Gość: Magda
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
07.07.11, 18:22
Witam.Mam pytanie do osób zorientowanych.Złożyłam wniosek o przyznanie kredytu gotówkowego na stronie WBK.Przy składaniu wniosku musiałam podać wszystkie swoje dane oraz aby wysłać wniosek musiałam zatwierdzić, że zgadzam się na sprawdzenie danych w BIK.Miałam wcześniej złą sytuację ale wszystko już teraz jest spłacone,nie mam żadnych zaległości wobec banków,nie figuruję w w bankowym rejestrze i KRD.następnie zadzwoniła do mnie konsultantka, potwierdziła wszystkie dane we wniosku i powiedziała, że decyzję otrzymam na email.Dzisiaj dostałam info od Alert24 WBK następującej treści:
"Uprzejmie informujemy, że Państwa wniosek o kredyt gotówkowy o numerze ......otrzymał wstępną pozytywną decyzję kredytową, która zostanie zweryfikowana po otrzymaniu przez Bank dokumentów, których zestawienie zostało przekazane Państwu poniżej. Zapraszamy Państwa do wybranego oddziału."
Jako dokumenty mam dostarczyć oświadczenie o zarobkach i dowód osobisty.Jestem osobą pracującą,zarabiam 3000 zł. a złożyłam wniosek o przyznanie 5000 zł.
Więc mam pytanie do osób korzystających wcześniej z usług WBK lub zorientowanych czy w przypadku gdy dostarczę te dokumenty kredyt mi zostanie przyznany czy też dopiero po zgłoszeniu się do oddziału i przedstawieniu dokumentów zostanie wszczęta procedura i powiedzmy dopiero wtedy sprawdzą moje dane w BIK?
Dziękuję za odpowiedzi i podpowiedzi