Gość: konto24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.12, 08:50 Nie wiem jak dbnet, ale inteligo i mbank są płatne od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert PKO Banku Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co IP: *.pkobp.pl 26.04.12, 16:04 Dla osób pełnoletnich, które nie ukończyły 30 lat polecam „Konto dla Młodych” w PKO Banku Polskim. Opłata za jego prowadzenie: 0 zł dla osób do 26 lat, od 26 do 30 lat O zł, przy wpływach w wysokości min. 1 tys. zł, w pozostałych przypadkach 5 zł miesięcznie. Wypłaty z wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie - 0 zł. Opłata za krajowe przelewy internetowe - 0 zł, za dostęp do bankowości elektronicznej (iPKO)- 0 zł, karta debetowa – 0 zł (przy transakcjach powyżej 350 zł/miesięcznie). Dla osób od 13 do 18 lat - polecam Konto Pierwsze. 0 zł za prowadzenie rachunku, darmowe przelewy internetowe i wypłaty z wszystkich bankomatów w kraju i na świecie. Wszystkie osoby pełnoletnie mogą założyć "Konto za Zero". Wystarczy zagwarantować wpływy na rachunek w wysokości 2 tys. zł, aby było ono za darmo. Nie trzeba też nic płacić za przelewy internetowe, kartę debetową i wypłaty z bankomatów eService, BZ WBK i oczywiście PKO Banku Polskiego. Szczegóły na stronie internetowej Banku i w oddziale. Polecam. Ekspert PKO Banku Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kiliusz Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co 04.12.12, 13:23 Ja posiadam konto w Credit Agricole. Nie płace w nim za nic. Jednak dla innych może nie być dobre. Każdy musi zbadać swoje potrzeby. Do autorki: wybierz najtańsze konto, w którym nie będziesz za nic płacić, bo po co. Jeśli wszędzie każą płacić za kartę, to z niej zrezygnuj i pieniądze wybieraj z okienka. Na wszystko jest sposób. Nie ma ogólnego najlepszego konta bankowego. Konto dobiera się do własnych potrzeb. Oczywiście najlepiej mieć darmowe i bezpieczne. W poniższym linku można znaleźć świetny poradnik, jak wybrać samemu dla siebie konto. Wystarczy mieć internet i chwilę czasu toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
masqara Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co 05.12.12, 10:03 zostaje jeszcze Millennium Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_1 Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co 30.01.13, 21:32 Darmowe konta istnieją, należy tylko czytać regulamin ze zrozumieniem. Np. Inteligo jest bezpłatne, jeśli miesięczne wpływy wynoszą min. 1500 zł i dokona się płatności kartą na min. 250 zł, itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert_andrzej Re: Jak założyć konto internetowe w banku ? 05.02.13, 11:22 Całkowicie darmowe konto na polskim rynku to tylko AliorS inne konta zawsze mają jakieś opłaty nawet np: opłaty za kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Jak założyć konto internetowe w banku ? IP: *.free.aero2.net.pl 07.02.14, 08:40 Ja polecam darmowe internetowe konto w PEKAO S.A. przy czym nie musi się brać kary , a jeżeli ktoś zechce to i owszem można. Za kartę nie ma opłat pod warunkiem dokonania nią 4 płatności w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Fidelus Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... IP: *.173.31.156.tesatnet.pl 23.06.12, 07:44 Nie wiem jak sie przelewa pieniądze z m Banku do Alior Banku na karte Alior bank maestro. Odpowiedz Link Zgłoś
androlo Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... 05.12.12, 09:20 przeczytaj sobie moj artykul Odpowiedz Link Zgłoś
przydatna Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... 26.01.13, 10:00 Polecam stronę www.siewie.pl/jak-zalozyc-konto-internetowe - są tam konkretne informacje jak i gdzie założyć konto internetowe w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
dar-ful Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co 29.01.13, 16:38 Alior Sync i mBank w kategorii kont internetowych prowadzą od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina36 Re: Jak założyć konto internetowe w banku? Na co IP: *.free.aero2.net.pl 10.08.13, 16:17 Dziś jest sporo poradników i instrukcji jak założyć konto w mbanku albo innym banku. Ważne żeby były w miarę aktualne i czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.karski Konto musi być Darmowe 04.02.13, 15:04 Najlepiej zobaczyć z jakich usług będzie się korzystać i poszukać banku, który je oferuje za darmo. Np. jeśli ktoś nie korzysta z przelewów zagranicznych to po co mu taka darmowa opcja. Nawet PKO pod jakimiś tam warunkami oferuje konto za free, a to był duży bank ze słabą ofertą (teraz co co inne). --- Szybki Kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka102 Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... IP: *.ists.pl 11.02.13, 22:17 Ja zwracam uwagę na dwie rzeczy - brak opłaty za prowadzenie konta oraz dużą ilość bez prowizyjnych bankomatów, bo pieniądze wybieram często w małych ilościach - tak wychodzi oszczędniej.. W związku z tym najbardziej mi odpowiadają tanie konta internetowe, takie jak inteligo czy mbank... Odpowiedz Link Zgłoś
elis3103 Jak założyć konto internetowe? 12.02.13, 11:39 Ja korzystam z konta pogodne w PKO. To konto sprawdziło się w moim przypadku.Mam darmowe wypłaty z bankomatów. Za przelewy internetowe też nic nie płace.A dostęp do serwisu bankowego ipko też mam za free.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vesper6 mBank 15.02.13, 12:35 Uważam, że bardzo dobrą ofertę ma mBank, korzystam z niego do wielu lat. Poza tym jeśli konto założy się przez stronę www.mbank.net.pl/1340 dodatkowo dostaje się 60 zł na start Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, jak bym nie miała już konta w mBanku to na pewno bym skorzystała. W końcu 60 zł na ulicy nie leży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgoos konto internetowe- NIE w mBanku ! IP: 160.83.30.* 15.02.13, 13:21 Założyłem konto razem z gruperem, ponieważ obiecane było 200pln, pop spełnieniu dot warunków. Jednym z nich było zakupy kartą MasterCard Debit, niestety podczas wypełniania wniosku dostepna była tylko karta Visa, którą (chcąc niechcąc) zamówiłem. Później zadzwoniłem na infolinię z informacją, że chciałbym spełnic warunki promocji m.in. zakupów kartą MC i proszę o zmianę, co zrobiono. Otrzymałem kartę MasterCard, zrobiłem zakupy, a obiecanych 200pln nie ma. Na moją reklamację otrzymałem odp, że zakładając konto zamówiłem złą kartę. Moją informację o tym, że nie było innej możliwości – zignorowali. NIE POLECAM - OSZUŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek81 <a href="http://twojefinanse.manifo.com/" target="_blank" rel="nof IP: *.as13285.net 17.02.13, 15:48 polecam strone twojefinanse.manifo.com/ gdzie mozna wybrac sposrod szerokiej oferty kont internetowych i nie tylko, a takze wypelnic wniosek przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
gavi04 Re: Jak założyć konto przez intwernet, jaki bank 26.02.13, 15:38 Witam. Ja osobiście polecam mBank www.mbank.net.pl/25064 jestem z niego bardzo zadowolony konto można założyć bez wychodzenia z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Konto internetowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.13, 06:20 witam Dobre konto internetowe można założyć w vwbank. Wszystko przebiega szybko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontero Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.13, 08:23 darmowe konto internetowe tak reklamują :) a wszędzie jakieś dodatkowe opłaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Gdańsk Jak założyć konto internetowe w banku? Na co zw... IP: *.44-79-r.retail.telecomitalia.it 13.02.14, 13:06 ja założyłam w Alior Sync, bo korzystam z konta wyłącznie przez internet i nie chcę płacić stałej comiesięcznej opłaty za konto. Mają dobrą ofertę, wiele usług dodatkowych np. konta walutowe, mało opłat. Polecam Internautom! Odpowiedz Link Zgłoś