Dodaj do ulubionych

prosba o porade

24.06.11, 10:19
Witam, zastanawiam sie nad zmiana banku i chcialam zapytac, czy jest moze jakies zestawienie propozycji bankow w przypadku konta indywidualnego, chodzi mi o to, zebym mogla porownac, ile kosztuje np. prowadzenie rachunku, przelewy internetowe, wplata na rachunek w banku, konto junior na moim rachunku, karty, oprocentowanie lokaty itp
czy ktos moglby mi w tym pomoc? ewentualnie polecic jakis bank?

Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: prosba o porade IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 13:32
      wpisz w google porównywarka kont i mnóstwo tego znajdziesz, np.:
      www.totalmoney.pl/konta_osobiste
      www.comperia.pl/konta-bankowe.html
      I nie łudź się, że w jednym banku znajdziesz wszystko naj
      Teraz najwyżej oprocentowane lokaty możesz zakładać przez internet bez konieczności zakładania konta np. w Idea bank, Meritum Getinonline
      Karty kredytowe też nie muszą być powiązane z rachunkiem osobistym
      Tak więc konto na bieżące przelewy i kartę do bankomatu (debetowa) możesz mieć w jednym banku, lokaty trzymać w drugim a kartę kredytową w trzecim
      Jak masz potrzebę częstszego przychodzenia do banku, to najpierw rozejrzyj się, jakie oddziały masz w okolicy, w których nie ma kolejek, a potem dopiero porównuj
      • Gość: ajavar Re: prosba o porade IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 10:40
        dzieki bardzo, oczywiscie, ze powinnam wrzucic w google :]
        ale Twoje rady, zeby sie nie przywiazywac do jednego banku - cenne, na to nie wpadlam,
        dzieki :)
    • Gość: qgy Re: prosba o porade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 17:10
      Zdecydowanie polecam pierwszy polski internetowy bank okazji. Niezależny, bezpieczny i najtańszy. Finanse i kompleksowe korzyści. Atrakcyjne kredyty. Konta osobiste. Fundusze inwestycyjne, emerytalne i ubezpieczeniowe. Polski kapitał. Gorąco polecam - ja skorzystałem z kredytu i zaoszczędziłem ponad 8000 zł.Warto skorzystać !!!
      Porównuje aż 30 banków - najtańsze pożyczki !!! JEŻELI CHCESZ - SKORZYSTAJ Z PONIŻSZEGO LINKU - TO NIC NIE KOSZTUJE

zbyk62.ebroker.pl/linki,zbyk62,10021.html

Serdecznie pozdrawiam życząc najlepszych wyborów Zbyszek

Ps. Proszę uważać na pożyczki przez internet od osób prywatnych, biorą pieniądze na obsługę kredytu i prawie zawsze znikają!!!!! Mój kolega w ten sposób stracił ponad 6000 zł i pożyczki nie otrzymał !!!!! A tu naprawdę wszystko można dowiedzieć się gratis i załatwić sprawę.
    • brandmind.pl Re: prosba o porade 28.06.11, 09:48
      Witam,
      wskazane wyżej porównywarki finansowe powinny pomóc w ustaleniu kosztów użytkowania. Obecnie warto także zwrócić uwagę na konta ROR oprocentowane lub z tzw. mechanizmami premiowymi, za użytkowanie których można zarobić parę złotych. Portal Bankier.pl zawiera sporo informacji i wskazówek w tym temacie.

Pozdrawiam:) Joanna
      Doradztwo Finansowe on-line Brandmind

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka