dolorata 10.12.09, 08:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich n IP: *.acn.waw.pl 10.12.09, 08:22 Kolejny przykład bandytyzmu tej organizacji. Największym zagrożeniem dla obywateli nie są zwykli złodzieje, tylko złodziej niezwykły, nadzwyczajny i mogący wszystko - Państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judyta "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich naw... IP: *.mofnet.gov.pl 10.12.09, 08:22 no i dobrze. Nie chce się płacić ale jak rząd nie ma kasy to wszyscy krzyczą. Fiskus to nie kasa zapomogowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marter7 i słusznie 10.12.09, 09:01 zmiany sprzed paru lat, które spowodowały, że kara za spóźnienie z podatkami jest niższa niż oprocentowanie kredytu w banku były bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Re: i słusznie IP: *.ip.jarsat.pl 10.12.09, 10:55 Przy 20% oprocentowaniu kredytów bankowych 10% "karne" odsetki rzeczywiście wyglądają śmiesznie więc i tak nieżle bo ministerstwo mogło wpaść na inny pomysł nie 2xLombard+2% a (2+2)xLombard czyli 20%. A panowie ponizej od okradania państwa itp chyba nadal żyją w rzeczywistosci zaborowo-komunistycznej gdy "państwo" rzeczywiscie nie było nasze. Rozp... jcie je dalej to bedziecie murzynami. Aha - i dlaczego jak zdrowi to zapier... w UK a jak chorzy to po opiekę zdrowotną i rente zgłaszacie sie do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Oszukiwanie na podatkach to obowiązek każdego obyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 08:26 Oszukiwanie na podatkach to obowiązek każdego obywatela. Państwo jest jak wielogłowa hydra wyciągająca swoje macki po wszystkie pieniądze, których każdą ilość potrafi zmarnotrawić. Dochody należy ukrywać, by nic Państwo nie oddać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oszukiwanie na podatkach to obowiązek każdego IP: *.acn.waw.pl 10.12.09, 08:32 Nic dodać, nic ująć. Bandyckie państwo należy rżnąć, gdzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falco Najlepiej nie mówić kiedy jest termin, IP: *.alcatel.de 10.12.09, 08:36 Niech wszyscy karę płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 08:53 To anatomicznie niemożliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
wedry "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich naw... 10.12.09, 09:10 W sumie słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemingi Podziekujmy Tuskowi za nowe podatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich naw... IP: *.19.165.99.osk.enformatic.pl 10.12.09, 10:12 w końcu skoro ja muszę stać w korkach i kolejkach żeby płacić w terminie niech te sankcje dla spóżnialskich będą realne Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_dyrman_zasadniczo_1 [...] 10.12.09, 10:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich n 11.12.09, 22:16 Jak narazie odsetki karne były niższe niż odsetki szybkich kredytów w banku, az grzech płacić w terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddf Krus!!! IP: *.19.165.99.osk.enformatic.pl 10.12.09, 10:15 i jeszcze zająć się krusem , za dużo pajaców co na czarno w wawie tłuka na budowach a za 2 hektary na wiosce mają płacone w krus wielcy mi k... rolnicy Odpowiedz Link Zgłoś
ambl "DGP": Fiskus chce zarobić na spóźnialskich naw... 10.12.09, 10:57 Ten P****O*y rząd nie zwiększa dochodów np.rozwojem gospodarki tylko represjami obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be taak? a ja dostałem zwrot miesiąc po terminie IP: 213.17.202.* 10.12.09, 11:11 za ubiegły rok. i zero przedraszam, o odsetkach nie wspominając. i spróbuj się z nimi kłócić! a jak zapłaciłem podatek 2 dni spóźniony, z odsetkami które sam naliczyłem to mnie wezwali i dali mandat za to, że nie wyraziłem "czynnego żalu"!!!! to jest azja wciąż. Odpowiedz Link Zgłoś