color 23.07.07, 23:08 ...pytanie do poprzedniej ekipy - czy wybralibyscie sie ponownie ? moze jeszcze ktos "nowy" dolaczy ? w koncu przyslali mi karte klienta z hulakuli wiec mamy 10% znizki terminu nie podaje, tylko robie wywiad srodowiskowy dobranoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 08:00 tylko 10%?? buu.. a te dziewczyny rozbierające sie będą?? hm.. ja z miłą chęcią, chociaż jakoś czasu brak.. w razie czego - informuj na @, to postaram sie Odpowiedz Link
color Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 16:18 altu napisała: > a te dziewczyny rozbierające sie będą?? trzeba bedzie zapytac dziewczyn Odpowiedz Link
9b9 Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 08:25 Po co Ci to? Znowu przegrasz )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jakoś się rozliczymy Odpowiedz Link
color Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 16:25 9b9 napisał: > Po co Ci to? Znowu przegrasz ) wiec ktos inny zgarnie tym razem medal pozdr. Odpowiedz Link
alo_ha Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 11:55 Ja chętnie dołączę ale lojalnie ostrzegam, że grać nie umiem Czasem coś trafię ale to kwestia przypadku Odpowiedz Link
condziu Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 13:38 10%? wstydziliby sie po tym wszystkim ! Jestem za, znow Color medal zgarnie, to moze dostanie drugie 10% znizki Odpowiedz Link
altu Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 15:29 myślisz?? ze jeszcze parę rekordów sali, to będzie mnogo a mnogo zniżek? albo chociaz te panienki ze striptizem? będą?? hm.. musze to zobaczyć.. Condziu, jak w pomarańczowym kraju było?? Odpowiedz Link
nikusia85 Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 16:11 chętnie wybrałabym się na kręgle, bo dawno nie grałam, a uwielbiam to... to kiedy? Odpowiedz Link
color : : :wstepny termin : : : 24.07.07, 16:24 nikusia85 napisała: > chętnie wybrałabym się na kręgle, bo dawno nie grałam, a uwielbiam to... to > kiedy? konkrety beda za jakis czas, bo w najblizsza niedziele wybywam na hel na caly tydzien... wstepny termin powiedzmy 10 sierpnia, godz. 19.00 - 19:30 bedzie zatem sporo czasu aby zebrac wieksza ekipe Odpowiedz Link
aleola1 o o o 24.07.07, 16:29 i moze ja przed wyjazdem na wakacje sie zalapie na momencik te krecace pupcie zobaczyc.. tak oslawione Odpowiedz Link
nikusia85 Re: o o o 24.07.07, 17:16 a ja akurat wtedy nie pracuję tylko tak trochę się wstydzę, bo w większości pewnie się znacie, a ja do śmiałych nie należę Odpowiedz Link
color Re: o o o 24.07.07, 20:06 nikusia85 napisała: > pewnie się znacie, a ja do śmiałych nie należę nie marudz... przychodz... przy kreglach sie rozkrecisz a przy piwku (ktore zaraz potem pewnie nastapi) sie osmielisz... Odpowiedz Link
condziu Re: o o o 24.07.07, 21:24 Color chciales powiedziec .. przy kreglach zakrecisz tyleczkiem a przy piwku ... Odpowiedz Link
color Re: o o o 24.07.07, 22:35 condziu napisał: > Color chciales powiedziec .. przy kreglach zakrecisz tyleczkiem a przy piwku nie ! - przy kreglach tylko faceci kreca tyleczkami ! ))))) Odpowiedz Link
9b9 Re: : : :wstepny termin : : : 03.08.07, 08:39 Już tylko tydzień. Jupi! )))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
altu Re: : : :wstepny termin : : : 03.08.07, 09:13 jak dobrze pójdzie, jak terenówka będzie na chodzie, to ja za tydzień na Hel wybywam ciepłe miejsce po Colorze będę miała Odpowiedz Link
color Re: : : :wstepny termin : : : 05.08.07, 17:30 altu napisała: > ciepłe miejsce po Colorze będę miała wcale nie bylo tak cieplo, ale coz... nie opalac ani wygrzewac sie na sloncu tam bylem ) Odpowiedz Link
condziu Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 19:49 Ciezkie % dwie noce ze starymi znajomymi. Druga noc zakonczyla sie spiewaniem szant na cala wioske Zakrecone towarzystwo. Odpowiedz Link
condziu Re: a co z kreglami ? 24.07.07, 19:48 > Condziu, jak w pomarańczowym kraju było?? Jak to w pomaranczowym kraju ... cuda cuda cuda przy naszym fanatycznym zascianku. Najwazniejsze, ze wszystko wzdluz i wszerz obfotografowane Odpowiedz Link
nikusia85 Re: a co z kreglami ? 25.07.07, 09:05 hmm... to poważnie nad tym pomyślę, skoro faceci mają kręcić tyłeczkami Odpowiedz Link
nikusia85 Re: a co z kreglami ? 03.08.07, 09:15 nadal aktualny termin 10.08. o 19-19:30? już się nie mogę doczekać można zabrać ze sobą singlowych znajomych nie-forumowiczów? Odpowiedz Link
condziu Re: a co z kreglami ? 03.08.07, 09:43 Tylko pod warunkiem, że umieją kręcić tyłeczkiem Odpowiedz Link
mar_go7 Re: a co z kreglami ? 03.08.07, 09:53 Ja bardzo przepraszam, ale na sama myśl o przystojnych męskich pośladkach wpadających w drganie nie boję się nawet sromotnej przegranej. Zabierzcie mnie ze soba tak gdzie te śliczne, męskie, kręcące się ... a nikt z was nie przegra bo ostatnie miejsce zajmuję ja Odpowiedz Link
nikusia85 Re: a co z kreglami ? 03.08.07, 11:02 przyłączę się do tak miłej przegranej z chęcią, a u znajomych przeprowadzę selekcję w celu przyprowadzenia najlepszych z najlepszych w kręceniu tyłeczkiem Odpowiedz Link
color Re: a co z kreglami ? 05.08.07, 17:33 nikusia85 napisała: > nadal aktualny termin 10.08. o 19-19:30? już się nie mogę doczekać > można zabrać ze sobą singlowych znajomych nie-forumowiczów? termin nadal aktualny, mozna zapraszac ile wlezie, nawet medal mozna wygrac tylko prosze o potwierdzenie ile osob bedzie 'grajacych' co by w miare potrzeby zamowic 2 sasiadujace tory (mysle ze nie wiecej jak 5 osob na jednym torze) Odpowiedz Link
color INFORMACJA (aktualia) 06.08.07, 22:58 podbijam watek i informuje, ze: - oplata za 1 godzine za 1 tor wynosi 99 zeta -10% znizki (chyba) z mojej 'karty klubowej' ) - w miare komfortowo gra sie w nie wiecej niz 5 osob na jednym torze (4 w sam raz) - spotykamy sie w piatek (10.08) o 19:30 przed glownym wejsciem do buw (zaraz obok jest boczne wejscie do hulakula) - kwadrans dla spoznialskich i tu przypominam, ze od 20.00 wejscie jest platne z uwagi na rzekomo rozpczynajace sie w tym dniu 'dicho' - jesli ktos sie spozni i nikogo juz nie zastanie na zewnatrz to niech NIE odwraca sie na piecie tylko smaruje do kregielni i na 'screenach' szuka naszych nickow (to lepsze rozwiazanie niz to co ostatnio uskutecznial pulsarkowy - ale i tak gratuluje odwagi ) - na miejscu mozna raczyc sie piwkiem a takze cos chyba przegryzc. po grze (ok 1.5 godz.) mozna zostac i potanczyc albo zmienic lokal i dalej raczyc sie piwkiem i snuc rozne ciekawe opowiesci - WAZNE ! - pod tym wlasnie wpisem prosze sie deklarowac ile bedzie osob GRAJACYCH w kregle - musze zarezerwowac tor/tory. do zobaczyska Odpowiedz Link
altu Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 08:26 ja tak. wstępnie ale na piwko. i na oglądanie tyłeczków się piszę.. Odpowiedz Link
condziu Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 09:47 Ogłaszam swoje przybycie. Będę rzucać kulą, kręcić tyłeczkiem i do tego wszystkiego popijać pivko (max. półtora Odpowiedz Link
alo_ha Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 09:49 Ja zgłaszam swą obecność i dwufunkcyjność grajągo - pijącą bądź jak kto woli pijąco - grającą Odpowiedz Link
9b9 Ich weiss nicht 07.08.07, 10:11 Na dzień dzisiejszy moja potencjalna obecność na kręglach zawiera się w przedziale od 0 do 2 osób (pijąco-grających). I nic na to nie poradzę. Ale jakby co, to pozwolicie przyprowadzić koleżankę singielkę z gatunku nieszczęśliwych? W dodatku grającą lepiej od colora Co i jak będę wiedzieć zapewne dopiero w piątek koło południa pzdr. Odpowiedz Link
color Re: Ich weiss nicht 07.08.07, 14:28 9b9 napisał: > Ale jakby co, to pozwolicie przyprowadzić koleżankę singielkę z > gatunku nieszczęśliwych? W dodatku grającą lepiej od colora no jasne Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 10:41 się piszę na granie ale od razu poproszę o trenera i uświadamiacza - zawsze musi być ten pierwszy raz przecież )) Odpowiedz Link
phimamdosc Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 14:52 mar_go7 napisała: > się piszę na granie ale od razu poproszę o trenera i > uświadamiacza - zawsze musi być ten pierwszy raz przecież )) ja mogę uświadamiać jakiegoś mężczyznę mnie uświadomił mężczyzna, to temu rodowi odpłacić się muszę, nie ma przebacz. Margo, jak wracałam z kina, to miałam ochotę przyfasolić takiemu jednemu, co za blisko usiadł w autobusie i w dekolt zaglądał... cóż ten Tarantino jednak wyprawia z kobietami... Odpowiedz Link
condziu Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 14:57 Hm ... a po co kobietom w takim razie dekolt ? Odpowiedz Link
9b9 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 15:10 condziu napisał: > Hm ... a po co kobietom w takim razie dekolt ? Podpinam się pod pytanie. Tylko bez żadnych wykrętów i takich tam Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 15:33 Niedobry facet niedobry a QTarantino boski - ale tylko z psyche Panowie Szanowni tu obecni i pytający o dekold kobiecy. Jest on przeznaczony dla płci przeciwnej, interesującej nas a nie dla ogółu. Przecież taki dekold to jak rarytas na wystawie pewexu lat temu pare - co nie Phi? Odpowiedz Link
9b9 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 15:40 Przecież taki dekold to jak rarytas na wystawie pewexu > lat temu pare Nie każdy, oj nie każdy. A nawet więcej: Rzadko który. Odpowiedz Link
condziu Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 15:42 Ok, to ja jako facet pytam, której kobiecie mogę zaglądać w dekolt, a której nie mogę ? Odpowiedz Link
9b9 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 15:47 Jako facet możesz każdej. I jako facet tej wersji sie 3maj )) Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 16:01 Panowie. Zaglądajcie tylko w te dekoldy które są pociągające, a ewentualne swoje braki nadrabiajce miłą aparycją wtedy nie zostaniecie odebrani źle a może nawet wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link
condziu Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 16:21 Tylko, że osobnik zaglądający do atrakcyjnego dekoltu phimamdosc o mało nie oberwał. Chyba, że miał problemy z aparycją, jego strata Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 16:50 O aparycję osobnika to już trzab Phi wypytać bo ja go tam nie widziałam a jeśli paskudna ona jako ten pasztet z zeszłych świąt to ma imć jegomość poważny problem ... Odpowiedz Link
phimamdosc okropni jesteście :))) 08.08.07, 08:11 to nie o to chodzi, że aparycja pana taka lub inna, tylko że nabuzowanie po filmie takie a nie inne Chłopaki, dekolt jest, bo skoro kobieta cudów natury, jakimi obdarzona została się nie wstydzi, to je eksponuje - w granicach wszakże odpowiednich dla norm, reguł i zasad społecznych druga sprawa, że skoro ochotę eksponować w zawaulowa.. w zawal.. w zaowalo.. w ten właśnie sposób ma, to należy dziękować oczywiste za to, że dzielić się chce widokiem i zaśpiewać jej do ucha pamiętnym głosem: "daaaryyy... dary losu..." i spojrzeć wydłużonym tęskniącym wzrokiem na nie i.. i... i insze.. ale ... na Boga! nie po Tarantino! należy uprzejmym głosem zapytać niewiastę, z jakiego to właśnie spektaklu czy innego cuda wraca, bo a nuóż a widelec okaże się.. że!.. że!... "Goło i wesoło" właśnie 'zaliczyła' i nabuzowana nieskrępowanie chłonie! chłonie! kolejna rzecz - jeśli niewiasta 'nie wraca', na pewno zdobędziecie [coby nie powiedzieć "zaliczycie"] punkt - pomysli bowiem ona, że nad wyraz inteligentnie wygląda a teraz... aleola? jak to napisałaś? zrobię zawiesz )) muszę się obudzić po ognisku forum randkowego. kurczę. niby nie piłam.. w miarę wcześnie wróciłam.. a jakaś taka nie do życia.. miłego Odpowiedz Link
aleola1 Re: INFORMACJA (aktualia) 07.08.07, 17:46 mnie to smieszy jak czasem facet zawiesz zlapie (ze sie tak wyraz) na moim dekoldzie... nie to zebym sie chwalila ale z tego akurat jestem w sobie zadowolona i go ladnie zawsze staram sie "opakowac" choc podobno jestem facetem Odpowiedz Link
altu Re: INFORMACJA (aktualia) 09.08.07, 17:01 oj, ja jako stara zazdrośnica, mogę stwierdzić obiektywnie, że deklolt masz fajny, i ten zawiesz całkiem słuszny jest L Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 10.08.07, 09:26 Mili i szanowni i nie wiem co tam jeszcze bo kawa nie zdążyła zadziałac a każą już pracować i to ciężko bo fabryka plan roczny musi wyrobić. Mam pytanko odnośnie dzisiejszego kręglowania - buw to jak się domyślam biblioteka UW na "tyłach" lub też "przodach" wisłostrady. Jakby co proszę o wyprowadzenie z błędu. Dodatkowo po czym poznać towarzystwo jako że ja świeżynka u was jestem. Odpowiedz Link
9b9 Re: INFORMACJA (aktualia) 10.08.07, 09:40 Prześlij komuś (najlepiej coolorowi, on tym razem szefuje) nr telefonu. Najprościej. Odpowiedz Link
mar_go7 Re: INFORMACJA (aktualia) 10.08.07, 10:16 Danke. Zabieram się za wykonanie wskazówek Odpowiedz Link
samotne_miau_miau Re: a co z kreglami ? 08.08.07, 10:04 Cześć Samotnisie! Jestem tu nowa.Miaukuś liczy 26 wiosenek. Mieszkam od roku w Warszawie i nowi znajomi wskazaniKręgle świetny pomysł. Kiedy następne takie spotkanie? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: a co z kreglami ? 08.08.07, 10:51 wpierw przyjdz na to spotkanie a pozniej bedziemy organizowali nastepne ale wychodzi tak srednio jedno na 2 miesiace Odpowiedz Link
color tak tak... 08.08.07, 16:47 przychodz juz na to spotkanie. jesli bedziesz grac to 'budka sie zamyka' jutro w godzinach popoludniowych, chyba ze nie bedzie problemow z rezerwacja toru jeszcze w piatek... Odpowiedz Link
9b9 Re: Ich weiss schon 09.08.07, 10:32 Na torze nie, bo wchodzić nie wolno. Natomiast kule rzucam delikatnie Odpowiedz Link
samotne_miau_miau Re: Ich weiss schon 09.08.07, 12:44 Przepraszam, a czy miaukuś w postaci 26 latki, świeżej na forum będzie mile widziany ? I czy Wy wszyscy znacie się osobiście już? Bo nie ukrywam-mam ochotę na poznanie nowych ludzi tylko nie wiem czy Wy macie ochotę na świeżaków. No i jaki będzie przedział wiekowy? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Ich weiss schon 09.08.07, 13:06 alez zapraszmy spotkanie otwarte dla wszystkich Odpowiedz Link
color Re: Ich weiss schon 09.08.07, 16:38 samotne_miau_miau napisała: > Przepraszam, a czy miaukuś w postaci 26 latki, świeżej na forum będzie mile > widziany ? I czy Wy wszyscy znacie się osobiście już? Bo nie ukrywam-mam ochotę przestan miaukac tylko wpadaj Odpowiedz Link
altu Re: Ich weiss schon 09.08.07, 17:00 no cóż.. jak będzie wpadka, szybciej singlem przestanie być Odpowiedz Link
alo_ha Re: Ich weiss schon 09.08.07, 17:18 ja mam pewne wątpliwości czy to do końca tak działa Odpowiedz Link
altu Re: Ich weiss schon 10.08.07, 13:15 hm.. no ja tam mam małe.. przy wpadce - nie solo, ino z juniorem sie ostanie. a to juz nie-singlowanie.. p Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Ich weiss schon 10.08.07, 13:49 w samej rzeczy naciagana czy jezeli ktos ma rybki, kota lub psa to tez nie jest samotny tj singlem? Odpowiedz Link
altu Re: Ich weiss schon 10.08.07, 13:51 oj, samotność a singlowatość to dwie różne rzeczy Odpowiedz Link
color WIDZĘ że... 10.08.07, 14:01 chyba zbierze sie pokazna grupka dzis na tych kreglach fajnie jest... i fajnie bedzie jakby wszystcy zostali na wieczorna imprezke na miejscu ale to juz do ustalenia... do zobaczenia p/s zarezerwowane sa 2 tory w czesci dla niepalacych Odpowiedz Link
9b9 Re: WIDZĘ że... 10.08.07, 14:21 To może zrób małe resume coby sprawdzić na miejscu listę obecności. BTW będziesz grać na dwie ręce? Odpowiedz Link
nikusia85 I jak było? 11.08.07, 09:00 A ja nie mogłam być Miałam zamiar kupić laptopa, ale przez nierozgarniętą Panią z działu kredytowego muszę to nieco przełożyć... Kiedy następny raz? Odpowiedz Link
glos_z_offu Już jutro. 11.08.07, 11:33 9b9 przejechała kulka. Trochę plaskaty się zrobił. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Już jutro. 11.08.07, 12:36 ja tez choc bylem na miejscu ach ta radosna tfurczosc glosika Odpowiedz Link
9b9 Jak zwykle 12.08.07, 17:07 najwięcej do powiedzenia mają ci, których nie było. Lecz się dziecko. Odpowiedz Link
color Re: I jak było? 12.08.07, 19:23 nikusia85 napisała: > A ja nie mogłam być Miałam zamiar kupić laptopa, ale przez > nierozgarniętą Panią z działu kredytowego muszę to nieco > przełożyć... Kiedy następny raz? no tak, teraz mi sie przypomnialo kto jeszcze MIAL BYC... ci co grali chyba nie narzekaja (ja troche chyba przesadzilem), reszta skitrala sie przy stoliku i plotkowala o tym i o tamtym ...to mniej wiecej tyle, a kolejny termin jest raczej nie do przewidzenia - to musi byc po prostu impuls (chociaz z condziem juz bilard nam chodzil po glowie... ale pewnie jakos pogodzimy jedno z drugim przy najblizszej okazji - przynajmniej tylki nie beda nas tak bolec ) pozdrawiam Odpowiedz Link
nikusia85 Re: I jak było? 12.08.07, 23:11 dopiero teraz Ci się przypomniało?no,ładnie serio, serio - nie dałabym rady być naraz w dwóch miejscach, ale zazdroszczę Wam tego, że Was bolą tyłeczki (jakkolwiek to brzmi)... Odpowiedz Link
9b9 Re: I jak było? 13.08.07, 08:35 nikusia85 napisała: > nie dałabym rady być naraz w dwóch miejscach, Eeee, to akurat nic trudnego. Zapytaj colora. On grał jednocześnie na dwóch torach, na dwie ręce. I wygrywał Odpowiedz Link
condziu Re: I jak było? 13.08.07, 10:35 I co najważniejsze, a co zapomniałeś wspomnieć 9b9, Color nie musiał obserwować monitorów, które informowały kogo kolej jest. Respect ! Odpowiedz Link
mar_go7 Re: I jak było? 13.08.07, 10:48 Hejka Było super ale zadek rzeczywiście przypomniał o swoim istnieniu i do tego dość boleśnie w sobote przy wstawaniu o nieprzyzwoitej porze szukałam wzrokiem masazysty tudzież dzwigu Odpowiedz Link
9b9 Re: I jak było? 13.08.07, 10:49 Nie no, szacuneczek bezwzględnie się należy. color nie musi obserwować. On sie po prostu zawsze orientuje Odpowiedz Link
color Re: I jak było? 13.08.07, 13:27 "nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie... zarobiony jestem" Odpowiedz Link
altu Re: a co z kreglami ? 14.08.07, 16:07 tak się tylko przypomnę, o sprawozdanie - sztuk jedno 9b9 esemesowałam - w fabryce do 19,30 siedziałam i nijak nie moglam do was dojechać o przyzwoitej porze. o porze nieprzyzwoitej - nie chcę nic mówić ot, zasnęłam.. ;0 Odpowiedz Link
color Re: a co z kreglami ? 14.08.07, 22:22 altu napisała: > tak się tylko przypomnę, o sprawozdanie - sztuk jedno powiem tylko, ze brakowalo nam ciebie Odpowiedz Link
9b9 Uprzejmie melduję, 16.08.07, 09:07 że, zgodnie z Twoją prośbą, wszyscy zostali od Ciebie "fuck pozdrowieni". pzdr. Odpowiedz Link
nikusia85 Re: kręgle 16.08.07, 12:34 W takim razie przyłączam się do zbiorowego podziwu dla Colora. A ponieważ nie mam takich zdolności przemieszczania się i podzielności uwagi, więc będę musiała się udać na nauki Odpowiedz Link
color Re: kręgle 16.08.07, 15:32 nie widze przeszkod, ale... najwczesniej za 2 tygodnie. teraz bede szalal na desce ) Odpowiedz Link
nikusia85 Re: kręgle 16.08.07, 17:35 to w takim razie trzymam za słowo - zobaczymy jak u Ciebie z pamięcią udanego deskowania! Odpowiedz Link
color Kregle 31.08 - zapisy zbieram ;) 16.08.07, 21:23 to wstepny termin (ale jest juz co najmniej troje chetnych) i dobra okazja, bo to ostatni weekend wakacji jak zwykle zbiorka o 19:30 przed glownym wejsciem do BUW (tam gdzie jest boczne wejscie do hulakuli) i kwadrans studencki dla spoznialskich. p/s tylko prosze, nie idzmy po kreglach do tej 'mordowni' ) Odpowiedz Link
color SHIT ! 16.08.07, 21:24 to mialo isc w odrebnym watku... i poszlo, wiec nie wpisywac sie tu ! Odpowiedz Link
color Re: kręgle 16.08.07, 21:28 tylko uscislijmy, piszesz sie na nauki w zakresie: - gry w kregle ? - przemieszczania się ? - podzielności uwagi ? - wszystko powyżej ? ) Odpowiedz Link
nikusia85 Re: kręgle 16.08.07, 23:55 wszystko powyżej, ale najmniej to pkt 1,bo już kiedyś grałam reszta jak najbardziej jest poki co dla mnie nieosiągalna, więc bylabym wdzięczna za nauki Odpowiedz Link