elokwentna_marysia 12.08.09, 13:27 z południa nadciąga burza, ciemne chmury, niebo nade mną jest szare. Jak babcie laczkiem chyba będzie padać ale i grzmieć i błyskać się... Hallo hallo jak u Was? śledzimy ten front? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinsk.i.smok Re: idzie front... 12.08.09, 13:28 Condziu śledzi burze. Ja tam wolę śledzie. Ścisła, kurna, specjalizacja. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: idzie front... 12.08.09, 13:31 Condziu wziął i zepsuł komputer albo spotkał się z Alzheimerem, nie widziałam ze 2 doby juz chyba Odpowiedz Link
elokwentna_marysia lejeee... 12.08.09, 13:34 lejeeeeeee nie grzmi, nie błyska się, nie trzaskają pioruny... tylko dys, dyscyk se leci. A wyglądało groźnie. Odpowiedz Link
elda32 Re: lejeee... 12.08.09, 13:42 elokwentna_marysia napisała: > lejeeeeeee > nie grzmi, nie błyska się, nie trzaskają pioruny... > tylko dys, dyscyk se leci. A wyglądało groźnie. idzie dysc, idzie dysc, idzie sikawica uleje, usiece, uleje, usiece Janickowe lica.... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: lejeee... 12.08.09, 13:43 hej sialała rybecka za wodą ale jo nie bedeeee ale jo nie bedeeee to ta sama melodia?? Odpowiedz Link
elda32 Re: lejeee... 12.08.09, 14:12 elokwentna_marysia napisała: > hej sialała rybecka za wodą ale jo nie bedeeee ale jo nie bedeeee > to ta sama melodia?? ta sama marysiecko, ino tonacjo inno Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: lejeee... 12.08.09, 14:16 zastanawiam się, czy ktoś umi w tem towarzystwie jodłować, tio-lo-lo-liliiiiiiii to jest gryfno tonacja Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Zankiem tego, co?? Wojna będzie?? 12.08.09, 14:04 A jeśli chodzi o weather to u mnie jest słonecznie, nieco chmur, trochę wiatru i ogólnie jest OK. Ale jakby "zaceło loć" to bym się nie zdziwił Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Zankiem tego,woda między palcami w sandałkach popł 12.08.09, 14:14 z Tobą to nic nie wiadomo, niby Świętokrzyskie a znad morza szkrobiesz Odpowiedz Link
goryswietokrzyskie Re: Zankiem tego,woda między palcami w sandałkach 12.08.09, 15:00 elokwentna_marysia napisała: > z Tobą to nic nie wiadomo, niby Świętokrzyskie a znad morza szkrobiesz Ej, jasnowidzisz czy co?? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Zankiem tego,woda między palcami w sandałkach 12.08.09, 21:20 tylko blondynka Odpowiedz Link
milleniusz Re: Zankiem tego, co?? Wojna będzie?? 12.08.09, 21:40 Ooo, to ja się idę zbroić, a potem schodzę do podziemia. Kanałami przebiję się do lasu i będę robił partyzantkę. Odpowiedz Link
maruda2 Re: idzie front... 12.08.09, 14:31 już już chciałam pisać, że u mnie nie pada... Nie pada, bo... leje i to jak .... łolaboga... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: idzie front... 12.08.09, 14:39 tuż po deszczu ... przyjemnie się oddycha, tak rześko! ) niech zazdroszczą Ci, u których bezdeszczowo ale duszno... o! Odpowiedz Link
tetika Re: idzie front... 12.08.09, 17:33 Co wy opowiadacie , caly dzien slonko mam piekne Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: idzie front... 12.08.09, 21:20 hmm ominęło Was! )) nie grzeszycie nic w Waszej miejscowości czy jak? Odpowiedz Link
tetika Re: idzie front... 12.08.09, 21:37 w mojej miejscowosci to gromy raz przy razie powinny bic tacy ludzie nie halo sa , ale widac maja jakies "uklady" z silami wyzszymi. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: idzie front... 12.08.09, 21:41 jednak warto pod kołderką góra nie widzi na to wychodzi Odpowiedz Link
elda32 Re: A za siedmioma górami, lasami, morzami.... 13.08.09, 13:59 słońce pięknie świeci Odpowiedz Link