GoĹÄ: nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:26 Witam, zamierzam wybrać fundusz inwestycyjny i umówiłem się na spotkanie w tej sprawie z doradcą z Expandera. Jakie macie opinie o tej firmie? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: turysta Re: Expander IP: *.acn.waw.pl 19.05.05, 13:27 Każda z firm doradztwa ma dobrze przeszkolonych pracowników ale najlepiej umówić się na spotkanie w każdej z firm (ALLFINANZ, EXPANDER, Open Finance ) i wybrać kogoś komu się ufa! Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: Expander 19.05.05, 14:08 np. ja trafiłam źle. to była moja pierwsza i ostatnia wizyta w Expanderze. pracownik się nie popisał, ale może Tobie pójdzie lepiej. wszystko zależy od człowieka, na którego się trafi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Inwestor Re: Expander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:53 Jest nowa całkiem niezależna firma doradztwa finansowego GOLDENEGG. Na dodatek możesz umówić się z doradcą w miejscu które Ci odpowiada nie tylko w oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
fu_map Re: Expander 27.05.05, 19:00 Spotkaj sie a dla porownania proponuje ci takze swoja pomoc. Jestem specjalista ds. programow inwestycyjnych firmy Nationwie. W swojej ofercie mamy fundusze zlotowkowe oraz walutowe (euro, dolary). Jak bedziesz chciala napisz do mnie, moj email:mapenar@poczta.fm lub GG:1413821. Artur Odpowiedz Link Zgłoś