ja_dular 24.03.11, 12:52 PKO jest jak Majewski - śmieszne. Ja tylko się zastanawiam czy pożyczyłbym na procent swoje pieniądze takim śmiesznym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: na-plus Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... IP: *.netfala.pl 24.03.11, 12:53 Nie reklama, a produkt ma się bronić przed klientem. Zalecam dokładną lekturę regulaminu do tej oferty i załączników do niego, bo Antonio Banderas za nas tego kredytu spłacał nie będzie ;-) "na plus" na-plus.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... IP: *.ptr.magnet.ie 24.03.11, 20:12 Media w dzisiejszych czasach wprzede wszystkim w wydaniu polskim to jakas porazka. 1. Do czego to doszlo zeby pisac artykuly ze jakas firma rusza z kampania marketingowa? 2. Czemu sie nie pisze ze jakas przetwornia owocow nie wypuscila nowej konfitury? 3. Domyslam sie ze banki, instytucje finansowe podsypuja kaske na takie artykuliki, ktore powinno sie w Polsce jakos zaczac nazywac ladnie, zeby nie mylic z prawdziwymi artykulami, moze: webiki? :) 4. Czemu jest tak ze reklamy w Polsce robione sa na smieszka? Nie mozna juz wymyslec naprawde Ciekawej reklamy? Taki jeden wielki dowcip and Wisla. Wiem wiem...branza reklamowa coraz gorzej oplacana nie jest w stanie werbowac wielu talentow... 5. Czemu jest tak ze w Polsce spoleczenstwo specjalizuje sie w liczeniu kasy innych ludzi np. Majewskiego. Wiem wiem....nie wazne ile ja mam wazne jest ile sasiad ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 12:55 nie podobny do postaci, które grał ;p mogli wziąć jakiegoś latonosa za 1/10 tej sumy i nikt by się nie zorientował ;) a reklama słaba, szczególnie zakończenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
moria29 Re: Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... 24.03.11, 13:25 Zal podstarzały Banderas robi z siebie błazna za pare set tysięcy baksów Odpowiedz Link Zgłoś
mazgaj332 Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... 24.03.11, 13:00 A czemu tu służy imunitet? Ręka rękę mije iutego nikt nie zmnieni a bandytyzm i tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badrel Kiepskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:23 Kiepskie. Poprzednie reklamy BZWBK miały w sobie sporo humoru, nawiązywały do postaci granych przez aktorów, ale z przymrużeniem oka. Najwidoczniej nie znam tego filmu z Banderasem, gdzie gra podstarzałego alfonsa, bo tak dokładnie wygląda tej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Drodzy Klienci... IP: *.piap.pl 24.03.11, 13:35 banków PKO BP i BZ WBK - jak myślicie, kto zapłaci kosmiczne wynagrodzenia za udział "gwiazd" w tych reklamach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Drodzy Klienci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:50 Wy bo ja nie korzystam z tych banków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Drodzy Klienci... IP: 31.63.218.* 24.03.11, 14:49 To nie do konca prawda.Inne banki dostosują swoje ceny do nich a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 juz widze po reklamie bankow tlumy stojace w 24.03.11, 14:06 kolejce aby zalozyc konta..i znow klient banku zapalci za zabawy specjalistow...lepiej jakby podniesli oprocentowanie..wiedz plebsie ze to zabawa za twoje skladane tam pieniadze... buddha.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian PKO to stary postsowiecki bank IP: *.ip.netia.com.pl 24.03.11, 14:23 Z dala od tego syfu gdzie klienta traktują jak szmatę, miałem tam niedawno kredyt hipoteczny, i sorry, ale takiego traktowania nie doświadczyłem nawet w skarbówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka no a posiadacz konta zapłaci za reklamę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:29 żeby prezesowi prezesów prezesa banku żyło się jeszcze lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... 24.03.11, 14:39 Słaby ten banderas. Mały taki i trochę niedożywiony. Nie stać ich było na większego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... IP: *.radom.vectranet.pl 24.03.11, 14:42 Majewski gwiazdą? Do jakiego odbiorcy ma trafić ten "pajac" (na taką osobę przecież od lat kreuje się w swojej stacji-programach) ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele wic nic nie przebije reklamy promującej pastowanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:51 ... butów w której udający nierozgarniętego synek, nie daje się wpuścić w kredyt hipoteczny z ING Banku, bo przecież aktorowi Kondratowi odkąd dał się przetarać po bruku i tak nikt nie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel jaki aktor taki bank 24.03.11, 16:04 Antonia widzieliśmy w Desperados, desperados to klienci tego banku "Wywiad z wampirem" to pasuje do wszelkiego rodzaju bankowości zwłaszcza tej PL potem już tylko arcydzieła typu Spy Kids 4 którego nie da sie opchnąć w całości nawet w nudne święta to chyba precyzuje ofertę banku tak samo jak "filmologiografia" tego latynoskiego zdolengo jednak udławionego aktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: jaki aktor taki bank IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 24.03.11, 23:18 > Antonia widzieliśmy w > Desperados, desperados to klienci tego banku > > "Wywiad z wampirem" to pasuje do wszelkiego rodzaju bankowości zwłaszcza tej PL > > potem już tylko arcydzieła typu Spy Kids 4 którego nie da sie opchnąć w całości > nawet w nudne święta > > to chyba precyzuje ofertę banku tak samo jak "filmologiografia" tego latynoskie > go zdolengo jednak udławionego aktora Za dużo Polsatu oglądasz, stąd pewnie takie brednie wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho! Ma-jew-ski IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 16:08 jew=żyd dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciułacz Już zabrałem forsę od tych jełopów (czy na pewno?) IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.11, 16:13 z pko . Wolę WBZ . I mądrzejsi i mają prawdziwą gwiazdę !!! A tak na marginesie : co na toi Rada Nadzorcza PKO i arcy mądry Grad z Tusekiem , gen-sekiem Peło . Czy nadal namawiają naród do wyrzeczeń ? Walta sie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 24.03.11, 17:02 nigdy tam moja noga nie stanie a tym bardziej pieniadze.Skoro rozdaja je w takich ilosciach byle pajacowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:27 Właśnie ja i cała rodzina likwidujemy konta w PKO BP.To skandal,taka droga reklama.Taki pajac jest bardzo niewiarygodny,dlatego im już nie zaufam.Strzał w stopę.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Re: Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... IP: *.sti.net.pl 24.03.11, 18:44 ...to ja wam lepszą reklamę zrobię za 1:100 kasy, którą wydajecie na tzw. gwiazdę (...i pewnie będzie lepsza, a ja bedę bardzo zadowolony z wynagrodzenia) - debilizm wszystkich tzw. "wszechmogących" i znamienita umiejętność topienia "kasy w błocie" moim i Twoim kosztem w naszym kraju mnie onieśmiela... jestem uczciwy i czuję się przez to upośledzony... (definicja słowa "czciwy" wg. "Zwyczajowej encyklopedii powszechnej" : najwyższa forma debilizmu, uniemożliwiająca (rzadziej ograniczająca) normalne funkcjonowanie w (polskim) społeczeństwie , choroba nieuleczalna, zalecana terapia - eksterminacja dla dobra "normalnego" ogółu, w lżejszych przypadkach leczenie odbywa się przez tzw. zniechęcenie do życia przez napastliwy atak ze strony organów (instytucji) mogących wpływać w dowolny (uprzykrzający) sposób na życie i funkcjonowanie osoby "chorej"). Szkoda tylko, że parkować przed wejściem do hipermarketu nie mogę zgodnie z prawem, bo legitymacji nie mam. Żal tu żyć... ale co kraj to obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierz Banderas odkrywa piękno polskich kobiet i... kr... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:55 KJesli Majewskiego zobaczę w reklamie PKO to zamykam w tym banku konto swoje i mojej rodziny, z prostej przyczyny iż zarządzajacy tym bankiem to ludzie nieodpowiedzialni a takim nie można powierzyć swojej kasy.Pozdrawiam i życzę opamiętania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warta_socios dobra kampania to skuteczna kampania przemawiająca IP: 95.108.100.* 24.03.11, 19:06 do jak najszerszego kręgu odbiorców w róznym wieku, wyglada zachecajaco ;-) napewno za przemawia niskie oprocentowanie i lepszy świat oraz poruszenie kwesti marzeń. Polak potrafi :D Odpowiedz Link Zgłoś