plum11 16.11.10, 17:19 Getin bank, hmhmh... Słyszeliście jak się wciska ubezpieczenia do kredytów samochodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: br00net Zacytuję za jednym z forumowiczów IP: *.pruszcz.mm.pl 16.11.10, 20:25 "ludzie podejrzewają najgorszy szwindel gdy znajdą podejrzanie tani serek w supermarkecie, a uważają się za geniuszy finansowych gdy wezmą tani kredyt" jakoś tak to leciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca do re mi W tytule jest "doradca" potem "pośrednik" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 20:27 a tak naprawdę to są akwizytorzy sprzedający produkty najczęściej swoich banków. Tyle mówiono o tym w kryzysie. Nazywaj ich po imieniu redaktorze, żeby ludziom nie mieszać w głowach. I żeby nie tkwili w błędzie że ktoś im naprawdę "doradza" Za doradztwo by musieli zapłacić ciężką kasę. Powtarzam to są "AKWIZYTORZY" Można też "naganiacze" itd itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_doradca Re: W tytule jest "doradca" potem "pośrednik" IP: *.chello.pl 16.11.10, 21:02 Dokładnie, masz 100% racji, to są niedouczone patałachy, nie mające pojęcia o czym mówia, zwykłe krawacie regułki, ot co, teraz bym sam wszystko zorganizował, a nie dał sie wy..mać krawiszonom.. P.S. cwaniaczki z dojczebanku też nieżle dy..mają, w trakcie umowy podmieniają strony, i tu nagle zonk, ZERO kompetencji, powtarzam, zero kompetencji, kolejne patałachy... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
muczacza7 Re: W tytule jest "doradca" potem "pośrednik" 16.11.10, 21:31 To prawda. Pracowałem kiedyś w takim doradztwie. Banki dają sporą prowizję tym naciągaczom, a oni zamiast "doradzać" po prostu oddają klienta w ręce banku, który daję największą prowizję.... Ot, i cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola fruzia Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 21:19 dlaczego ? bo jesteśmy podatni na tanią łopatologiczną reklamę ? byłem u takiego doradcy kiedyś - po dwóch dniach w sieci wiesz co najmniej tyle samo co on ! tylko, że on dostaje prowizję za wciskanie Ci produktu, od którego ma największą prowizję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wi Open Finance, Expander, Notus...ZŁA kolejność. IP: 178.73.48.* 16.11.10, 21:25 Proszę Pana autora - w tytule powinno być Open Finance, NOTUS, Expander. Notus jest przecież drugi na rynku, sam Pan potem napisał. A może Expander wpłynął na brzmienie tytułu???!!!!! ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca tylko debil korzysta z tych firm... IP: 93.181.130.* 16.11.10, 21:34 o wiele lepsze warunki można dostać szukając samodzielnie.... tylko niektorym się nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: tylko debil korzysta z tych firm... IP: *.chello.pl 17.11.10, 07:35 Jestem inzynierem, a nie finansista, a tym bardziej debilem. Nie umiem czytac drobnego druczku w umowach i ocenic czy dany produkt finansowy jest dobry czy zly. Z Pania z firmy będącej na 2 miejscu rankingu spotykalam sie po pracy, ona skierowala mnie do banku ktory plasuje sie w czolowce tanich kredytow. Balansowalam na granicy zdolnosci, a Ona swoim uporem zalatwila mi kredyt w 2 tygodnie (a bank wyplacil kase w godzine po podpisaniu umowy). Dla mnie byl to minimalny stres (podobno dla pani posrednik i pani z banku byla to ciezka przeprawa). Poszlam do banku tylko podpisac umowe. Polecam wszystkim, ktorzy tak jak ja nie maja pojecia o pieniadzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Onet->HB->OF->Getin->LCCorp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 21:31 Najpierw ogłupiają człowieka reklamami na Onecie typu "M-2 za 65 tys." Ogłupiony trafia do Home Broker gdzie dalej go ogłupiają i przekazują w ręce Open Finance. Tam go ogłupiają i wybiera najlepszy kredyt, oczywiście Getin. Jak się uda namówią go na mieszkanie w LCCorp. Czy firmy Leszka C. dostarczą temu głupolowi także żonę, samochód a na koniec działkę na cmentarzu? Facet robi to samo co Ojciec Dyrektor tylko skuteczniej. Generalnie pośrednicy finansowi naganiają klientów swoim bankom, chodzi tylko o to aby klient miał wrażenie że z ich pomocą wybrał najlepszą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... 16.11.10, 21:49 Ciekawe czy będą spłacać kredyty osób które nie będą się wywiązywać ze swoich zobowiązań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Doradcy ;) IP: *.multimo.pl 16.11.10, 21:53 Zwykli naciągacze, wciskają to co im szefo kazał, bo jak nie wyrobią planu to dostaną opie...zamiast premii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk posrednich , a nie doradca IP: *.chello.pl 16.11.10, 21:55 z doradzaniem to oni nie maja nic wspólnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: 81.219.93.* 16.11.10, 22:05 Nie umniejszając opinii o banku, który korzysta z okazji i łoi Klientów - Klienci którzy w porę odnowili polisę i dokonali cesji problemu z "narzuconym" ubezpieczniem nie będą mieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fin Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 22:08 Po przeczytaniu komentarzy zadaję sobie jedno pytanie, czy przez grupę osób bez doswiadczenia oraz wiedzy wymaganej do tej pracy inni muszą byc postrzegani własnie w taki sposób. Sama jestem pośrednikiem, pracowałam najpierw w banku gdzie zdobyłam doswiadczenie, później u duzego posrednika i macie Państwo rację, w duzych firmach najczęściej powiązanych kapitałowo z bankami czy tez innymi firmami finansowymi doradcy doradzając Klientom maja narzucone banki z których oczywiście maja najwyższe prowizje. ja juz od 3 lat działam na rynku prowadząc własną działonośc. Mam Klientów którzy po skorzystaniu z moich ofert, polecają mnie znajomym. Oferując kredyt zawsze podchodzę do Klienta indywidualnie tak jakbym to ja sama zaciagała ten kredyt. Dlatego wszystkim którzy już przynajmniej raz zostali "naciagnięci" na wszystkie dodadtkowe fundusze, ubezpieczenia itp zyczę aby spotkali na swojej drodze uczciwego doradcę , nie z duzej firmy ale działaljącego na jasnych zasadach i własnych warunkach. Nie skreslajcie profesjonalanych ale "małych" doradców, pracujemy dla Was abyscie zamiast biegać po bankach mieli czas na własne przyjemnosci a my znajdziemy kredyt który spełni wszystkie Wasze oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.home.aster.pl 16.11.10, 22:34 Jeśli Pani uważa się za doradcę i jest tak jak mówi to gratuluję i tak trzymać, ale niestety w większości są to ludzie z "łapanki" - bez doświadczenia (a to jeszcze nie problem...), bez znajomości rynku i ofert (mówię o podstawach) i bez chęci uczenia się. Ktoś wyżej napisał o tym, że dwa dni w necie i mamy większą wiedzę - zapewniam, że dwa dni to za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator(); Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.chello.pl 16.11.10, 22:41 Dokładnie tak jest, lepiej korzystać z usług małych firm doradczych. Oczywiście nie na ślepo dlatego warto pytać znajomych czy kogoś moga polecić. Ja się jeszcze nie sparzyłem ale za to wcześniej odwiedzałem takie Espandery czy Openy fajnanse i głowa mnie bolała jak słyszałem teksty, że akurat ten bank jest najlepszy i tylko w nim warto lokować środki czy brać kredyt, oczywiście inny doradca reklamował inny bank tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedetugupiq Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.chello.pl 16.11.10, 22:57 Również mnie to denerwuje najwięksi nie maja nic wspólnego z doradztwem, a jak napaskudzą to dostaje się mniejszym. Jak tu ma się chcieć robić coś dobrego w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronx12 Dlaczego nie ma Efectu? IP: *.superkabel.de 17.11.10, 06:10 Bo Efect sam wybiera swoich klientów xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... IP: 46.113.17.* 17.11.10, 09:15 Żal mi was polaczki, typowe nieudaczniki co jak zwykle wszystko wiedzą najlepiej i na wszystkim znają się najlepiej :-) Jeszcze tylko brakuje to mądralińskich głoszących swe zacne tezy o żydomasonerii, współczesnym niewolnictwie ekonomicznym i innych tego typu, rodem z pisu, teorii :) Jest dla was prosta recepta - nie chcecie, to nie korzystajcie z takich firm, przecież nikt was do tego nie zmusza. A jeśli już zabieracie głos, to zasięgnijcie trochę źródeł zanim wypiszecie jakiekolwiek bzdury. Tyczy się to także autora. 1. Pracuję w Expanderze od prawie 3 lat. Moim klientom oferuję moją wiedzę i doświadczenie, a te są absolutnie niezbędne, aby być dobrym doradcą finansowym. 80% moich klientów pochodzi z polecenia, co jest absolutnie jasnym dowodem na to, że moja praca ludziom się podoba, odpowiada im i są z moich usług zadowoleni. Zgadzam się, że w mojej firmie pracują kompletni debile, ale jest ich garstka. Większość moich kolegów, przynajmniej z Warszawy, bo tu pracuję, to ludzie kompetentni, rzetelni i którym na prawdę leży na sercu zadowolenie i komfort klienta, bo te przekuwają się w kolejne polecenia. Czy gdyby robił maniane i wciskał ludziom ciemnotę, to przepracowałbym tyle w tej branży, zarabiając jak nawet na warszawskie warunki, bardzo dobrze? 2. Owszem, właścicielem OF jest p. Czarnecki i za bank Getin doradcy OF mają płacone lepiej, więc mają swój interes, aby wysyłać tam klientów. A czy ktoś z szanownych krytykantów sprawdził kto jest właścicielem expandera? nie, najlepiej gadać głupoty i wszystkich wrzucać do jednego wora... 3. Z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że w mojej pracy jestem niezależny. Wszystkie banki płacą mi tyle samo, a wysokość zarobków zależy od ilości klientów. I tu wracamy do punktu 1. Czy gdybym był oszustem, to polecilibyście mnie swojemu kumplowi czy szwagrowi? Nie. Wiec dla mnie jest to kolejny dowód na to, że moja praca jest potrzebna, a na rynku jest na nią zapotrzebowanie. 4. Autor artykułu-ignorant robiąc sondę popełnił błąd rzeczowy - do firm doradztwa finansowego nie przychodzi się po to, aby doradca finansowy powiedział ci jak masz wydawać pieniądze! 5. Niektórzy moi klienci piszą do moich przełożonych opinie na temat mojej pracy. Jedna zapadła mi w pamięć szczególnie - zadowolony klient napisał wprost - na początku uważał nas za oszustów, naciągaczy. Zwiedził X firm doradztwa finansowego, a w zamiarze i tak miał iść do banku i olać pośrednika. Ostatecznie został u mnie, był zachwycony z wybranego banku, wynegocjowanej oferty, której bezpośrednio w banku by nie dostał oraz kompleksowej obsłudze (pomoc prawna, organizacyjna, dostosowanie się do preferencji klienta oraz elastyczność godzin spotkań z klientem). Naturalnie miałem też klientów nie zadowolonych, ale to zazwyczaj wynika z błędnego postrzegania swoich wymagań, oczekiwań, a często i roszczeń w stosunku do realiów rynkowych. Na szczęście takich klientów jest promil. 6. Nikogo do niczego nie mam zamiaru przekonywać, bo nie w tym tkwi problem. Ja i moja ciągle powiększająca się rzesza zadowolonych klientów przekonujemy się każdego dnia, że takie firmy jak Expander mają rację bytu, polecam się przekonać. Przecież godzinne spotkanie z doradcą nic was nie kosztuje :) Jeśli ktoś ma ochotę wymienić jakieś uwagi, zapraszam michalg1983@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 17.11.10, 18:30 pozyczke to kazdy potrafil wziac, a poczytac umowe, czy ewentualnie jak sie sprawa rozwinela to nie ma komu, ja akurat bylem ubezpieczony, ale inne osoby jak wyslaly xera polis przystapily bezbroblemowo do reklamacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.54.18.31.static.telsat.wroc.pl 17.11.10, 23:09 a słyszeliście o czytaniu umów i uważnym prowadzeniu dokumentacji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:31 Piszesz żeby tylko bić pianę. Jeśli miałbyś kredyt u nich to wiedziałbyś o co biega i że temat się rozwiązał pozytywnie. Idź gdzie indziej, bo tylko forum zaśmiecasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmeladka Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... IP: 87.99.24.* 18.11.10, 21:25 ja z uslug biura doradczego korzystam juz od kilku lat i polecam zdecydowanie, super sprawa. mam swojego jednego zaufanego pana w open finance, z ktorym najpierw bralam kredyt hipoteczny, a potem zaczelam inwestowac. Mila atmosfera i wszystko mi wytlumacza pomoga podjac decyzje a na koniec jeszcze w formalnosciach tez podpowiedza co i jak. Umowe kredytowa czytalismy kilka razy i doradca wylapywal mi kruczki, na ktore powinnam zwrocic uwage. Osobiscie uwazam, ze to fantastycznie, ze takie instytucje sie pojawily na rynku, dla ludzi, ktorzy sie nie orientuja za bardzo to jak ratunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspian Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.legnica.vectranet.pl 19.11.10, 07:53 słyszałem też że nie ma problemu jak się im papiery z własnym ubezpieczeniem wyśle Odpowiedz Link Zgłoś
bolkowiak Expander, nie dziękuję 20.11.10, 20:12 Swego czasu skusiłem się na odwiedziny w Expanderze. Chciałem zainwestować 10 tys. zł w jakiś fundusz. "Ekspert" doradził mi, aby wybrać fundusz małych i średnich spółek. Pokazywał wykresy i wyliczenia. Zapewniał, że to dobra inwestycja. Ponieważ w tym czasie nie miałem czasu obserować rynku uwierzyłem Expanderowi na słowo. Niestety przyszedł krach i straciłem 6 tys. zł. Z takich pośredników warto mimo wszystko korzystać, ale trzeba być bardzooooooo ostrożnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Open Finance, Expander, Notus... Do nich najczę... IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 18:01 szukalem najlepszego domu kredytowego, doradzono mi NOTUS, sprawą zajęla się niejaka Mariola Tomza. NIE DAJ BOZE!!!! nie napisałem skargi, bo nie mam nato czasu, złożenie wniosku opóźnila o ponad miesiac!!!!, za to zapłacilem ustawowe odsetki u dewelopera, zwlekala ze wszystkim, miała klienta w 4 literach i dawała o tym znać, banki wprowadzala w błąd odnośnie kompletowania dokumęntacji (z zagranicy list szedl 2 dni ona powiedziala, że musiała czekac tydzień) takich nieuczciwości była cala masa........ bazuje na takich jeleniach jak ja i otrzymuje prowizję za swoją nieuczciwość, dziwię sie, że ręka jej przy tym nie drgnie. Jak NAJDALEJ OD NOTUSA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spryciarz Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.181.178.141.static.crowley.pl 19.01.12, 14:24 U mnie wywinęła taki numer, że kazałem jej złożyć wniosek do dwóch banków, z czego o jednym zapomniała bidulka. Złożyła tylko do Millenium, bo tam chyba ma największe prowizje, ale tego nie wiem. Też opóźniała wszystko, mówiła, że w innych bankach są dodatkowe ubezpieczenia, gorsze warunki - co było nieprawdą. Na początku obiecywała niską marżę, dawała sobie za nią głowę uciąć, po czym na końcu procesu miałem mieć 1,89% - no proszę Was, śmiech na sali. Więc olałem sprawę i poszedłem bezpośrednio do banku, co wszystkim polecam! Ale nie zostawiłem tak sprawy... Poszedłem do prezesa Notusa, powiedziałem o co chodzi, i zwrócono mi wszelkie koszty, jakie poniosłem, łącznie z odsetkami dewelopera, które musiałem zapłacić. Także walczyć do końca, bo czasami się opłaca. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.15, 11:26 Niestety potwierdzam negatywną opinię, przynajmniej na temat tego doradcy na którego ja trafiłam. Przestrzegam przed korzystaniem z usług pana Łukasza Sobkiewicza z Notusa (Warszawa). Była to osoba polecona i mi i mojej rodzinie (w jednym czasie załatwialiśmy dwa kredyty hipoteczne). Po spotkaniu wstępnym wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie - dostałam maila ze skrupulatnym podsumowaniem, wyliczeniami rozpisanymi w tabelkach itp. Byłam bardzo zainteresowana wzięciem kredytu, tak więc rozpoczęłam poszukiwania mieszkania i byłam zdecydowana na jedno z dwóch, przy czym oczywiście na jedno bardziej. Pan Łukasz zwodził mnie, mówiąc przez x dni że właśnie przygotowuje dla mnie wyliczenia i otrzymam je wieczorem. W tym czasie jedno z mieszkań przepadło, mimo mojego zdecydowania nie mogłam się doczekać na dokumenty od pana Łukasza. Po tym fakcie udałam się do jednego z banków i samodzielnie wynegocjowałam warunki sporo lepsze od tych które przedstawiał mi pan Łukasz. Równolegle pan Łukasz był doradcą w mojej rodzinie - kredyt większy od mojego 3krotnie bo na około milion złotych. Przez jego zaniedbania i nieprzekazanie dokumentów w odpowiednim czasie do banków (mimo jego zapewnień że to zrobił) kwestia podpisania umowy zawisła na włosku. W Notusie została złożona oficjalna skarga i osoby zarządzające firmą próbują uratować sprawę. Sprawa mojej rodziny ciągnie się 3 miesiąc. Ja próbowałam wyciągnąć coś z naszej współracy przez 2 miesiące, po czym w miesiąc sama znalazłam bank, wynegocjowałam warunki, złożyłam wniosek o kredyt, donosiłam wszystkie dokumenty, aż ostatecznie podpisałam akt notarialny i umowa została zrealizowana, a pieniądze przelane na konto sprzedawców. W ciągu miesiąca od rozpoczęcia sprawy na nowo, ale samodzielnie, kupiłam mieszkanie. Bardzo nie polecam współpracy z tym doradcą! Mimo bardzo dobrego wrażenia na początku - nie jest kompetentną osobą i niezbyt przejmuje się tym jeśli komuś pomiesza plany, jak powiedział "najwyżej przepadło, to tylko mieszkanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusja Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.dynamic-ww-08.vectranet.pl 29.10.16, 11:18 Witam serdecznie, Mam podobną sytuację. Chciałabym się poradzić, proszę o kontakt martus.ja@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.play-internet.pl 31.03.12, 18:21 Potwierdzam . Pani Mariola nie sprawdziła się w ogóle jako doradca. Wraz z mężem staraliśmy się o kredyt hipoteczny. Pani Mariola nie odbierała telefonów od nas, nie oddała dokumentów, niestety mąż musiał sam jechac do banku i wszystko pozabierać, ponieważ bank nie chcial nam udzielić kredytu na taką sumę, więc Pani MAriola widocznie nie widziala w nas już żadnej korzyści. Też chcieliśmy napisać skargę alę nie mieliśmy już na to siły i ochoty, ale stanowczo ODRADZAM i nie polecam. Być może ktoś będzie miał większe szczęście niż my. Aż trudno uwierzyć że tacy niekompetentni ludzie zajmują się doractwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceezary Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: 185.69.197.* 23.11.16, 16:25 Widac że powyższe to ściema droga Pani . Dokumenty które przyjmuje bank są na formularzach bankowych i bank ich nie oddaje . Doradca nie mógł ich oddać . Szkoda że nie napisała Pani dlaczego bank nie dał Państwu kredytu, najczęściej są to zadłużenia w Biku bądź brak zdolności kredyowej ,tutaj nie da rady już tego zwalić na doradcę . Pracownik banku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuberec Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 14:35 Mam inne zdanie na temat Notusa i Pani Tomza, bardzo kompetentna firma i pracownicy. Pytanie na ile wszystko co się wydarzyło w opisanej sprawie było winą doradcy kredytowe... Czasem najłatwiej zrzucić winę na jedną osobę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzięczni klienci Re: Open Finance, Expander, Notus... Do nich najc IP: 185.69.197.* 23.11.16, 15:33 Witam.. Wszystkich którzy mają problem z dostaniem kredytu w banku polecam doradczynię z Firmy Notus panią Tomzę Mariolę . Zostaliśmy skierowani tam przez naszych znajomych , którym pomogła . Sprawa była ciężka , mieliśmy odmowę w jednym banku no a tutaj się udało . Cieszymy się, mamy swoje mieszkanie i nie musimy już płacić za wynajem . Pani Mariolu - Dziękujemy !! M i R W. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka oszukaństwo 24.11.16, 09:36 Gość portalu: Wdzięczni klienci napisał(a): > Witam.. Wszystkich którzy mają problem z dostaniem kredytu w banku polecam doradczynię Tiaaa, lecę uwierzyć. Z tego samego IP w tym samym czasie jako Ceezary piszesz jako pracownik banku. Mariolo, tak naganiasz sobie klientów? Nie chcą przyjść do ciebie? Nie dziwię się, bo nieuczciwie zagrywasz. Gość: Ceezary IP: (ja je widzę) 23.11.16, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Expander, Notus IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.01.12, 22:32 Po nowym roku już tym dobrym tak super nie idzie. W reklamach online podszywaj się chociażby expander czy notus pod inne firmy, które również zajmują się doradztwem stosując ich nazwy w kampaniach google. Widać w dzisiejszych czasach nie obowiązują zasady zdrowej konkurencji tylko dobijać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
januarystary83 Re: Expander, Notus 05.11.14, 14:35 a jakie macie doświadczenia z notusem? Odpowiedz Link Zgłoś