Gość: ania IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 18.02.05, 14:17 Jaki bank oferuje najlepsze warunki kredytowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: 44,1.* / 193.193.181.* 18.02.05, 17:34 Na to pytania raczej trudno odpoweiedzieć bo każdy czegoś innego szuka i każdy coś innego reprezentuje. Jeśli chcesz dopasować kredyt hipoteczny do swoich potrzeb, to skontaktuj się z doradcami np. expandera. Oni współpracują z wieloma bankami i coś na pewno znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.Smoczka.ptc.pl 22.02.05, 02:43 Witam, Polecam strone www.konto.hil.pl Tam znajdziesz oferte kilku banków, które udzielają kredytów hipotecznych i mieszkaniowych. Można też założyć Konto Bankowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca finansowy Ja polecam GE Money Bank IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:32 Bardzo dobrą oferte ma ge money bank. www.kredyt_mieszkaniowy.up.pl/ - szybki kredyt www.bank.strona.pl/mieszkaniowe.htm - porównania kredytów mieszkaniowych www.bank.w.pl/gemoneybank/ - GE Money Bank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:31 jestem doradcą kredytowym, służę pomocą, specjalizacja kredyty hipoteczne, beznadziejne przypadki też Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 09:36 a jak się z Tobą skontaktować? - potrzebuję pilnej porady. Napisz do mnie na: casia22@idea.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matatek Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? 01.03.05, 16:10 znajomi chwala bphbh, dawny hypo Odpowiedz Link Zgłoś
open.pl Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? 04.03.05, 16:22 Wybór najlepszego kredytu zależy najczęściej od indywidualnych oczekiwań Kredytobiorcy. Jeśli zależy Ci na czasie warto wybrać bank, który nie wymaga wielu formalności. Jeśli natomiast nie uzyskujesz wysokich dochodów, możesz poszukać banku, który dopuszcza długi okres kredytowania (dzięki temu rata nie będzie wysoka). Przykładów jest więcej. Przed podpisaniem umowy warto wybrać kilka ofert, a następnie je do siebie porównać. W razie pytań, proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 13:26 Diabli mnie biorą - zgłaszają się tu specjaliści oferującyc się z pomocą (patrz Andrzej), którzy się nie logują - więc nie można do nich napisać, ani nie podają adresu czy innej formy kontaktu. Jak więc ich szukać ja się pytam? Na zaczepki pod swoimi postami nie reagują, a ja potrzebuję pomocy.... Może jakiś chętny specjalista do mnie napisze: casia22@idea.net.pl. Chodzi mi o kredyt hipoteczny i to najlepie dzisiaj, bo muszę podjąć jakąś decyzję. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: 83.168.74.* 07.03.05, 23:34 sprobuj w Dom banku www.dombank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturB Re: gdzie są najlepsze kredyty hipoteczne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 14:02 www.bank.strona.pl/fortisbank - Oferta kredytowa fortis banku + kalkulator www.kredyt.up.pl - Ge Money Bank Odpowiedz Link Zgłoś