Dodaj do ulubionych

Przewlaszczenie samochodu

IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 23:44
Witam,
wzielam kredyt samochodowy i wlasnie dzisiaj dostalam umowe przewlaszczenia czesciowego auta
czy ktos sie z was orientuje sie jak to wyglada w wydziale komunikacji?
czy bank bedzie figurowal jako wspolwlasciciel auta w dowodzie rejestracyjnym?
bank twierdzi ze tak ale wolalabym zeby tam nie figurowal
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Przewlaszczenie samochodu 06.01.11, 09:14
      Gość portalu: Aru napisał(a):

> ale wolalabym zeby tam nie figurowal

w takim razie płać gotówką, w czym problem? nie można zjeść ciastka i mieć ciastka
      • Gość: Aru Re: Przewlaszczenie samochodu IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 15:16
        dziekuje ci za taka madra i nic nie wnoszaca odpowiedz
        mam nadzieje ze poczules sie po tym swoim madrym stwierdzeniu choc ciut lepiej
        moje pytanie dotyczy innej sprawy
        • Gość: raiffeisenwatch Re: Przewlaszczenie samochodu IP: 188.33.45.* 06.01.11, 19:10
          Pan wiceharabia ma do swojego profilu przypięty stały odsyłacz do skeczu Monty Pythona. Pewnie myśli, że sam jest dowcipny. Najgorsi są ludzie przypinający się do cudzego poczucia humoru. Obnoszący się jak pawie satyrycznymi osiągnięciami kogoś innego. Jakby chcieli przekazać innym: zobaczcie, ja to odnalazłem, identyfikuję się z tym, a właściwie to przecież sam bym na to wpadł. Problem polega na tym, że Pythoni to wymyślili, a Mr. wicehrabia dziko zaśmiewa się z żartu i pewnie gardzi kimś komu słowo pyton kojarzy się wyłącznie z wężem. Żal.pl jak mawia (albo mawiała) młodzież. Co do meritum: jeśli nie jest to Raiffeisen Bank - wróżę dobrze temu automobilowi. W przeciwnym wypadku wkrótce może zmienić blachy na austriackie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka