krecona.ona 21.04.05, 15:26 ....tak sobie szukalam materialow na moja jutrzejsza obrone pracy i trafilam na ciekawostke Do poczytania tutaj: hyperreal.info/drugs/go.to/art/1539 I teraz juz wiem, czemu tak lubie Finlandie Cranberry i Lecha Zeby swiat byl piekny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:29 hahahhaha to w ogole wyjasnia popularnosc alkoholu))) ostrosc sie traci w oczach ))) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:42 ...no dokladnie Teraz juz przynajmniej wiem, czemu tak lubie imprezki na Starym Miescie wsrod tlumow- bo takie piekne te tlumy mi sie wydaja)))) Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:44 hahha stare miasto faktycznie jest wielkiej urody nawet bez alkoholu) ale prawda taka, ze czlowiek jesli juz pije to chce sobie "widzenia swiata" poprawic..nie mowie o nalogowcach. ale np. o sobie czyli osobie sporadycznie pijacej..cos w tym jest) PS i na odwage dziala znakomicie!! Odpowiedz Link
temeda24 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:48 hehe to jak wytlumaczyc to, ze czasem czlowiek upija sie na smutno i wszystko jest podle i brzydkie??? czy wtedy jadro jest zwichrowane? Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:50 upija sie na smutno i brzydko bo ma smutne mysli w glowie i za dobrze widzi - wiec proponuje troche sobie zamac okulary i bedzie OK) Odpowiedz Link
temeda24 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:53 hihihihiih to ja juz wiem, dlaczego moj dobry znajomy taki rozczarowany zawsze po pierwszej randce na trzezwo;P generalnie ma problem z tym, ze poznaje dziewczyny w stanie upojenia Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:54 ....a to juz pewnie temat na osobne badania Szkotow Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:56 ...jadro zwichrowane albo zakrecone A na powaznie- no ja tez czasem na smutno i pomimo, ze okulary sciagam, to cholera nadal za wyraznie widze Na smutno to chyba nie warto sie jednak upijac- sama nie lubie takich ludzi, ktorzy po paru jednostkach zaczynaja marudzic i narzekac.... Odpowiedz Link
temeda24 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:58 spoksik ja tez nie ale czasem sie zdarzy, wiec w tym momencie lepiej chyba ludziki wygladaja na trzezwo patrz od kazdej reguly sa wyjatki Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 15:54 hehhee na odwage tez przetestowalam i jutro w sumie by sie przydalo zapodac, ale niestety kierowca jestem i nic z 50 Finlandii na odwage nie wyjdzie Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:09 dasz rade, o ktorej masz te obrone? u nas na UMK?? Ps na inna odwage alkohol jest cool) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:12 ....o 14.30 w Bydgoszczy- niestety UMK nie chce ksztalcic kadr turystycznych na nizszym szczeblu niz podyplomowy ....niby mam wszystko ustawione na tej obronie pytania chyba tez utrafilam z serii tych, co moga mi sie trafic (oczywiscie to tylko sugestie promotora) Ale neneralnie dopadl mnei wlasnie nerwoglod i trzesawka, a co dopiero bedzie jutro to az starch sie bac Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:14 dasz rade Ja przed obrona siedzialam do 23 u przyjaciolki, bo wlasnie na dzien przed obrona zmarla jej babcia a ze mialysmy jednego dnia az 2 obroby to probowalam jej co nieco do glowy wcisnac. W dniu obrony nie pamietam ale denerwowalam sie mniej niz przed) bedzie dobrze Odpowiedz Link
beate1 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:14 trzymam kciuki, jutro o tej porze już będzie po p.s.właśnie zaczęłam pisać pracę mgr Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:20 dzieki no mam nadzieje, ze bede jutro spokojna- panikara nie jestem, ale jednoczesnie czuje zajebi*** presje otoczenia: podchodze jako pierwsza na roku do obrony, 3 miechy przd wszytskimi, nie mowiac juz o nadziejach promotora, kadry wspierajacej, rodziny itd. To chyba najbarzdiej mnie spina- bo material w sumie opanowany, ogolna wiedza odswiezona no i gadke mam chyba niezla, bo potrafie 40 studentom zamknac usta, gdy mowie))) to co mi tam 3osobowa komisja, nie?))) Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:23 zwlaszcza ze ta 3osobowa komisja siedzi i tylko mysli zeby taki odpowiadacz juz skonczyl sama egzaminuje w LO wiec wiem co wtedy sobie mysle) bedzie dobrze Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:28 Zdaje sobie sprawe z tego, ze beda malo zainteresowani- mamy jutro Swieto Uczelni, beda akurat po obiadku, pewnie i jakies paliwko zazyja)) A pozniej maja koktajl i jakies nieformalne spotkankaLicze na ich zyczliwosc bynajmniej jutro Odpowiedz Link
anula001 Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:30 no to tym bardziej luzik takie mile maja chwile jutro a Ty im musisz akurat przerywac, no wiesz co - wstydzilabys sie) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: ...atrakcyjnosc... ??? 21.04.05, 16:32 Ja im nie zamierzam przerywac- ja im zamierzam UATRAKCYJNIC te mile chwile))) Swoja mila osoba oczywiscie Odpowiedz Link