Gość: Paula IP: *.broadband.greenlan.pl 12.05.14, 13:58 Witam, zostały mi skradzione pieniądze z konta w mBanku. Bardzo proszę wszystkie osoby, którym również się to przytrafiło o skontaktowanie się ze mną. Mój e-mail: Paula_S.praca @ wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zespolmbanku Re: Okradziona ! mBank 12.05.14, 15:26 Paula, prześlij na adres pomoc@mbank.pl numer swojej reklamacji, a dokładnie zweryfikujemy Twoją sprawę i postaramy się pomóc. Pozdrawiamy, Zespół mBanku Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
nana_kl Re: Okradziona ! mBank 21.05.14, 10:09 Niedawno ostrzegano przez cyberprzestępcami atakującymi Pekao SA oraz mBank. Musisz bardzo uważać przy transakcjach internetowych i dokładnie sprawdzać zabezpieczenia, a przede wszystkim nie wchodzić na stronę banku poprzez linki wysłane w mailach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Okradziona ! mBank IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 17:44 Miałam taką samą sytuację w PKO S.A. napisz reklamację, do reklamacji załącz pismo przypominające bankowi ze ma 30 dni na rozpoznanie reklamacji zgodnie z Uchwała KNF z dnia 10 maja 2011 r. i tylko wyjątkowych przypadkach, uzasadnionych na piśmie można ten termin wydłużyć do 90dni. W przypadku nierozpoznania reklamacji w tym terminie zastrzegasz sobie możliwość wystąpienia do KNF i UOKiK. Odpowiedz Link Zgłoś
bwportal.pl Re: Okradziona ! mBank 27.05.14, 13:42 A po co osoby poszkodowane mają się z tobą kontaktować? No i może napisałabyś w jaki sposób okradziono ci konto i jak wygląda załatwienie sprawy w banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: Okradziona ! mBank IP: *.multimo.pl 27.05.14, 22:05 Zgłoś to na policję. Odpowiedz Link Zgłoś