Dodaj do ulubionych

Kolejny bank dorzuca do konta prywatnego asystenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:36
A ja mam już swojego asystenta z grupy concierge.com.pl i nie zamieniłbym go na zadnego innego. Po prostu nie wierzę w to, że "asystent z banku w pakiecie" był tak samo zaangazowany w moje sprawy jak czlowiek zyjacy WYLACZNIE z uslug asystenckich. W banku bedę jednym z kilkudziesięciu tysięcy jego klientów i speca nie. I to jest roznica.
Obserwuj wątek
    • Gość: frania Jak bedzie tez robil pranie IP: 194.9.52.* 24.09.10, 18:26
      TO NA BANK PRZECHODZE!
      • Gość: joj I czyścił buty IP: *.aster.pl 24.09.10, 18:31
        Jak co wieczór będą przysyłać tego asystenta po moje buty, a rano będzie on mi je odnosił wypolerowane to też się zastanowię nad przejściem
        • Gość: armando Czy prywatne asystentki też są? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.10, 19:53
          I jak daleko posuwają się w serwisie?
          • czarnykmin Re: ... 24.09.10, 21:08
            Bywają. Aczkolwiek nie ma możliwości by posuwały się dalej, niż w zakresie obowiązków stricte zawodowych. Na marginesie warto tylko wspomnieć o... W pewnym dużym mieście, pewien duży bank przez pomylke oddelegowal na zastepstwo kobiete do zespolu concierge dla pewnego bardzo bardzo zamoznego Araba :) Najzabawniejsze, ze wpadke odkryla dopiero ona sama!
            • czarnykmin Re: p.s. 24.09.10, 21:10
              Prawdziwy concierge zaczyna się "trochę" wyżej, niż jedna czy nawet kilka średnich krajowych w PL
      • aleks652 Re: Jak bedzie tez robil pranie 27.09.10, 14:57
        A tam pranie.... Żeby tak prasował...

Allianz Wrocław
    • Gość: vvv Może bym się skusił ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 19:21
      od Aliora oczekiwałbym aligatora
      a od Toyoty - toyoty
    • Gość: barka Kolejny bank dorzuca do konta prywatnego asystenta IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 26.09.10, 13:37
      asystent, hmm.. ale czy to na pewno bedzie za darmo? ja chyba wole zwykle konto internetowe, bez asystentow i innych udziwnien
    • Gość: nałóg Kolejny bank dorzuca do konta prywatnego asystenta IP: *.legnica.vectranet.pl 26.09.10, 22:46
      aż takie złe konta że wabią darmowymi usługami przez tydzień? ja mam wszytsko darmowe w getin24 i nikt nie musiał mnie kupować upominkami na chwilę, despera normalnie...
      • Gość: Casca Re: Kolejny bank dorzuca do konta prywatnego asys IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 08:27
        Racja, pewnie dadzą jakiegoś studenta na stażu lub świerzaka żeby smęcił nam przez kilka dni. Takie sprawy sami szybciej załatwimy. A żeby założyć konto to powinny być przekonujące warunki.
      • Gość: xxx Re: Kolejny bank dorzuca do konta prywatnego asys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 10:59
        Getin, stretin… To tam, gdzie Fąfel ma konto? Naganiaczom getina dziękujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka