kynky 06.10.08, 16:45 poszukiwany brunet/szatyn/blondyn/rudy/łysy/z dredami* wieczorową porą na wesele w sobotę w wawie kinx * odpowiednie zakreślić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 06.10.08, 16:47 życzę szczęścia...bo z tym to kicha na forum;P Odpowiedz Link
menk.a Re: towarzysz na wesele :) 06.10.08, 21:41 czarny.onyks napisała: > życzę szczęścia...bo z tym to kicha na forum;P > Prawda. Dansiora tu pani nie uświadczy. Odpowiedz Link
kynky Re: towarzysz na wesele :) 06.10.08, 22:43 wiem, tu kręgle i bilard rulezz ale spróbować zawsze można a nuż widelec się uda Odpowiedz Link
menk.a Re: towarzysz na wesele :) 06.10.08, 22:44 kynky napisała: > wiem, tu kręgle i bilard rulezz ale spróbować zawsze można a nuż > widelec się uda To lepiej kup chybił-trafił w lotto. Odpowiedz Link
ryganta Re: towarzysz na wesele :) 07.10.08, 17:39 kynky napisała: > wiem, tu kręgle i bilard rulezz ale spróbować zawsze można a nuż > widelec się uda Dokladnie! Nigdy nie trzeba tracic wiary! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 07.10.08, 21:40 e tam.... byli tacy, co próbowali nieraz.... dansiorę się znajdzie...dansiora niet;P Odpowiedz Link
ryganta Re: towarzysz na wesele :) 08.10.08, 17:12 czarny.onyks napisała: > e tam.... > byli tacy, co próbowali nieraz.... > dansiorę się znajdzie...dansiora niet;P A może zle szukali? Pewnie że nie 100%-ego dansiora ale przynajmniej 70% a jak dla mnie to juz cuuussss! Moim zdaniem nalezy byc czlowiekiem pełnej wiary Odpowiedz Link
kynky Re: towarzysz na wesele :) 08.10.08, 19:54 ehh, a co to znaczy źle szukać? ja to raczej skłaniam się ku opcji onyksa, faceta i do gadki i do denserki znaleźć to gorzej niż bezsensowne szukanie igły w jakiś stogach ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 11:28 e tam... wiara odeszła wraz z poszukiwaniami tyle tu już poszukiwało dansiorów i widziałam efekty...marne;P 70% nie osiągał nikt;P masz jeszcze wiarę, bo od strony faceta sytuacja jest lepsza kobiet więcej wybór wiekszy itd., itp.. Odpowiedz Link
ryganta towarzysz na wesele :) 09.10.08, 17:05 Oczywsice ja miałem na mysli 70% danisora a nie skutki poszukiwan na 70% (bo tak zrozumiałem) I ja mysle ze nie trzeba tracic wiary tylko skutecznie szukac? Powtarzam: Tp jest mozliwe! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:32 oczywiście zrozumiałam sam fakt, że umie tańczyć nie czyni z niego dobrego partnera do zabawy....niestety co do wiary...ileż można szukać i wierzyć....w końcu się traci i jedno i drugie Odpowiedz Link
ryganta Re: towarzysz na wesele :) 14.10.08, 08:53 co do wiary...ileż można szukać i wierzyć....w końcu się traci i jedno i drugie Aż do upadłego! I to nalezy powstac i szukac dalej. Bo cuda sie zdarzaja ale dla tych co wierzą i szukaja. Ale tez nalezy cos w tym kierunku robic! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 14.10.08, 22:06 robi się, robi...i efektów brak... a cuda... niektórzy w nie wierzą, a umierają...zamiast zyć... Odpowiedz Link
kiwzd Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 12:21 Witaj! Nie szukaj...już znalazłaś! Proszę o kontakt: igow@o2.pl Pozdrawiam. Rafał Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 12:40 o jeżu........... znalazł się odważny facet.... świat się jednak zmienia;D Odpowiedz Link
menk.a Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 13:02 czarny.onyks napisała: > o jeżu........... > znalazł się odważny facet.... > świat się jednak zmienia;D Tylko ciekawe czy wesele nadal aktualne. Odpowiedz Link
menk.a Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 14:05 anula36 napisała: > jak nie to zrobia wlasne To optymistyczny czy pesymistyczny scenariusz? Odpowiedz Link
kynky Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 15:07 z tych dwóch scenariuszy chyba najlepszy jest ten trzeci czyli opcja w ciemno Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 15:10 nigdy w życiu opcji w ciemno mam dość przynajmniej ja;D ale, ale...przestraszymy zaraz pana chętnego;P Odpowiedz Link
menk.a Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 15:17 Nic w ciemno. To wielka szansa na rozczarowanie niż miłe zaskoczenie. Nie kupuje się kota w worku, baby w makijażu i faceta w spodniach. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 15:53 onyksie jakby byl taki odwazny to by napisal do kynky a nie podawal maila zeby moze napisala do niego to on wtedy pewnie odpisze (albo i nie) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 09.10.08, 16:41 są dwie opcje albo paniczyk albo...nie zna adresu meilowego, a właściwie nie wie, że ma go przed sobą Odpowiedz Link
gapuchna Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 20:26 albo paniczyk - piękne słowo!!!!!!!!!! ...)))) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 14.10.08, 22:08 oo gapuchna... fajnie, że wpadłaś Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 14:16 o rany, ludzie, czemu robicie problem, człowiek się zgłosił a tu dyskusja dlaczego. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 20:45 zdziska nie wiesz?? bo my single jesteśmy złośliwi,upierdliwi, niedowierzający, cyniczni itd.... a poważnie.... dla mnie normalniejsze byłoby gdyby facet napisał do mnie meila a nie wystawiał się na forum jak kaczka do ustrzelenia... Odpowiedz Link
altu Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:10 a może liczy na skrzynkę pełną zaproszeń lub innych propozycji? wszak jakoś tak było, że statystycznie jest więcej kobiet niż mężczyzn.. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:12 O tym samym pomyślałam, a że ja jestem bardzo cyniczna, to jeszcze coś przyszło mi do głowy Odpowiedz Link
altu Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:19 no, moja wyobraźnia o tej porze śpi aż się boję zapytać, o czym pomyślałaś.. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:47 Dajmy spokój, mam nadzieję, że wątkowczynia da nam znać, jak się towarzysz sprawdził Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:34 Ty ..Ty ...cyniczko wstrętna;P o czymżesz innym mogłaś pomyśleć czytając tę ...ofertę;PP Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: towarzysz na wesele :) 10.10.08, 21:49 czarny.onyks napisała: > Ty ..Ty ...cyniczko wstrętna;P Ja.. ja... cyniczka wstrętna A czy tak jest naprawdę? Odpowiedz Link
flyfate Re: towarzysz na wesele :) 13.10.08, 12:33 Dobra jestem ciekawska! przyznaje się bez bicia! Jak wesele? Odpowiedz Link
kynky Re: towarzysz na wesele :) 14.10.08, 13:56 no i ... na wesele poszłam sama doszłam do wniosku że szukanie kogoś na siłę i to na ostatnią chwilę jest bez sensu; czasami potrzeba się skonfrontować z tym że jest się czy to samym czy singlem czy niesparowanym, zwał jak zwał wiadomo o co chodzi i w związku z tym bawiłam się dobrze, bez większego stresu że jestem sama Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: towarzysz na wesele :) 14.10.08, 22:03 a mnie się nie chce wierzyć... no chyba, że byli tam jacyś wolni panowie, z którymi można potańczyć bo jeśli same pary, to można z nudów zemrzeć... chyba, że się lubi jeśc, palić i rozmawiać ze starszymi, którzy nie tańcują bo cóż innego robić? Odpowiedz Link