Dodaj do ulubionych

Kredyt dla studenta

IP: *.64k.pl 09.10.11, 13:37
nie wiem czy kredt jest odpowiednim rozwiazaniem, lepiej chyba pomyslec o innej opcji
Obserwuj wątek
    • Gość: bumcyk banksterzy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.11, 23:54
      A jak absolwent studiów nie znajdzie pracy, to co, zaciągnie kolejny kredyt na spłatę kredytu studenckiego, i tak w kółko? To jest "super rozwiązanie" o czymś takim moga powiedzieć coś absolwenci amerykańskich uczelni z biednych rodzin. Skonczyli studia i juz na poczatku swojej samodzielnej drogi życiowej mają długi. Banksterzy zawsze wygrywają. Occupay wallstreet!!!!
    • andres_modesto Kredyt dla studenta 10.10.11, 12:17
      poczytajcie o tym na Akademii Finansów Domowych prowadzonej przez serwis Ratomat.pl!

ciekawe i przydatne informacje!
    • Gość: olka Re: Kredyt dla studenta IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 10.10.11, 19:36
      mam ten komfort ze moge pracowac i studiowac jednoczesnie, wiec kredytu nie biore, a jak mi braknie kasy to mam karte kredytowa z getin banku i dzieki niej latam dziury finansowe
    • faster7 Re: Kredyt dla studenta 16.09.13, 20:09
      Obecnie jestem w trakcie spłacania kredytu studenckiego i z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że ten kredyt bardzo się opłaca. Odsetki są tak niskie, że nawet jeśli nie potrzebujesz takiego kredytu, to opłaca się go wziąć i wpłacać na konto oszczędnościowe lub lokatę. Warto poczytać więcej o warunkach, polecam stronę www.kredytstudencki.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka