notoryczny.spioch 09.09.07, 16:29 nie pomaga ani ciepła herbata z cytryną, ani koc. Macie własne pomysły, jak sprawić, by było cieplej? I co właściwie stało się z latem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemoge Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 16:36 ani bluza polarowa, ani ciepłe skarpetki nie pomagają ale niewielka ilość whisky z colą pomaga natychmiast /nie wiem czy to najlepszy sposób, ale mi pomaga/ Odpowiedz Link
czandri Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 16:39 U mnie podobno mają zacząć grzać kaloryfery od połowy przyszłego tygodnia. Póki co, po gorącej kąpieli, siedzę pod wełnianym kocem, ubrana grubo, piję herbatę z sokiem malinowym i ajerkoniak. Odpowiedz Link
niemoge Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 16:53 notoryczny.spioch napisał: > barek pusty, niestety nieee no tego to nie wolno sobie robić ) musi być żelazna rezerwa Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 17:05 Czasem się zdarza... ) Przyjdzie zamarznąć jak nic. Odpowiedz Link
leelee74 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 18:56 lodówka pusta a tu leje i nie chce się wyjść..., jak się już zmobilizuje to kupie rum do herbaty - może to pomoże. Odpowiedz Link
candycandy Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 20:45 ciekawy sposob z tym prasowanie - dziala? a ja dzis nie marzne;P chyba wew. akumulatory naladowane wakacyjnym sloncem wciaz dzialaja... Odpowiedz Link
daniel.27 Znaleźć sobie.. 09.09.07, 20:51 faceta lub kobiete - w zalezności od orientacji Jeśli koc nie pomaga to proponuje kołdre a w ostateczności pierzynę, ale najlepszy jest ruch a jak się ruszać to najlepiej we dwoje.. no i kółko sie zamyka Odpowiedz Link
candycandy Re: Znaleźć sobie.. 09.09.07, 20:54 nie zamyka tylko dopiero teraz otwieraja sie mozliwosci: tenis, taniec itp., itd. Odpowiedz Link
daniel.27 Re: Znaleźć sobie.. 09.09.07, 21:15 Pewnie że się otwierają - mozna się ruszać na wszelkie mozliwe sposoby Kółko zamyka się w mojej wypowiedzi - znaleźc sobie kogos.. taka rada dla forum dla singli brzmi troche nietenteges Odpowiedz Link
candycandy Re: Znaleźć sobie.. 09.09.07, 21:51 no fakt, z taka dobra rada mozna zrobic tylko jedno - podac dalej;PP Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: Znaleźć sobie.. 09.09.07, 22:22 ... pomysł świetny, tylko z realizacją nieco gorzej.) Powodzenia sobie i innym Odpowiedz Link
cafe_girl Re: Znaleźć sobie.. 09.09.07, 23:05 daniel.27 napisał: > faceta lub kobiete - w zalezności od orientacji Kolega mi kiedyś podobny pomysł zapodał na moje "zmarzłam na przystanku", tylko taki nieco odważny ten pomysł - "przytulić się do najprzystojniejszego faceta na przystanku ew. już w autobusie" Jeszcze nie próbowałam, ale jeśli zima bardzo sroga będzie to kto wie Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 21:54 Ja właśnie wybieram się do gorącej wanny Odpowiedz Link
banca Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:07 a ja siedze w japonkach i spodniach rybaczkach i nie wiem o so wam chozi...? no ok,wypilam dwa piwa juz ale nie byly grzane! Odpowiedz Link
daniel.27 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:11 banca napisała: > ale nie byly grzane! To jak - zimne? I jest Ci ciepło? Cyborg jakiś czy co...P Odpowiedz Link
barimbowa Koc elektryczny ;-) 09.09.07, 22:16 wykopałam z czeluści, kawa do tego... Daję radę. Jutro mają usunąć awarię i będę miała znowu ciepłe kaloryfery. Odpowiedz Link
banca Re: Już wiem dlaczego jesteśmy singlami 09.09.07, 22:34 zadna niescislosc - wszystko zrozumiane dokladnie jak piszesz :] Odpowiedz Link
banca to sa jakies jaja 09.09.07, 22:35 wkleilo sie z innego watku i w ogole nie wiem co jest..? chochliki Odpowiedz Link
daniel.27 Re: to sa jakies jaja 09.09.07, 22:37 banca napisała: > wkleilo sie z innego watku i w ogole nie wiem co jest..? > chochliki właśnie tak patrze i czytam i znów patrze i nie wierze Odpowiedz Link
banca Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:41 zimne i z butelki (prawdopodobnie najladniejszej na swiecie) Odpowiedz Link
daniel.27 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:43 banca napisała: > zimne i z butelki (prawdopodobnie najladniejszej na swiecie) o, widzę że kolezanka fanką Tyskiego)) Odpowiedz Link
sottobosco Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:29 Wieczny Śpiochu, a co zrobisz za dwa, trzy miesiące? gdy temperatury bliskie zeru, śnieg z deszczem i błoto po kostki... ech, miśkiem być i przespać całą zimę Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:32 Sottobosco, nawet mi nie przypominaj Odpowiedz Link
sottobosco Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:37 ja tylko subtelnie staram się wykazać, że teraz nie jest jeszcze tak źle u mnie pierwszy dzień z deszczem dzisiaj, jeszcze wczoraj wieczorową porą jadłam ziemniaki z popiołu Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:45 Może pojawi się jakaś iskierka nadziei... Odpowiedz Link
sottobosco Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:48 mnie pocieszyłoby błyskawiczne przeskoczenie pory deszczowej i natychmiastowe nadejście mrozów z warstwą śniegu skrzypiącą pod butami Odpowiedz Link
raknor Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:56 To nieźle u mnie opada chyba 9 dzień z rzędu, tylko wczoraj się czasem słońce przebijało Odpowiedz Link
notoryczny.spioch Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 23:02 To tak jak u mnie, a kilka przebłysków słonka to zdecydowanie za mało. Odpowiedz Link
raknor Re: bardzo, bardzo zimno 10.09.07, 11:28 nom zgadłaś, może przesadziłem z tym "pada 9 dni" bo padało przez pięć czy sześć a reszta tylko deszczowa z kilkuminutowymi opadami. Da się to przeżyć tylko trzeba szukać innych sposobów na ładowania akumulatorów Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:57 sottobosco napisała: > ech, miśkiem być i przespać całą zimę .................. i jesień > Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 22:49 lato ? a było w tym roku latem? ja je widziałam wiosną w kwietniu i maju,potem gdzieś się zapodziało Odpowiedz Link
candycandy Re: bardzo, bardzo zimno 09.09.07, 23:28 weekend majowy nie byl chyba szczegolnie upalny?: czerwiec byl - o ile dobrze pamietam - niezly, lipiec chyba upalny ale sierpien juz w kratke ja za latem lecialam daleko na poludnie wiec spotkalismy sie teraz planuje kolejna randke z latem: wstepnie jestesmy umowieni w listopadzie. Odpowiedz Link