forumtomek65 12.12.12, 17:27 w maju 2011 po przegranej sprawie w sądzie z zus przystąpiłem do układu ratalnego z zus. jestem w trakcie spłaty 48 rat .czy ustawa abolicyjna pozwoli przerwać spłacanie mojego zadłużenia do zus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AZOR Re: abolicja zus IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 14:25 Tego chyba nikt nie wie bowiem Pan Prezydent z podpisem się nie śpieszy. Jemu wsio rawno a nam nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: abolicja zus 30.12.12, 18:21 Zapewne ZUS coś wymyśli aby nie było nam za dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: abolicja zus IP: *.ngm.net.pl 02.01.13, 15:32 Nic już ZUS nie wymyśli. Ustawa podpisana około 10 stycznia wejdzie w życie. I Co ciekawe dotyczyć będzie WSZYSTKICH ZALEGŁYCH SKŁADEK z lata 1999-2009 nawet osób które nie płaciły z własnej winy, ponieważ w przeciwnym zapis ustawy byłby niekonstytucyjny . Krótko mówiąc ja komornik zajął Ci konto, to będzie musiał sobie z niego zejść - biedactwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedzona Re: abolicja zus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 09:38 Nie będzie tak łatwo, jest wiele wytycznych co do zaległosci niepodlegających umorzeniu, ci z układami ratalnymi zerwanymi mają nieciekawie. Zawiedzona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: abolicja zus IP: *.ngm.net.pl 04.01.13, 10:15 No cóż, co zapłacili, wpłaconych pieniędzy nie odzyskają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dondiego Re: abolicja zus IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.13, 12:33 A czy w przypadku przedsiębiorców którzy nie płacili za swoich pracowników też nastąpi abolicja Odpowiedz Link Zgłoś
ggebka Re: abolicja zus 24.02.13, 02:03 ja korzystałem z niech www.umorzenieskladekzus.pl Załatwili mój wniosek, ZUS skulił uszy;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: abolicja zus IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.13, 03:34 a jak dlugo trwalo zalatwienie sprawy z ZUS, pytam bo ciekawi mnie ile ZUS ma czasu na danie odpowiedzi w sprawie abolicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 11 Re: abolicja zus IP: *.xdsl.centertel.pl 18.10.13, 09:05 odpowiedzi na większość pytań są na www.facebook.pl/abolicjazus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: A jakie w ogóle są warunki? IP: *.ngm.net.pl 17.01.13, 16:24 Warunki czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Warunki czego? IP: *.krikkit.nl 17.01.13, 16:49 Umorzenia zaległych składek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vini Re: Warunki czego? IP: *.ngm.net.pl 17.01.13, 17:17 Tu masz przewałkowany i przemielony temat do końca porozumienieprzedsiebiorcow.pl/forum/topic.php?id=8&page=3 Pozdrower Odpowiedz Link Zgłoś
ggebka Re: abolicja zus 24.02.13, 01:59 Ja przy umorzeniu korzystałem z pomocy profesjonalistów - nie drogo, szybko i skutecznie. W każdym razie egzekucja zawieszona. Polecam ich www.abolicjaskladekzus.pl, ale pewnie jest też wiele innych firm, które zajmują się pomocą w tego typu sprawach. Konkluzja - nie warto działać samemu, bo ZUS będzie próbował Cię wyrolować:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: abolicja zus IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 08:37 jest tu szansa skorzystania z abolicji. www.abolicjaskladekzus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: abolicja zus IP: *.icpnet.pl 07.06.14, 20:57 Znowu jakiś debil z moderacji bawi się w przenoszenie wątków... Odpowiedz Link Zgłoś