Gość: Iwona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:13 Przestrzegam przed Tym bankiem, dlaczego? bo za swoje błedy chce ukarać klienta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:30 Owszem..trzy lata temu złozyłam wniosek o restrukturyzacje kredytu, nie miałam żadnej odpowiedzi. Po moich interwencjach obecnie dopiero mówimy o umowie - ugodzie. Przez trzy lata rosły odsetki (karne) i ja mam je teraz zapłacić???? Nie dziw sie, że jestem...rozgoryczona Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Kredyt Bank 22.07.05, 14:06 Napisałaś(eś) i czekałaś(eś0 TRZY LATA ???????????? a więc to nie byl dla Ciebie problem. Bank to zauwazył. Dlaczego mial nie wziąć odsetek karnych. Ale na serio. Coś nie jest w porządku w tym oddziale. Brak tam troski o klienta. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola_wroc Re: Kredyt Bank IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 14:12 ja jestem zadowolona z tego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:30 nie czekałam dzwoniłam czesto.prosze poczekać bank sie restrukturyzuje, moje dokumenty były przekazywane, czesc zginęło,ach...mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
tolo3 Re: Kredyt Bank 22.07.05, 22:28 widocznie niezbyt byłaś zainteresowana złożonym przez siebie pismem, gdyż regulaminowo odpowiedź na pismo Klienta musi być przygotowana i odesłana na max do 30 dni! (przynajmniej było tak około 2 lat temu, jak tam pracowałem) Więc miałaś na prawdę duuużo czasu aby złożyć skargę u naczelnika kredytów, ew. u dyrektora oddziału prowadzącego Twój kredyt... pewne jest że kredyt nie zginął, nie został anulowny, więc odsetki zostały naliczone prawidłowo!!! Więc czekanie 3 lata na odpowiedź było z Twojej strony bzdurą! Jeśli masz potwierdzenie odbioru przez Bank Twojego pisma z datą wpływu możesz jedynie starać się o... no nie wiem, anulowanie odsetek, rozłożenie na raty... życze powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:59 na razie umorzono połowe, przyznali się do błędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 25.07.05, 10:57 do Iwony może powiesz mi co to za oddział, w którym mieście, mam podobną sytuację, czekam na odpowiedź też długo, a po rozmowie telef. mówią żeby czekać, więc czekam. ( tylko u mnie jest inna sprawa nie mojego kredytu). napisz jak to załątwiałaś ( z tym umorzeniem odsetek ) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka77 Re: Kredyt Bank 28.07.05, 13:56 Że też tyle lat miałaś czas czekać. Wiesz na telefon nie załatwia się interesów. Ja z Kredyt Bankiem (jak również z innymi bankami i instytucjami państwowymi) załatwiam sprawy na papierze i osobiście. A tym bardziej w sprawie kredytu nie pozwoliłabym sobie na takie zwlekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 28.07.05, 14:11 jasne ,że bym chodził , gdyby to nie było (tak jak w moim przypadku ) 200km. do oddz. , który olewa sprawe (a wszystka korespondencje mam na piśmie) Odpowiedz Link Zgłoś
tolo3 Re: Kredyt Bank 28.07.05, 17:25 ??? a w takim razie możesz napisać gdzie mieszkasz i w którym oddziale wziąłeś kredyt? thnx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 29.07.05, 14:06 tolo 3 napisałem ci wszystko na krzynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 01.08.05, 12:51 tolo 3 i co Ty na to?, pisałeś , że kiedyś pracowałeś w KB. Co mozna myśleć o całej tej mojej sprawie? Dlaczego banki karzą klienta za niezawinione "winy", a przecież od dawna jest wiadomo, "że z bankiem nie wygrasz", tylko jakim kosztem. może odp. na moją skrzynke , co Ty byś zrobił będąc nie pracownikiem ale klientem. będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BECIA Re: Kredyt Bank IP: *.polkomtel.com.pl 29.07.05, 19:54 Ja również chcę przestrzec wszystkich tych, którzy chcą wziąść w tym Banku kredyt mieszkaniowy.Dokładnie 2 lata temu wzięłam kredyt na ul.Ciołka 10 i radzę wszystkim, którzy to przeczytają-NIE BIERZCIE W TYM ODDZIALE KREDYTU.Szczerze...myślała,że skoro pracowąłam tam 3lata to (po znajomości) będzie szybciej.Niestety myliłam się.Nie to,że czekali na "kopertę" to robili wszystko aby wszelkie formalności trwały baaardzo długo.Teraz kiedy spłaciłam wszystko (zaciągnęłam inny kredyt na pokrycie tej całej pozostałej kwoty) niestety też muszę długo czekać.A na co??? Na "świstek"informujący iż spłaciłam całość kredytu. Po prostu śmiech na sali. Ale za to polecam wszystkim Bank GE MONEY MIESZKANIOWY. Odpowiedz Link Zgłoś