Gość: zośka40 IP: *.centertel.pl 16.11.10, 16:19 Szukam najlepszej oferty. Debet w wysokości ok 15 tyś na dogodnych warunkach oprocentowania. Teraz to się chyba kredyt odnawialny nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asa Re: konto z debetem IP: *.realestate.net.pl 16.11.10, 18:26 Zapytaj w Banku Nordea. Oprocentowanie w rachunku chyba 12.5% - konto nordea spektrum. Czy jest odnawialny to nie wiem. Żeby nordea spektrum było 0 zł za prowadzenie rachunku to trzeba miec miesięczny wpływ na konto 1500 zł inaczej jest chyba 8 zł za prowadzenie rachunku. W nordea spektrum jest jeszcze: 0 zł za wypłaty z wszystkich bankomatów w Polsce, 0 zł za przelewy przez net, 1,5 zł miesięcznie karta do bankomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka40 Re: konto z debetem IP: *.centertel.pl 16.11.10, 18:42 dziękuję bardzo. Mam więc opcję Nordea a co z Lucasem? Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: konto z debetem 25.11.10, 19:11 Mam linię debetową w mBanku, mam w Lukas (tam wpływa pensja), a w Nordea (kredyt hipoteczny) uporczywie mi odmawiają, więc nie wiem, czy to ja mam pecha, czy oni są tacy ostrożni. Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: konto z debetem 18.11.10, 12:15 Witam, ofertę od 13 % posiada także Bank Pocztowy w Koncie Standard, niestety wysokość limitu po miesiącu to jednokrotność wpływów. Pozdrawiam:) Joanna Doradztwo Finansowe on-line Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porównywarka Re: konto z debetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 11:16 Debet można dostać na wielu kontach osobistych, przy regularnych wpływach - mBank, ING, Alior i inne - porównanie kont bankowych Odpowiedz Link Zgłoś