Dodaj do ulubionych

doradcy kredytowi

01.03.05, 19:45
Witam serdecznie,
Co sadzicie o doradcach kredytowych pomagajacych wybrac kredyt z wielu ofert?
Czy warto korzystac z takich uslug (czesto sa bezplatne - czy na pewno?)
A moze najlepiej samemu przebrnac przez gaszcz ofert, szczegolow
proponowanych umow, warunkow, aneksow itp.
Obserwuj wątek
    • pawel.usielski Re: doradcy kredytowi 02.03.05, 11:35
      Dzień dobry.
      Usługi tego typu są coraz szerzej oferowane. Doradcy finansowi mogący oferować
      produkty wielu banków, pomagają wyszukać ofertę najkorzystniejszą w naszej
      indywidualnej sytuacji, dobrać produkt, który najlepiej spełni nasze
      oczekiwania. Ja zachęcam do korzystania z usług firm, które zyskały już renomę
      a o takich już na naszym rynku finansowym możemy mówić. Na pewno warto też na
      pierwszym spotkaniu dokładnie zapoznać się z warunkami i ewentualnymi opłatami
      wiążącymi się z pośredniczeniem w procedurze kredytowej.
      Oferta DomBanku też jest dostępna u wielu pośredników kredytowych jak m.in. w
      firmie Fiolet czy Open Finance - lista firm współpracujących z nami znajduje
      się na stronie internetowej DomBanku: www.dombank.pl w zakładce „O Nas”- „Nasi
      Pośrednicy”.
      Czy lepiej samemu wybrać ofertę wśród wielu na rynku? – To już myślę zależy od
      nas indywidualnie, czy chcemy i potrafimy porównać je a następnie
      wyselekcjonować najlepsze samemu, czy wolimy aby zrobił to za nas specjalista.

Z poważaniem,
      Paweł Usielski
    • hanwon44 Re: doradcy kredytowi 02.03.05, 23:55
      gdybym miał brać kredyt po raz drugi(panie Boże broń!!!!!),to skorzystałbym
      chyba z propozycji expandera.niestety,nie pytałem nikogo o radę i mam jak
      mam.płacę frycowe.samemu nie przebrnie się przez ten idiotyczny gąszcz
      aneksow,umów itd,itp.trzeba dokładnie czytac kazde zdanie i analizowac.to jest
      powtornie żmudna praca.Brnac samemu-na poczatku oszczędzi sie grosze,ale straci
      nerwy.Potem traci sie juz prawdziwe pieniadze i zdrowie.Umowy są tak
      skonstruowane,że trzeba być bardzo "oblatanym"zeby zrozumiec o co chodzi i nie
      dac się zrobić "w konia".Na dodatek,w naszym kraju kazdy ewentualny
      kredytobiorca to dla banku potencjalny złodziej.radzę wziąć doradcę.to są
      ludzie siedzacy w tym pokręconym kredytowym interesie.nie kosztuje to wiele,a
      mozna w miarę spokojnie spac.życzę dużo cierpliwości,dobrego doradcy i
      powodzenia,bo biorąc kredyt-wszystko to będzie potrzebne.
    • marzec1 Re: doradcy kredytowi 03.03.05, 15:17
      Ja kupowalam mieszkanie pol roku temu, korzystalam z pomocy doradcy kredytowego
      (oplata za jego uslugi zawierala sie w oplacie posrednictwa nieruchomosci),
      gdybym kiedykolwiek zmieniala mieszkanie to bez watpienia korzystalabym z
      pomocy doradcy, zreszta tego samego. Agencja posrednictwa oraz sam doradca byli
      szybcy, profesjonalni oraz bardzo sympatyczni. Znalezli mi piekne mieszkanie po
      bardzo atrakcyjnej cenie, a cala operacja - od momentu decyzji "tak, kupuje to
      mieszkanie" do momentu gdy stalam sie jego wlascicielka trwala...niewiele ponad
      2 tyg!!! Sam nie jestes w stanie przeprowadzic calek akcji tak szybko.
    • violetta800 Re: doradcy kredytowi 07.03.05, 14:04
      Znam dobrego doradce kredytowego z NORDEA Bank, ma on równiez oferty innych
      banków- zadzwon do niego, może Ci poradzi jaki bank wybrac

Wioleta-608-407-428

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka