Dodaj do ulubionych

Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. Przez ...

19.01.11, 22:07
miał wszystko na piśmie to bank grzeczny-inaczej nic by nie wskurał!
Obserwuj wątek
    • Gość: majstre$$$ Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. IP: *.multimo.pl 20.01.11, 07:11
      8,1 czy 5,1 - co za różnica - oby tylko udało się oskubać iluś tam klientów...
      • Gość: es Ekspedientka w sklepie, bankier w banku,taksówkarz IP: *.ip.jarsat.pl 20.01.11, 11:25
        w taryfie, oni wszyscy - cóż za przypadek - ZAWSZE "MYLĄ SIĘ" na swoją korzyść
    • Gość: na-plus Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. Przez ... IP: *.centertel.pl 20.01.11, 09:50
      A ja ciekawy jest - tak z ręką na sercu - kto sprawdza co do złotówki wypłacone procenty od lokaty przy jej zakończeniu? Założę się, że spora część wierzy bankowi i tego nie robi. :-)

"na plus"
      na-plus.blogspot.com/
      • Gość: Stary SBek Re: Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. Prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:06
        Zrobiłem sobie arkusz bo inaczej bym tego nie ogarnął.
    • Gość: mis Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. Przez ... IP: *.home.aster.pl 20.01.11, 11:07
      "Widzisz komputer - angielska wóda!!" :)
    • ilirian Komputer nigdy się nie myli! 20.01.11, 11:10
      Mylą się, co najwyżej, programiści i operatorzy. Komputery to tylko maszyny. Czy komuś się zdarzyło, że jego samochód się pomylił?
      • Gość: kibuc Re: Komputer nigdy się nie myli! IP: 193.22.252.* 20.01.11, 14:34
        > Mylą się, co najwyżej, programiści i operatorzy. Komputery to tylko maszyny. Cz
        > y komuś się zdarzyło, że jego samochód się pomylił?

Ostatnio mój nóż pomylił się podczas krojenia chleba, mało mi palca nie urżnął, skubany.
    • Gość: bs Bzdura IP: *.multimo.pl 20.01.11, 11:38
      Jeśli oprocentowanie lokaty wynosiło 8,1% w pierwszym roku, to bank powinien naliczyć 6561 złotych odsetek (19% podatku od zysków kapitałowych!).
      • Gość: prezessss sam jestes bzdura IP: *.miks.uj.edu.pl 20.01.11, 11:55
        polisolokata lukasbanku to rodzaj ubezpieczenia, od którego sie nie pobiera podatku...
        swoja droga skad takie wysokie oprocetowanie wowczas? w podobnym czasie zakladalem i oscylowalo wtedy wokol 5-6%
      • Gość: _AS A słyszał po co powstały te dziwne twory, IP: *.ruch.com.pl 20.01.11, 12:00
        polisolokaty ?
    • Gość: adam Teraz jest bez porownaia latwiej IP: 81.175.38.* 20.01.11, 13:39
      teraz mamy komputer
      • Gość: Sliwus Re: Teraz jest bez porownaia latwiej IP: *.elb2.pl 20.01.11, 16:44
        Można pisać co tylko się chce, on i tak sie zawsze pomyli przy dodawaniu.
        Teraz sie nie trzeba tak znać na robocie, teraz jest dużo łatwiej.
    • incipit Złodzieje tylko próbują, może się uda i klient nie 20.01.11, 15:03
      Złodzieje tylko próbują, może się uda i klient nie zauważy. Polak pracownik za pensję zawsze chętnie oszustem wobec innego Polaka zostaje.
    • Gość: jo Skądd on ku... ma 100 tys.? IP: *.ip.netia.com.pl 20.01.11, 15:38
      ja zapie...m całe życie i nie mam nic!!
    • Gość: sdf Re: Bank źle naliczył oprocentowanie lokaty. Prze IP: *.multimo.pl 20.01.11, 20:32
      Ciekawe, że "błąd systemu" nigdy nie zdarza się na korzyść klienta. Że temu panu nie zdarzył się "błąd" ze zmianą oprocentowania z 8,1 na np. 50,1 proc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka