inus30 09.05.08, 22:04 jak przystało na singielkę spędzam sobie upojny wieczór z mym bossskim synem i z hp a tu cisza, spokój... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alo_ha Re: wieczór... 09.05.08, 23:24 ja natomiast z notatkami z marketingu i z finansów... jutro egzaminy Odpowiedz Link
inus30 Re: wieczór... 10.05.08, 00:01 nie ofukuj kobiety, niech się odstresuje.... powodzenia słońce, wierze ze zdasz Odpowiedz Link
wajego Re: wieczór... 10.05.08, 09:01 To i tak Twój wieczór w porównaniu z moim był super. Po kolei. Jakis czas temu moje kochanie stwierdziło, że chrapię. Jakoś nie trafiały argumenty, że jestem (wtedy) chory, mam zawalone gardło i takie. Ta... Nic, do lekarza. Ten mnie zapisał do jakiegoś szpitala, gdzie się śpi i wtedy Cię badają. No i własnie, po pół roku juz, wczoraj miałem ten zaszczyt. Wybacz, ale na pewno mi nie masz czego zazdrościć. Nie dość, że kazali spać od 20 do 6 (6 rano w sobotę!!!) to jeszcze przyczepili kilka sond, wsadzilili jakąś rurkę do nosa i takie tam. Szpital przy głównej ulicy, okno otwarte, łóżko wygniecione pod tyłkiem. I weź tu spij W dodatku sam. Lepiej miałaś, na pewno. Odpowiedz Link
inus30 Re: wieczór... 10.05.08, 12:38 Ja nie twierdziłam że mój wieczór był zły i wybacz ale smiałam się czytając co napisałeś, nie ze z Twojego nieszczęścia, tylko tak to jakoś wyraziłeś że się ubawiłam I ze tak się doczepię...co robisz na forum dla singli skoro masz kogoś dla kogo jesteś w stanie się tak poświęcać? (przy okazji jestem pod wrażeniem poświęcenia...) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: wieczór... 11.05.08, 16:44 bo tu zapewne niesingli jest tyle samo co singli wg mnie singiel to rowniez stan mentalny Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: wieczór... 11.05.08, 16:52 słowo 'mentalny' oznacza także 'psychiczny' Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: wieczór... 12.05.08, 11:46 a tak mi się skojarzyło z zakładem dla mentalnych Odpowiedz Link
altu Re: wieczór... 10.05.08, 14:12 hehe no to pięknie i co, jakie efekty spania? chrapałeś chociaż, czy ze strachu bałeś się dać głos ?? btw - to już pół roku? no no, jak ten czas leci ;0 Odpowiedz Link
wajego Re: wieczór... 12.05.08, 08:36 altu napisała: > btw - to już pół roku? no no, jak ten czas leci ;0 No leci, leci. BTW czy zaobrączkowane single planują zrobić jakąś roczniczową imprezkę? Bo Wam już niedużo brakuje... Odpowiedz Link
altu Re: wieczór... 12.05.08, 11:09 ee tam.. do rocznicy dużo brakuje ale coś wymyślimy wszak w wakacje u nas okazji moc do świętowania Odpowiedz Link