condziu Re: leniwy piatek 16.05.08, 11:25 Na Saskiej dosc ruchliwie. Teraz za to leniwie zjadam czekolady Odpowiedz Link
krynia26 Re: leniwy piatek 16.05.08, 12:14 jak mi się uda urwać z pracy to tez dostanę zestaw czekoladek w końcu linia musi być gruba i wyrazista) Odpowiedz Link
mumuja Re: leniwy piatek 16.05.08, 13:17 taki leniwy, że kupa zleceń lezy na półeczce i czeka na zbawienie, kawa paruje, czekam na pieczywo czosnkowe i snuję plany wizyty w wawie. spac, to chcę robić do końca życia Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: leniwy piatek 16.05.08, 13:34 Muma Łączę się z Tobą w bólu Dla kogo leniwy dla tego leniwy.... I do zobaczenia w Wawie Odpowiedz Link
wajego Re: leniwy piatek 16.05.08, 13:46 Dla kogo leniwy dla tego leniwy. Mi co chwilę ktoś d... zawraca. Możesz zdradzić jakieś szczegóły pobytu w Warszawie? Odpowiedz Link
raknor Re: leniwy piatek 17.05.08, 23:39 Leniwy pfff Dziś jak wstałem rano to pomyślałem, ze jak nie umrę to będę żyć wiecznie ;] dziś jest leniwie - spanie od 12 do 17 i później jakieś "zapychanie dnia" żeby czas zleciał grrr ;D sobotą się marnuje, dobrze że w przyszłym tygodniu tylko trzy dni i .... Znowu dłuuugi weekend ;D Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: leniwy piatek 17.05.08, 23:48 udusiłabym ..po 12 godzinach pracy i prawie nocnym wstawaniu o 4:20 Odpowiedz Link
raknor Re: leniwy piatek 17.05.08, 23:51 ojjj wczoraj ciężko było, rozumiesz Onyks Dziś wstałem, zakupy, śniadanie ugotowałem jakiś obiad i spać poszedłem, Przyjedź uduś no ale co zrobię jak dziś się obijam na maksa, śpię itp bo zbyt zmęczony jestem na jakieś ambitne działanie ;] Odpowiedz Link
raknor Re: leniwy piatek 17.05.08, 23:53 brakuje mi opcji edytuj - forum też ospałe ostatnio, jakiś czas tu nie zaglądałem, za dużo mi się działo dziś patrzę a tu pustki ... kurde po trzy tematu dziennie, kiedyś trzy dni ledwie się mieściły u mnie na liście topików Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: leniwy piatek 18.05.08, 00:09 no trochę ospałe bo są zabawy w grupach;P stare czasy, wcześniej było jeszcze lepiej single się parują... może i dobrze ja mam wrażenie, że wszystko już było... a dwa, że ...czasem lepiej nie pisać Odpowiedz Link
stasi1 Re: leniwy piatek 09.03.25, 16:08 Leniwa może tylko byc niedziela. Oczywiście nie u mnie Odpowiedz Link