Gość: Jola
IP: *.darnet.pl
08.02.14, 20:04
Witam!!!
Jestem kolejną osobą wkręconą w 6 złodziejskich produktów Getin Noble Banku. Całe moje oszczędności życiowe są zagrożone a ja przerażona i sparaliżowana gubię się w tych wszystkich dokumentach, umowach, paragrafach i nie jestem w stanie ogarnąć co się dzieje i jak sobie poradzić – kiedy zaczynam już rozumieć zasadę działania jednego produktu, zabieram się do analizy kolejnego i wszystko mi się zaczyna mieszać ;(
1. Baaardzo proszę o pomoc - dokumenty, reklamacje, opis jak postępować i gdzie przy poszczególnych produktach
2. Chciałabym zwrócić się o pomoc do Pana Edwarda Tyburcego – podobno potrafi doradzić ludziom w takiej sytuacji jak ja – proszę o przesłanie adresu email, jeśli ktoś go posiada
Mój e-mail to: rybnik.jola@gmail.com
Czytam moje umowy, potem fora, czytam strony, analizy ludzi mądrzejszych ode mnie i nie wiem jak zareagować … co zrobić?!!! Pozew zbiorowy, pozew indywidualny, listy do Rzecznika Praw Konkurencji, listy do Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów, listy do prokuratury – nie stać mnie na prawników i prowadzenie rozpraw PROSZĘ POMOCYYY :(
Produkty, w których ugrzęzłam to: 1. „PARETO II”, 2. “Leading Markets” (certyfikaty), 3. “Leading Markets” (obligacje), 4. „Plan Oszczędnościowy Bezpieczna Przyszłość”, 5. „Kwartalne Zyski”, 6. „Obligacje Korporacyjne Plus” (UFK Open Life Obligacji Korporacyjnych (PLN) FOLOB005)
O ile dobrze rozumiem to każdy z powyższych produktów spowoduje u mnie bardzo duże straty (być może z wyjątkiem Leading Markets – gdzie być może straty nie będzie, ale też tego nie wiem :(
Zaczynam wysiadać nerwowo – nie wiem co się stanie z moimi ŻYCIOWYMI OSZCZĘDNOŚCIAMI ;(
Pozdrawiam i proszę o pomoc,
Jola