Dodaj do ulubionych

abolicja zus

12.12.12, 17:27
w maju 2011 po przegranej sprawie w sądzie z zus przystąpiłem do układu ratalnego z zus.
jestem w trakcie spłaty 48 rat .czy ustawa abolicyjna pozwoli przerwać spłacanie mojego zadłużenia do zus
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: abolicja zus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 10:41
      Tak
    • Gość: AZOR Re: abolicja zus IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 14:25
      Tego chyba nikt nie wie bowiem Pan Prezydent z podpisem się nie śpieszy. Jemu wsio rawno a nam nie.
      • bratprezydenta Re: abolicja zus 30.12.12, 18:21
        Zapewne ZUS coś wymyśli aby nie było nam za dobrze ;)
        • Gość: Vini Re: abolicja zus IP: *.ngm.net.pl 02.01.13, 15:32
          Nic już ZUS nie wymyśli. Ustawa podpisana około 10 stycznia wejdzie w życie. I Co ciekawe dotyczyć będzie WSZYSTKICH ZALEGŁYCH SKŁADEK z lata 1999-2009 nawet osób które nie płaciły z własnej winy, ponieważ w przeciwnym zapis ustawy byłby niekonstytucyjny . Krótko mówiąc ja komornik zajął Ci konto, to będzie musiał sobie z niego zejść - biedactwo :)
          • Gość: zawiedzona Re: abolicja zus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 09:38
            Nie będzie tak łatwo, jest wiele wytycznych co do zaległosci niepodlegających umorzeniu, ci z układami ratalnymi zerwanymi mają nieciekawie.
            Zawiedzona
            • Gość: Vini Re: abolicja zus IP: *.ngm.net.pl 04.01.13, 10:15
              No cóż, co zapłacili, wpłaconych pieniędzy nie odzyskają
              • Gość: dondiego Re: abolicja zus IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.01.13, 12:33
                A czy w przypadku przedsiębiorców którzy nie płacili za swoich pracowników też nastąpi abolicja
                • Gość: Vini Re: abolicja zus IP: *.ngm.net.pl 06.01.13, 12:46
                  Niestety nie :(
                  • Gość: . Re: abolicja zus IP: *.icpnet.pl 19.03.13, 04:09
                    .
              • ggebka Re: abolicja zus 24.02.13, 02:03
                ja korzystałem z niech www.umorzenieskladekzus.pl
                Załatwili mój wniosek, ZUS skulił uszy;D
                • Gość: gosc Re: abolicja zus IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.10.13, 03:34
                  a jak dlugo trwalo zalatwienie sprawy z ZUS, pytam bo ciekawi mnie ile ZUS ma czasu na danie odpowiedzi w sprawie abolicji
                  • Gość: gość 11 Re: abolicja zus IP: *.xdsl.centertel.pl 18.10.13, 09:05
                    odpowiedzi na większość pytań są na www.facebook.pl/abolicjazus
    • Gość: Vini Re: A jakie w ogóle są warunki? IP: *.ngm.net.pl 17.01.13, 16:24
      Warunki czego?
      • Gość: gość portalu Re: Warunki czego? IP: *.krikkit.nl 17.01.13, 16:49
        Umorzenia zaległych składek.
        • Gość: Vini Re: Warunki czego? IP: *.ngm.net.pl 17.01.13, 17:17
          Tu masz przewałkowany i przemielony temat do końca
          porozumienieprzedsiebiorcow.pl/forum/topic.php?id=8&page=3
          Pozdrower
    • ggebka Re: abolicja zus 24.02.13, 01:59
      Ja przy umorzeniu korzystałem z pomocy profesjonalistów - nie drogo, szybko i skutecznie. W każdym razie egzekucja zawieszona. Polecam ich www.abolicjaskladekzus.pl, ale pewnie jest też wiele innych firm, które zajmują się pomocą w tego typu sprawach. Konkluzja - nie warto działać samemu, bo ZUS będzie próbował Cię wyrolować:D

• Gość: a Re: abolicja zus IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 08:37
      jest tu szansa skorzystania z abolicji. www.abolicjaskladekzus.pl
    • Gość: gość portalu Re: abolicja zus IP: *.icpnet.pl 07.06.14, 20:57
      Znowu jakiś debil z moderacji bawi się w przenoszenie wątków...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka