Dodaj do ulubionych

Kredyt Bank

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:13
Przestrzegam przed Tym bankiem, dlaczego? bo za swoje błedy chce ukarać
klienta
Obserwuj wątek
    • maff1 Re: Kredyt Bank 22.07.05, 10:14
      możesz rozszerzyć wypowiedz?
      • Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:30
        Owszem..trzy lata temu złozyłam wniosek o restrukturyzacje kredytu, nie miałam
        żadnej odpowiedzi. Po moich interwencjach obecnie dopiero mówimy o umowie -
        ugodzie. Przez trzy lata rosły odsetki (karne) i ja mam je teraz zapłacić????
        Nie dziw sie, że jestem...rozgoryczona
        • czuk1 Re: Kredyt Bank 22.07.05, 14:06
          Napisałaś(eś) i czekałaś(eś0 TRZY LATA ???????????? a więc to nie byl dla
          Ciebie problem.
          Bank to zauwazył. Dlaczego mial nie wziąć odsetek karnych.
          Ale na serio. Coś nie jest w porządku w tym oddziale. Brak tam troski o klienta.
          m
          • Gość: jola_wroc Re: Kredyt Bank IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 14:12
            ja jestem zadowolona z tego banku.
          • Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:30
            nie czekałam dzwoniłam czesto.prosze poczekać bank sie restrukturyzuje, moje
            dokumenty były przekazywane, czesc zginęło,ach...mam dosc
            • tolo3 Re: Kredyt Bank 22.07.05, 22:28
              widocznie niezbyt byłaś zainteresowana złożonym przez siebie pismem, gdyż
              regulaminowo odpowiedź na pismo Klienta musi być przygotowana i odesłana na max
              do 30 dni! (przynajmniej było tak około 2 lat temu, jak tam pracowałem)
              Więc miałaś na prawdę duuużo czasu aby złożyć skargę u naczelnika kredytów, ew.
              u dyrektora oddziału prowadzącego Twój kredyt... pewne jest że kredyt nie
              zginął, nie został anulowny, więc odsetki zostały naliczone prawidłowo!!! Więc
              czekanie 3 lata na odpowiedź było z Twojej strony bzdurą! Jeśli masz
              potwierdzenie odbioru przez Bank Twojego pisma z datą wpływu możesz jedynie
              starać się o... no nie wiem, anulowanie odsetek, rozłożenie na raty...
              życze powodzenia;)
              • Gość: Iwona Re: Kredyt Bank IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:59
                na razie umorzono połowe, przyznali się do błędu
                • Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 25.07.05, 10:57
                  do Iwony może powiesz mi co to za oddział, w którym mieście, mam podobną
                  sytuację, czekam na odpowiedź też długo, a po rozmowie telef. mówią żeby
                  czekać, więc czekam. ( tylko u mnie jest inna sprawa nie mojego kredytu).
                  napisz jak to załątwiałaś ( z tym umorzeniem odsetek )
              • anulka77 Re: Kredyt Bank 28.07.05, 13:56
                Że też tyle lat miałaś czas czekać. Wiesz na telefon nie załatwia się
                interesów. Ja z Kredyt Bankiem (jak również z innymi bankami i instytucjami
                państwowymi) załatwiam sprawy na papierze i osobiście. A tym bardziej w sprawie
                kredytu nie pozwoliłabym sobie na takie zwlekanie.
                • Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 28.07.05, 14:11
                  jasne ,że bym chodził , gdyby to nie było (tak jak w moim przypadku ) 200km. do
                  oddz. , który olewa sprawe (a wszystka korespondencje mam na piśmie)
                  • tolo3 Re: Kredyt Bank 28.07.05, 17:25
                    ??? a w takim razie możesz napisać gdzie mieszkasz i w którym oddziale wziąłeś
                    kredyt? thnx
                    • Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 29.07.05, 14:06
                      tolo 3 napisałem ci wszystko na krzynke
                      • tolo3 Re: Kredyt Bank 29.07.05, 15:52
                        wiem, przeczytałem.
                        • Gość: gość Re: Kredyt Bank IP: *.man.ats.pl 01.08.05, 12:51
                          tolo 3 i co Ty na to?, pisałeś , że kiedyś pracowałeś w KB. Co mozna myśleć o
                          całej tej mojej sprawie? Dlaczego banki karzą klienta za niezawinione "winy", a
                          przecież od dawna jest wiadomo, "że z bankiem nie wygrasz", tylko jakim kosztem.
                          może odp. na moją skrzynke , co Ty byś zrobił będąc nie pracownikiem ale
                          klientem. będę wdzięczny.
    • Gość: BECIA Re: Kredyt Bank IP: *.polkomtel.com.pl 29.07.05, 19:54
      Ja również chcę przestrzec wszystkich tych, którzy chcą wziąść w tym Banku
      kredyt mieszkaniowy.Dokładnie 2 lata temu wzięłam kredyt na ul.Ciołka 10 i
      radzę wszystkim, którzy to przeczytają-NIE BIERZCIE W TYM ODDZIALE
      KREDYTU.Szczerze...myślała,że skoro pracowąłam tam 3lata to (po znajomości)
      będzie szybciej.Niestety myliłam się.Nie to,że czekali na "kopertę" to robili
      wszystko aby wszelkie formalności trwały baaardzo długo.Teraz kiedy spłaciłam
      wszystko (zaciągnęłam inny kredyt na pokrycie tej całej pozostałej kwoty)
      niestety też muszę długo czekać.A na co??? Na "świstek"informujący iż spłaciłam
      całość kredytu. Po prostu śmiech na sali.
      Ale za to polecam wszystkim Bank GE MONEY MIESZKANIOWY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka