Gość: rr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:50 mam 5000 USD i chcialbym je zainwestowac zeby troszke zyskac. Macie jakies pomysly. Z gory dzieki za podpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gugusiaczek Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 29.08.05, 16:16 Witam Ja zainwestowalam i jestem zadowolona.Nie bede pisac dokladnie w jakiej firmie,jesli bedzie Pan zainteresowany prosze napisac do mnie na priva(mail gazety) to odpowiem na Pana pytania Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
czykwadrat Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 29.08.05, 16:38 Możliwości jest sporo. Proszę o kontakt na maila Gazety. Na pewno coś ustalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZDR Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:42 Olej naganiaczy. Zamien USD na zlote. Wplac kasne an fundusz pieniezny i poczytaj cos o gieldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:15 Zamiana USD na złote to bardzo dobry pomysł. Ale jeszcze nie teraz przy dzisiejszym kursie. Wstrzymaj się do wyborów. "Zawirowania polityczne" z pewnością znacznie osłabią złotówkę i wtedy sprzedasz dolary. Polecam grę na giełdzie (tylko dla fachowców) lub fundusze akcji, zrównoważone, stabilnego wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 IP: *.aster.pl 08.09.05, 02:19 Ja włożyłem pieniądze do UI poprzez www.ifmpl.com. Mają wypasione biuro na Nowogrodzkiej i kozaczą. Kawka, pecie pecie, bicie ku r wa piany, zero merotorycznej gadki, ale tak owładną człeka, że się zgodziłem. Frajer ze mnie, wiem, ale co zrobić. Mówili, że jest szansa na stopę zwrotu 10-15% rocznie, wrzucili mnie na górce w akcyjny fundusz uniona i teraz mam przeje bane, bo jak ja powiem żonie, że mam stratę 8 % w 3 miesiące. Niby nic strasznego, ale czemu biorą najwyższe prowizje i czemu obiecują, i czemu konkurencja (jak jeden mąż) zrobiła zyski i to znaczne, a Oni dupa. Nawet nie próbują się tłumaczyć. Nie odbierają telefonów ani maili. Oczywiście, na początku, to śliczniutko. Czy w Xelionie też tak jest?? A co sądzicie o supermarkecie mBank?? Pozdrawiam serdecznie, PS. Tak więc nie daj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Sz Re: JAK ZAINWESTOWAC 5000 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:29 Szanowny Panie Andrzeju, Tak się składa, że Panu nie wierzę, ale aby to wyjaśnić, serdecznie zapraszam na rozmowę do IFM, telefon do mnie 225290321 (sprawdz czy nie odbieram). Jakby nie patrzeć ta sytuacja jest niemożliwa, biorąc pod uwage sytuację na giełdzie. Jesteś z konkurencji? Zabraliśmy Ci bogatego inwestora? Rozumiem twoją wściekłość i rozgoryczenie, ale inteligentny i opowiedzialny inwestor wybierze IFM. Jeśli uważasz, że nie stać Cię na nasze darmowe usługi to wybierz mbank (wszystkie fundusze bez prowizji). Ciekawe jak na tym wyjdziesz. Pozdrawiam wściekłą konkurencję, Krzysztof Szydłowski Specjalista ds. Funduszy Inwestycyjnych www.ifmpl.com P.S. Panie Andrzeju czekam na telefon Odpowiedz Link Zgłoś