elianna Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 07.09.07, 21:22 Pozdrawia również Panna Niestety, pierdołowata w tych sprawach Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 07.09.07, 21:57 może i pierdołowata , ale podobno zgodnie z jakimiś opisem dla wybranego partnera gotowa na każde szaleństwo Panna Odpowiedz Link
megg78 Skorpiony gora! 08.09.07, 09:51 moze nie pierdlowate ale ...wybredne ja skorpionica ascendent w skorpionie ;D Odpowiedz Link
felerynka Re: Skorpiony gora! 08.09.07, 11:10 gdzie wyniki tego przeglądu? a może wnioski ktoś zebrał? jakich znaków samotnych najwięcej? skorpionów sporo na moje oko, co mnie nie dziwi. Zupełnie. Silne osobowości, trudne do układów , skomplikowane w łóżku-tak określił mój znajomy -dodam. Ja na Skorpiona" nie powiem słowa złego, prócz jednego-to exteściowa-prawdziwie złe skorpionisko" z niej było .. Odpowiedz Link
candycandy Re: Skorpiony rulez:)) 08.09.07, 12:46 inteligentne, seksowne, zaborcze, pamietliwe, lojalne. Felerynko, ale dlaczego 'skomplikowane w lozku'? ze co niby?: Odpowiedz Link
felerynka Re: Skorpiony rulez:)) 08.09.07, 18:00 ja tylko zasłyszane powtarzam, skomplikowane znaczy nie "łatwe" w układaniu, mi osobiście ich szalony nieco temperament się podoba)) może to znak że byk i skorpion ... Odpowiedz Link
candycandy Re: Skorpiony rulez:)) 09.09.07, 20:52 zaslyszanych opinii prosimy nie powtarzac tylko sprawdzone organoleptycznie;PP nie wiem, czy byk+skorpion to dobry uklad. na pewno kiepski to rak+skorpion;P Odpowiedz Link
daniel.27 Re: Skorpiony rulez:)) 09.09.07, 20:58 Zeby ustalić jakąs regułę co do znaków zodiaków i łączenia się w pary należałoby przerobić z każdym z nich kilkadziesiat związków.. Z mojego skromnego doswiadczenia napiszę tak - facet skorpion, czyli ja + kobieta byk (2 razy) = porazka.. całkowita niezgodność charakterów itd Ale ludzie z tego samego znaku mogą byc calkowicie rózni więc najlepiej sprawdzic to na swojej skórze Odpowiedz Link
candycandy Re: Skorpiony rulez:)) 09.09.07, 21:48 ofkors, ze rozni ale jednak jakis zbior cech maja wspolny ok, nie bedziemy wchodzic w szczegoly, ze np. wazna dekada znaku. moge jeszcze dopisac do przedmowcy: dziewczyna (skorpion) + facet (rak) = porazka, calkowita niezgodnosc;PPP ale z innej bajki: 2 skorpiony, plcie odmienne, sprawdzone 2-3 krotnie = dobrzy kupmle, moga razem konie krasc. z kolei 2 skorpionice = moga byc dobrymi przyjaciolkami ale trzeba troche pracy Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Skorpiony rulez:)) 09.09.07, 22:43 ja z autopsji powiem,że facet panna to dla kobiety baran = nuda i porażka Odpowiedz Link
candycandy Re: Skorpiony rulez:)) 09.09.07, 23:18 wiesz, Metaxxa, cos w tym chyba jest, ze faceci-panny jacys tacy pierdolowaci sa;PPP moze zaraz odezwie jakas meska panna i zaprzeczy?: Odpowiedz Link
raknor Re: Skorpiony rulez:)) 10.09.07, 11:43 Też skorpion choć ja w znaki z zodiaku w ogóle nie wierzę Przypadkiem znalezione gdy szukałem opisu jednego znaku: kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/0,79593.html i wszystko będzie jasne Odpowiedz Link
candycandy Re: Skorpiony rulez:)) 10.09.07, 22:17 cos mi sie wydaje, ze Raknor mataczy i nie jest skorpionem!;P Odpowiedz Link
felerynka Re: Skorpiony rulez:)) 10.09.07, 16:53 candycandy napisała: > zaslyszanych opinii prosimy nie powtarzac tylko sprawdzone > organoleptycznie;PP > nie wiem, czy byk+skorpion to dobry uklad...." zgodnie z poleceniem-Testuję. Zdam relację gdy zakończę badania naukowe w tej materii, obecnie skrzętnie robie notatki) Odpowiedz Link
ola_dom Re: Skorpiony rulez:)) 10.09.07, 17:07 z lekcji astrologii: skorpiona tylko byk się nie boi. Są szanse Odpowiedz Link
9b9 Re: Robie przeglad, podawać szybciutko wasze znak 10.09.07, 08:53 Nie czytałem wszystkich wpisów, ale coś mi się widzi, że barany słabo singlują marcowy Odpowiedz Link
jedzoslaw Lew... 10.09.07, 15:47 Lew to podobno wszystko w tym temacie może. Ma wiele kobiet, zmienia je często i żadna mu nie ulegnie. To hedonista skończony, nawet i brutal! Kocha, ale i dominuje. Chce posiadać, używać, podbijać... I zawsze osiąga swoje cele w tym zakresie! Taaa... Odpowiedz Link
cicade Effi, no co jest? Pieniądze pobrane i myk? 10.09.07, 16:10 Z pobieżnego przeglądu wynika, że najgorzej mają: SKORPIONY BLIŹNIĘTA PANNY Czekamy na ciąg dalszy Odpowiedz Link
sourire74 Waga prawie skorpion 10.09.07, 16:21 z ascendentem w strzelcu.. cokolowiek to znaczy Odpowiedz Link
sottobosco hehe :))) policzyłam 10.09.07, 17:26 jak do tej pory: 9 panien (effi, ivis, puzzle, a0921, condziu, nikusia, gośka, elianna, sorrento) 8 skorpionów (menk.a, paulina galli, artur128, matysia.k, daniel27, megg78, candycandy, raknor) 6 koziorożców (aloha, gosiak, allegretta, czarny onyks, cicade i ja ;P) 5 lewów (il100, maławredna, miszpat, leelee, jedzosław) 4 wagi (banca, toto1, violeta01, sourire) 3 raki (kossania, czandri, rena) 3 strzelce (mumuja, yes, insomnia) 3 byki (ardiss, felerynka, aretah) 3 barany ( aleola, metaxxa, 9b9) 2 wodniki (cafegirl, singielka) 2 bliźnięta (oladom, barimbowa) 1 ryba ravenheart )) Odpowiedz Link
ola_dom Re: hehe :))) policzyłam 10.09.07, 17:31 sottobosco napisała: wielkie dzięki za wielką robotę!!! Solidny, pracowity Koziorożec Buziaki! cicade - no właśnie tak mi się zdawało, że Bliźnięta to tylko dwa tu są - tak jak być powinno, trzeci Bliźniak, to jakoś nie tak . Więc wcale nie prowadzimy, dobrze to, czy źle... Warto by przykleić - zaglądamy w razie potrzeby - i od razu wiadomo, z kim mamy do czynienia! > jak do tej pory: > 9 panien (effi, ivis, puzzle, a0921, condziu, nikusia, gośka, elianna, sorrento > ) > 8 skorpionów (menk.a, paulina galli, artur128, matysia.k, daniel27, megg78, > candycandy, raknor) > 6 koziorożców (aloha, gosiak, allegretta, czarny onyks, cicade i ja ;P) > 5 lewów (il100, maławredna, miszpat, leelee, jedzosław) > 4 wagi (banca, toto1, violeta01, sourire) > 3 raki (kossania, czandri, rena) > 3 strzelce (mumuja, yes, insomnia) > 3 byki (ardiss, felerynka, aretah) > 3 barany ( aleola, metaxxa, 9b9) > 2 wodniki (cafegirl, singielka) > 2 bliźnięta (oladom, barimbowa) > 1 ryba ravenheart > > > )) > Odpowiedz Link
sottobosco Re: hehe :))) policzyłam 10.09.07, 17:36 ola_dom napisała: Solidny, pracowity Koziorożec to takie oczywiste?? ciekawa jestem czy gdybym się nie wpisała to zgadlibyście do jakiej grupy mnie zaliczyć, po wykonaniu tej żmudnej pracy ) Odpowiedz Link
ola_dom Re: hehe :))) policzyłam 10.09.07, 17:45 sottobosco napisała: > ola_dom napisała: > Solidny, pracowity Koziorożec > > to takie oczywiste?? > ciekawa jestem czy gdybym się nie wpisała to zgadlibyście do jakiej grupy mnie > zaliczyć, po wykonaniu tej żmudnej pracy ) > do jednej grupy pewnie nie, ale że Ziemia, to prawie bankowo Odpowiedz Link
levanto Byk 10.09.07, 20:01 no to melduje sie 4-ty Byk swiezo urlopowany z Trasylwanii P.S. z tym dopasowaniem Byk-Panna to definitywnie jest cos na rzeczy Odpowiedz Link
sottobosco Re: hehe :))) policzyłam 10.09.07, 22:02 a ja się dopatrywałam w tym jakiegoś zboczenia no bo komu by się chciało, no komu??? ) Odpowiedz Link
daniel.27 Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:04 sottobosco napisała: > jak do tej pory: > ... > 8 skorpionów (menk.a, paulina galli, artur128, matysia.k, daniel27, megg78, > ... Ładnie się tydzień zaczyna - leje, zimno, 13-ty za pasem i na dodatek jestem w grupie podwyższonego ryzyka jeśli chodzi o singlostan ehhh.. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:06 daniel.27 napisał: > Ładnie się tydzień zaczyna - leje, zimno, 13-ty za pasem i na > dodatek jestem w grupie podwyższonego ryzyka jeśli chodzi o > singlostan > ehhh.. Ciesz się, ja jestem w grupie najwyższego ryzyka, już sama nazwa mojego znaku jest złowieszcza Odpowiedz Link
sottobosco Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:09 ale to nieładnie tak cieszyć się z cudzego nieszczęścia Odpowiedz Link
daniel.27 Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:11 sorrento_8 napisała: > Ciesz się, ja jestem w grupie najwyższego ryzyka, już sama nazwa > mojego znaku jest złowieszcza "Panna" - ciesz się że Twój znak nie nazywa się "Stara panna"P Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:22 daniel.27 napisał: > sorrento_8 napisała: > > > Ciesz się, ja jestem w grupie najwyższego ryzyka, już sama nazwa > > mojego znaku jest złowieszcza > "Panna" - ciesz się że Twój znak nie nazywa się "Stara panna"P taaak? no to mam powód do radości na najblizszy tydzień Odpowiedz Link
daniel.27 Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 22:38 sorrento_8 napisała: > taaak? > no to mam powód do radości na najblizszy tydzień Idź za ciosem - dlaczego nie cały miesiąć? Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Nic tylko się powiesić.. 10.09.07, 23:08 dla poprawy nastroju podpowiem,że jest panna młoda dla przeciwwagi starej panny Odpowiedz Link