mar-tsin 08.08.07, 10:23 Hej. W ostatnią niedzielę powróciłem niestety do świata singli. Chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szymonancymon Re: witam 08.08.07, 11:06 Los się muuuusi odmienić. Czekaj jeszcze z tym singlostwem. Mówie Ci, dziwne przypadki chodza po ludziach. Odpowiedz Link
aleola1 Re: witam 08.08.07, 12:28 no juz myslalamze tu jakis histeryk "powrocilem do swiata singili" od niedzieli? hmm skoro chcesz sie zwa singlem to sie zwij no nic no nic witamy witamy Odpowiedz Link
aleola1 dobra moge byc pierwszym singlem RP wiedzialam ze 08.08.07, 12:44 bede tu zaraz sprzeciwy ale ja mam swoje zdanie na temat singla tak jak na temat dperesji, kiedys tu dyskutowalismy na temat definicji, nikomu nie zabraniam sie tak czuc, nazywac, ale ja mam swoja "definicje" i juz. Moge? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: dobra moge byc pierwszym singlem RP wiedziala 08.08.07, 13:57 niespecjalnie mozesz przynajmniej odnosnie depresji bo to jednostka chorobowa i juz czy na temat grawitacji tez masz wlasna definicje?? Odpowiedz Link
aleola1 Re: dobra moge byc pierwszym singlem RP wiedziala 08.08.07, 14:06 o depresji chodzilo jakos zagadnienie na forum a nie konkretna jednostke chorobowa i donosilo do skasowanego przez ciebie watku ... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: dobra moge byc pierwszym singlem RP wiedziala 08.08.07, 14:12 ale jak chcieliscie odtworzyc watek to nic nie wyszlo bo nawet nie wiedzieliscie jakie glupoty na ten temat pisaliscie Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: witam 08.08.07, 13:24 Dobrą radę Ci dam-nie pisz swojego maila w ten sposób w necie-możesz zostać zaatakowany dużą ilośćią spamu. Witaj u nas Odpowiedz Link
samotne_miau_miau Re: witam 08.08.07, 13:56 Szkoda, że nas przybywa a nie ubywa Witamy w klubie samotnisiów-misiów. Misie są do przytulania...no nie??? Odpowiedz Link
bellisprimum Re: witam 08.08.07, 14:02 samotne_miau_miau napisała: > Szkoda, że nas przybywa a nie ubywa > Witamy w klubie samotnisiów-misiów. > Misie są do przytulania...no nie??? no i wracamy do definicji singla a di przytulania są a jakże Odpowiedz Link
barimbowa Re: witam 08.08.07, 17:16 Czemu szkoda? Więcej - znaczy większa możliwość wyboru Wiem, wiem - brzmi instrumentalnie. Juz nie będę Odpowiedz Link