Dodaj do ulubionych

gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne?

IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 18.02.05, 14:17
Jaki bank oferuje najlepsze warunki kredytowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: 44,1.* / 193.193.181.* 18.02.05, 17:34
      Na to pytania raczej trudno odpoweiedzieć bo każdy czegoś innego szuka i każdy
      coś innego reprezentuje. Jeśli chcesz dopasować kredyt hipoteczny do swoich
      potrzeb, to skontaktuj się z doradcami np. expandera. Oni współpracują z
      wieloma bankami i coś na pewno znajdą.
    • Gość: Piotr Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.Smoczka.ptc.pl 22.02.05, 02:43
      Witam,

Polecam strone www.konto.hil.pl Tam znajdziesz oferte kilku banków, które
      udzielają kredytów hipotecznych i mieszkaniowych. Można też założyć Konto Bankowe
      • Gość: doradca finansowy Ja polecam GE Money Bank IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:32
        Bardzo dobrą oferte ma ge money bank.

www.kredyt_mieszkaniowy.up.pl/ - szybki kredyt

www.bank.strona.pl/mieszkaniowe.htm - porównania kredytów mieszkaniowych

www.bank.w.pl/gemoneybank/ - GE Money Bank
      • Gość: Andrzej Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:31
        jestem doradcą kredytowym, służę pomocą, specjalizacja kredyty hipoteczne,
        beznadziejne przypadki też
        Andrzej
        • Gość: casia Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:36
          a jak się z Tobą skontaktować? - potrzebuję pilnej porady. Napisz do mnie na:
          casia22@idea.net.pl
    • matatek Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? 01.03.05, 16:10
      znajomi chwala bphbh, dawny hypo
    • open.pl Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? 04.03.05, 16:22
      Wybór najlepszego kredytu zależy najczęściej od indywidualnych oczekiwań
      Kredytobiorcy.

Jeśli zależy Ci na czasie warto wybrać bank, który nie wymaga wielu
      formalności. Jeśli natomiast nie uzyskujesz wysokich dochodów, możesz poszukać
      banku, który dopuszcza długi okres kredytowania (dzięki temu rata nie będzie
      wysoka). Przykładów jest więcej.

Przed podpisaniem umowy warto wybrać kilka ofert, a następnie je do siebie
      porównać.

W razie pytań, proszę pisać.
    • Gość: casia Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:26
      Diabli mnie biorą - zgłaszają się tu specjaliści oferującyc się z pomocą (patrz
      Andrzej), którzy się nie logują - więc nie można do nich napisać, ani nie
      podają adresu czy innej formy kontaktu. Jak więc ich szukać ja się pytam? Na
      zaczepki pod swoimi postami nie reagują, a ja potrzebuję pomocy.... Może jakiś
      chętny specjalista do mnie napisze: casia22@idea.net.pl. Chodzi mi o kredyt
      hipoteczny i to najlepie dzisiaj, bo muszę podjąć jakąś decyzję. Z góry dziękuję
      • Gość: anna Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: 83.168.74.* 07.03.05, 23:34
        sprobuj w Dom banku www.dombank.pl
        • Gość: ArturB Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:02
          www.bank.strona.pl/fortisbank - Oferta kredytowa fortis banku + kalkulator
          www.kredyt.up.pl - Ge Money Bank

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka