze bedzie po 22 tongue_out
                        • 9b9 Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:53
                          No właśniesmile
                          Nieustające zaproszenie było na ok. 20. Jeżeli dany pożądany jak najbardziej gość wiedział, że się spóźni, to powinien itd. Zresztą wiesz dobrze o co chodzismile
                          pzdr.
                          • pomysl.po.wypiciu Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 22:22
                            nie, wlasnie nie wiem o co chodzi
                            mozesz elokwetnie wytlumaczyc? smile
                            • 9b9 Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 22:39
                              Łomatko! Nie wiem czy będzie dość elokwentnie, nie mnie to oceniać.

Nieustające zaproszenie było na ok. 20. Jeżeli dany pożądany jak najbardziej gość wiedział, że się spóźni (a tym samym siłą rzeczy nie będzie na bieżąco), to powinien zapewnić sobie łączność z towarzystwem w razie gdyby:
                              a/ lokal nie dysponował odpowiednią liczbą wolnych miejsc
                              b/ lokal z dowolnie wybranego powodu nie odpowiadałby umawiającym się stronom
                              c/ w lokalu podłożono bombę, atrapę bomby, jakiś gówniarz zadzwonił, że podłożono bombę, jakis niegówniarz wysłał smsa, że podłożono atrapę bomby
                              d/ lokal był nieczynny z innego powodu
                              e/ któryś z uczestników spotkania dostał ataku serca/udaru/wiecznego orgazmu*/przytrzasnął coś sobie w kibelku czy coś innego, co powodowało, że spotkanie ch. strzelił po np. godzinie
                              f/ nikt nie przyszedł i spotkania nie było
                              g/ wylądowali marsjanie
                              h/ tarcza antyrakietowa pierdykła
                              ...
                              Zapewnienie łączności polega np. na uzyskaniu informacji o numerze telefonu komórkowego kogoś, kto się na spotkanie wybiera. Ja bym nie odmówił udostepnienia moich cyferek lotto.
                              Jeśli ktoś sobie nie zapewnił, jego ryzyko. Pesiosmile
                              Strzałka!

* Nie wiem dokładnie co to jest, kiedyś o tym słyszałem
                              • niemoge Re: Do ktorej tam byliscie?? 19.07.07, 00:04

> e/ któryś z uczestników spotkania dostał ataku serca/udaru/wiecznego
                                orgazmu*/p
                                > rzytrzasnął coś sobie w kibelku czy coś innego, co powodowało, że spotkanie
                                ch.

wydalo się. kolega oglądal wczoraj serial na polsacie Chirurdzy, bo o tym
                                wlasnie bylo w tym odcinku,
                      • niemoge Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:48
                        slowa: "laskawie raczy się pofatygować" są nacechowane /slychać męża na chwilę
                        przed rozwodem, kojarzy mnie się/
                        reszta ok wink
                        • 9b9 Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 21:57
                          Przed rozwodem powiadasz? Moja cholera akurat wtedy nie była taka elokwentnasmile
                          • niemoge Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 22:21
                            9b9 napisał:

> Przed rozwodem powiadasz? Moja cholera akurat wtedy nie była taka elokwentnasmile

luz. my chodziliśmy do psychologa, który tlumaczyl nam co osobnik męski chcial
                            powiedzieć a co osobnik damski uslyszal i odwrotnie
                            dobre to bylo
                    • wenecka Re: Do ktorej tam byliscie?? 18.07.07, 22:28
                      a widzicie, widzicie?! ja mówiłam od samego początku, zebyśmy tam zostali,
                      gdzie sie umówiliśmy, tylko trza było stolik na zewnątrz wyniesc. no i maja tam
                      dobre szejki.
                      • altu Re: Do ktorej tam byliscie?? 19.07.07, 11:22
                        > a widzicie, widzicie?! ja mówiłam od samego początku, zebyśmy tam zostali,
                        > gdzie sie umówiliśmy

ech.. umówienie było przez aklamację.
                        nastepnym razem będą brane lokale z listy klimatyzowanych.
                        i te, gdzie podają zimne piwo. z podkreślniem zimne. bo dostałam ciepłe (nie
                        wierzę i nie przyjmuję do wiadomości, że 9b9 mi je ogrzał rencyma w trakcie ich
                        6 metrowego przemieszczania..)

smile
                        • 9b9 Re: Do ktorej tam byliscie?? 19.07.07, 11:40
                          altu napisała:

> > a widzicie, widzicie?! ja mówiłam od samego początku, zebyśmy tam zostali,
                          > > gdzie sie umówiliśmy>
                          > ech.. umówienie było przez aklamację.
                          > nastepnym razem będą brane lokale z listy klimatyzowanych.
                          Sorry, ale ja bym w tej norze nie wytrzymał do 22. Do 20.30 też pewnie nie.
                          Nawet na pobliskim chodniku.
                          Wiem, że byłaby to mała strata smile

> i te, gdzie podają zimne piwo. z podkreślniem zimne. bo dostałam ciepłe (nie
                          > wierzę i nie przyjmuję do wiadomości, że 9b9 mi je ogrzał rencyma w trakcie
                          ich 6 metrowego przemieszczania..)

AFAIR rynce trzymałem na kołdrze, zatem? smile
                          Poza tym ciepła była szklanka, a piwo niby z lodówki. Widzisz, ja w tym
                          przybytku wolałem nie ryzykować korzystania ze szklanki. A walenie z gwinta nie
                          kontrastowało jakoś specjalnie z wystrojem wnetrza sad
                          pzdr.
                          • aleola1 a ja proponowalam kulturalna 19.07.07, 13:26
                            bo znam chlodna na ktorej chlodno nie jest a w kulturalnej owszem ale oczywisci
                            nikt mnie nie sluchal..no dobra nie mowilam ze tam brak klimy i wogole... ale
                            ja tak musialam swoje 3grsmile
                            • altu Re: a ja proponowalam kulturalna 19.07.07, 13:59
                              Olusmile w nagrodę wybierasz termin i lokal smile
                              następnego spotkaniasmile
                              • aleola1 Re: a ja proponowalam kulturalna 19.07.07, 14:00
                                noł problem od poniedzialku zaczne wink
                                juz mowi KULTURALNA w PKiN
                                a keidy to jeszce zapadnie wink
                                • pomysl.po.wypiciu Re: a ja proponowalam kulturalna 19.07.07, 14:18
                                  ale z ta klima to jakas sciema bo i tak siedzielismy na zewnatrz gdzie klimy nie
                                  bylo
                                • wenecka Re: a ja proponowalam kulturalna 19.07.07, 14:19
                                  no wo porządku. niech będzie kulturalna, może na nasze zachowanie spłynie
                                  glorii z nazwy smile
    • matysia_k Spokojnie.. 19.07.07, 00:26
      Widze, ze dyskusja sie wdała.. to prawda, powinnam byla poprosic o telefon ale
      nie wiedzialam zupelnie kogo poprosic..Deklaracje udzailu sa czeste a potem co
      z tego wychodzi to nie wiem, za krotko na forum chyba jestem.
      Lokal super jest, rozwaliłam sie z gazeta na kanapie a pan przyniosł mi do
      picia takie zielone zmiksowane z lodem.. Bomba!
      • wenecka Re: Spokojnie.. 19.07.07, 00:54
        ten z dreadami (mój ulubieniec)?
        cieszę się, że Ci się podobało, bo to również i mój ulubiony lokal. uwielbiam
        klimaty chłodnej. notabene, dzięki nim polubiłam w jakimś stopniu muzykę
        klasyczną.
        • ardiss i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 08:14
          • ardiss Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 08:15
            za szybko poszło.

nie dotarłam a tak bardzo chciałam Was poznać. PKP moje plany zepsułosad(
            rozszerzyły sie tory i pociąg nie mógł dalej jechać. Staliśmy w szczerym polu i
            czekaliśmy, aż sie ochłodzi. Mały koszmarek.
            Mam nadzieję, ze następnym razem....sad((
            • altu Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 11:22
              szkoda. ale zrozumieliśmy problem smile wszak z pkp to nie przelewki smile

a następny twój raz w warszawie kiedy będzie??
              może wtedy??
              a jak nie - to na weekend zapraszamy..
              • ardiss Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 12:45
                wstępnie w 32 tygodniu. ale to wstępniesmile co będzie do tego czasu nie wiem...

Mam nadzieje, że prędzej, czy później poznam Was wsiechsmile))
                • altu Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 13:16
                  bosz.. aż tyłek musiałam podnieść, zeby zobaczyć, czy to nie jest w okolicach
                  Bożego Narodzenia wink

ale okazuje się stosunkowo szybko. znając podejście i chęć do spotkań
                  forumowych - może to być baardzo szybko smile
                  ja jestem za. ale będę wtedy w gorącym okresie, więc albo będę albo nie smile

buziaki smile

btw. ardiss, a skad ty jesteś ?
                  • pomysl.po.wypiciu Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 14:26
                    ardiss jest z 3miasta
                    i o ile pamietam mialo byc jakies spotkanie w czasie open'era tongue_out
                    • ardiss Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 14:57
                      z Gdańska dokładnie...

przed opener zmarł mój dziadek, wiec z wiadomych powodów nie mogłam w nim
                      uczestniczyc, nad czym ubolewałam..

tak sobie myśle, ze ja zawsze mam jakis powód, zeby nie: az mi głupio..sad( ale
                      moze ja jakaś pechowa jestemsad((((((
                      • aleola1 Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 15:21

> tak sobie myśle, ze ja zawsze mam jakis powód, zeby nie: az mi głupio..sad(
                        ale
                        > moze ja jakaś pechowa jestemsad((((((

eee tam ja tez bylam kiedys na dwoch spotkaniach a potem ze 4 po kolei byly i
                        ja bardzo chcialam i zawsze cos waznego wypadlo ... wiec ew jestes w stadzie
                        pechowcow wiec nie samasmile
                  • ardiss Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 14:59
                    altu, ja Ciebie przepraszam bardzo...
                    tak jakos operuję tymi tygodniami w pracy i patrząc na kalendarz też tylko to
                    widzę...smile) to nie w następnym, tylko jeszcze w kolejnym tygodniusmile))
                    • altu Re: i ja nie dotarłam:(( 19.07.07, 15:06
                      > altu, ja Ciebie przepraszam bardzo...

spoko, nie ma sprawy smile
                      trochę ruchu w fabryce nie zaszkodzi..

tak mi się kojarzy, że od około 14 sierpnia może w okolicach Gdańska na
                      wakacjach będę. całe parę dni smile więc, jakby co..
                      [ale nie obiecuję..]
                      • ardiss Re: i ja nie dotarłam:(( 20.07.07, 08:27
                        o! byłoby miło... tylko teraz nie potrafię powiedzieć co sie będzie działo w
                        okolicach 14...

się zgadamy jeszczesmile
    • altu lista mailingowa?? 19.07.07, 12:35
      w związku z tym, że te spotkania są, i są jakieś kulawe (bo z reklamacjami)
      proponuję utworzenie listy mailingowejsmile

inicjator spotkania przesyła (potencjalnym) chętnym na takoweż czas, miejsce i
      godzinę zbiórki. chętny na spotkanie przesyła swój numer telefonu i wyraża chęć
      czynnego uczestnictwa. inicjator - odsyła, na wszelaki, swój nr telefonu.

i tyle. albo aż tyle.
      i powinno next time być bez wiekszych problemów..

tak, wiem. teoria teorią, a wiewiórki swoje smile
      • 9b9 Re: lista mailingowa?? 19.07.07, 12:40
        A mi się wydaje, że zupełnie niepotrzebnie robisz z rzeczy prostej politechnikę.
        Tu są sami dorośli ludzie i powinni sobie radzić.
        A może uczestniczysz w ruchu instrukcjonistów? wink
      • cafe_girl przerażona 19.07.07, 13:01
        jeju.. ja nie wiem czy się w końcu odważę wybrać na jakieś spotkanie -
        strasznie to skomplikowane
        nerwowo śledzę ten wątek, notatki robię ale ja nie wiem czy mi się uda to
        wszystko opanować wink
        • altu Re: przerażona 19.07.07, 13:20
          odważ sie smile
          taki np. 9b9 nie gryzie. jeszcze smile
          a reszta.. wyglądają na normalnych..
          ale .. może lubią stwarzać pozory??
          • cafe_girl Re: przerażona 19.07.07, 14:13
            nie żebym się bała pogryzienia czy czego tam jeszcze smile
            boję się że Was nie znajdę wink
            • pomysl.po.wypiciu Re: przerażona 19.07.07, 14:19
              tak, mysle ze to jest znacznie bardziej prawdopodobne niz pogryzienie
              a pamietacie ze ostatnio przed kreglami czekaliscie gdzie indziej niz
              napisaliscie? big_grin
              • mala_mujer Re: przerażona 20.07.07, 10:27
                ba... powiem więcej - po dokładnej analizie wątku kręglowego wyszło mi, że ja
                dziko się miotając po hulakuli szanownych singli minełam ... kilka razy -
                pomysł z mailami i telefonami nie jest głupi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka