Dodaj do ulubionych

PKOInteligo ma wszystkich gdzieś

IP: *.dami.pl / *.dami.pl 07.03.05, 18:08
Znów przerwa techniczna w PKOINTEKIGO. Trwa dziś od rana i ma trwać do (jak
to powiedział informator - 0801....) aż do bólu naiwnych klientów. Przeciez
w "poslkim" banku informowanie o przerwaniu pracy serwerów dla tylko kilkuset
tysięcy partiotycznych klientów nabijanych w butelkę jest nie potrzebne.
kilku panów informatyków po wypiciu kawy stwierdza że bierzemy młotki i o
kilofy i dokonujemy operacji na systemie. Wyłączamy przełącznik i - kilkaset
tysięcy ludzi jest zaskakiwanych z godziny na godzinę. Uczcie się
PKOseudoINTELIGOWCY na postępowaniu BANKÓW - takich jak mBank i inne. Tam się
po prostu wcześniej POWIADAMIA - ot co - ale trzeba chcieć i SZANOWAĆ tych
którzy dają pracownikom banku PKOINteligo PIENIĘDZE.
Co w bankowości oznacza termin " nie wiadmomo do kiedy" będzie nieczynny
dostęp internetowy do MOJEGO KONTA ???
Obserwuj wątek
    • gatta13 Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś 07.03.05, 22:11
      Padło dziś wszystko, również w banku działało wolniutko, a potem wcale. Trudno, żeby informowali wszystkich o awariach. Skąd mają wiedzieć, kiedy śnieg ich zasypie?
      Pracowało się dziś fatalnie, przychodzi także klienci z interwencją w sprawie Inteligo.

Zapewniam Cię, że postawiono do pionu niemałą liczbę osób w tej sprawie.

• Gość: kolos 6 Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś IP: *.dami.pl / *.dami.pl 08.03.05, 08:41
        Dziękuję za odpowiedz,porszę nie żartować,nie wymagam aby informować każdego
        kienta wystarczy dać informację na swojej stronie; nie zwalajmy wszystko na zimę
        • gatta13 Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś 08.03.05, 18:59
          Zgadzam się, że nie można zwalac wszystkiego na zimę, zgadzam się, że należy dać informację na stronie. Tylko jeżeli to była awaria, której nikt nie przewidział, jak mieli dać informację WCZEŚNIEJ?

Nie chcę ich bronić, faktem jest, że coś padło, a i mnie szlag trafił, bo ludzie, których normalnie obsługuje się w ciągu minuty, czekali 10-15 minut. Siedzieć i gapić się w komputer, gdy kolejka do drzwi, to średnia przyjemność.

Nas, pracowników, równieź nikt nie powiadomił o awarii w Inteligo. Przychodzą klienci, a ja mówię "nie wiem". Bez sensu, no.

• Gość: Kuba Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś IP: *.veranet.pl 08.03.05, 13:11
      To prawda, to co się dzieje na łączach w INTELIGO (od wczoraj) i w e-PKO (od 1,5
      tygodnia to farsa. Ja nie obrażam się na to że spadnie śnieg i nikt nie może mi
      powiedzieć kiedy stopnieje, ale konsultanci w obu odsłonach PKO to czytający
      tylko formułki, że z posiadanych informacji wynika że wszystko jest ok. A jest
      jak widać , zrobienie przelewu czy czegokolwiek graniczy z cudem, i nikt nie
      jest w stanie powiedzieć kiedy to się skończy. PKO przez internet to totalna
      kompromitacja, do której nikt się nie chce przyznać!!!!
    • carmelaxxx Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś 09.03.05, 10:03
      kiedy to naprawia?
      • Gość: kolos6 Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś IP: *.dami.pl / *.dami.pl 09.03.05, 11:01
        Mam nadzieję ,że praca PKO I PKOINteligo doprowadzi do przchodzenia klientów do
        innych banków.Będziemy się mniej denerwować,a PKO będzie miało spokój,nikt nie
        będzie im przeszkadzać "w pracy"
    • Gość: PKO śmieci Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:26
      Wisi jakiś mętny komunikat. Mi po 2 godzinach udało się wysłać 2 przelewy i już
      nie mam czasu.
      PKO powinno przeprosić klientów i zawiesić te 2 zł opłaty za marzec. Wiele nie
      straci, a wizerunek trochę poprawi.
      Wątpię, żeby tak zrobili.
      To jest postkomunistyczny bank i pewnie musi się zebrać cały zarząd, żeby podjąc
      strategiczną deczyję o zawieszeniu tej opłaty.
      Tak samo jest u mnie w spółdzielni mieszkaniowej, gdzie prezes musi podpisać
      strategiczną decyzję o wymianie klamki w drzwiach, bo sam pan cieć nie ma uprawnień.
      • Gość: Tomek Re: PKOInteligo ma wszystkich gdzieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:34
        Gość portalu: PKO śmieci napisał(a):

> To jest postkomunistyczny bank
        W tej chwili to już bank ludowy :) bo lud się rzucił na jego akcje jak na
        promocje w Media-Markt
    • Gość: PKO Panie kolos 6, zrozum wreszcie. IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:04
      Mam Pana głęboko w dupie. Zrozum Pan to wreszcie. Gó.. mnie obchodzi, że nie
      możesz dostać się do swojego konta. Idź sobie, gdzie chcesz. Protestuj jak ci
      się podoba. Mam Pana pieniądze w głębokim poważaniu. Nie podoba się, to won.
      Nikomu tu łaski nie robisz. Ja nie potrzebuję takich pętaków, ich pieniędzy,
      kont. Nie rozumiesz tego? Jeszcze raz powtórzę: mam cię w dupie, razem z twoimi
      pieniędzmi. Najlepiej, jak zlikwidujesz konto jeszcze dzisiaj. Będzie jeden
      kłopot mniej.
      Twój PKO BP, któremu zawracasz to, gdzie on cię ma.
      • Gość: kolos6 Re: Panie kolos 6, zrozum wreszcie. IP: *.dami.pl / *.dami.pl 09.03.05, 19:29
        Można żywić nadzieję, że tylko podszywasz się pod wspomniany bank, bo "poziom"
        twojego tekstu mógłby prowadzić do przerażających wniosków ...
        • Gość: back Re: Panie kolos 6, zrozum wreszcie. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.05, 09:41
          Poziom powyższego tekstu (forma) może nie jest najwyższych lotów.
          Ale treść merytoryczną koleś ujął prawie idealnie. Ja też miałem tam konto.
          Czasami zastanawiam się, jak to możliwe, że tak długo byłem owcą blondynką.
          • Gość: Piotr Re: Panie kolos 6, zrozum wreszcie. IP: *.air-net.com.pl 19.03.05, 20:24
            A fe ! nieładnie , jak się popsuje samoch. to tez tak...,jak awaria to trudno,
            co mają powiedzieć Ci, których ostatnio zalało- to jest dopiero dramat.
            życzę miłego vekendu
            p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka