Gość: aaa IP: 91.206.65.* 13.09.10, 16:25 BPH wymienia karty kredytowe. Opłata za nową kartę 190zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: karty kredytowe BPH 17.09.10, 12:11 Gość portalu: aaa napisał(a): > BPH wymienia karty kredytowe. Opłata za nową kartę 190zł. To znaczy jaka? Golda, silver czy jeszcze inna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: karty kredytowe BPH IP: 91.206.65.* 18.09.10, 12:28 likwidują silver, a w ich a w ich miejsce wydają gold. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: karty kredytowe BPH 20.09.10, 09:47 Gość portalu: aaa napisał(a): > likwidują silver, a w ich a w ich miejsce wydają gold. Czyli spokojnie mozna odrzucic oferte i karte zamknac lub przeniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: karty kredytowe BPH IP: 91.206.65.* 20.09.10, 12:03 tak, tylko trzeba to zrobić do 14 dni od doręczenia nowej karty. Stara karta jest jeszcze ważna przez 2 miesiące i można to przegapić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontabankowe.biz Re: karty kredytowe BPH 20.09.10, 13:49 lepiej być czujnym w takich sprawach banki tylko czekają jak tu wyciągnąć trochę grosza za takie rzeczy najlepiej zrezygnować z nowej karty i poszukać lepszej oferty ============================================================== Najlepsze produkty finansowe: konto osobiste, karty kredytowe, lokaty bankowe wszystko w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek K Re: karty kredytowe BPH IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.10, 14:45 Bank BPH działa skandalicznie. UWAŻAJCIE! Wraz z kartą Makro złożyłem polecenie zapłaty (bardzo wygodna forma spłat, która wypróbowałem na innych kartach - nie trzeba pamiętać o spłatach). Niestety Bank BPH / GE nie uruchomił tego polecenia (wciąż nie wiem dlaczego). W efekcie zaczął mi naliczać różne dziwne opłaty, odsetki itd. Moja reklamacja w tej sprawie jest wciąż nierozpatrzona (od ponad miesiąca - poinformowano mnie że mają bardzo dużo reklamacji co o czymś świadczy...). Bank nęka mnie telefonami i pismami. Dział Windykacji mówi, że nie będzie kontaktował się z działem obsługi klienta i odwrotnie a problem wciąż jest nierozwiązany i rozwiązanie nadal jest po stronie Banku. BPH ma beznadziejne procedury wewnątrzbankowe, czego konsekwencje ponoszą klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekglive Re: karty kredytowe BPH 12.01.11, 12:19 To najgorsze 3 karty jakie mam w portfelu należą właśnie do BPH Dwie otrzymałem pocztą trzecią razem z kredytem w Saturnie - jeszcze wszystkie firmowane przez GE MONEY BANK S.A. Nigdy nie miałem ani nie mam problemów z ich obsługą gdyż wiem jak one funkcjonują, sprawdzam na bieżąco przez internet wysokość i poziom oraz termin spłat więc zawsze jestem min. 10 dni przed terminem zapadalności. Nie miałem także "nieprzyjemności" korzystania z ich infolinii gdyż potrzeby takiej nie było. Co jest wielkim ich minusem Mimo symbolicznych limitów na kartach na wyciągu ciągle podają "...z uwagi na zmianę zdolności proszę dostarczyć aktualne zaświadczenie o dochodach..." owszem miało by to sens ale przy limicie 1.000zł na jednej i maks. 2.000 na drugiej nie ma sensu.Prowadząc działalność gosp. stracić trzeba min.2 dni... Inne Banki nie stwarzają takiej sytuacji.Owszem gdy klient zalega opóźnia się jest to uzasadnione ale jeśli kilka lat współpraca układa się bardzo dobrze nie ma sensu. W tym roku kończy się ważność kart i przenoszę je do innego banku. Dlatego moim zdaniem nie warto się z tym bankiem wiązać -to wnioskuje na podstawie mojej współpracy z nim... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś