czuk1 25.10.05, 17:56 czyżby "tak powinno byc w każdym banku" ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saczek1 Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 25.10.05, 18:37 wiecie może kieedy sie skończy ta modernizacja i wszystko wróci do jako takiej normy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.crowley.pl 25.10.05, 22:56 Ja mam dalej konto zablokowane przez internet.Byłam w oddziale i niby mi odblokowali, ale dalej nie mogę się dostać.Nie wiem co jest grane.Znów muszę iść do oddziału a nie mam czasu na bieganie non stop do banku.Chcieli polepszyć a pogorszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 27.10.05, 00:34 I tak znacznie lepszy od PKO. Tu raz na kilka lat modernizacja, a w Inteligo ile razy w nocy komunikat, że niedostępne elektronicznie i d*** blada, nie zrobisz przelewu. A przelew z Inteligo do PKO-nie-Inteligo idzie do 3 dni (z piątku wieczór do poniedziałku). O oprocentowaniu nie wspomnę, porównaj stawki na Inteligo (z lokatami włącznie) i na ekonto pro. To powiedziałam ja, klientka banków, a nie pracownik (z zawodu jestem specjalistą ds. badań klinicznych - i tak nikt spoza branży nie wie, co to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 27.10.05, 10:32 My o załamaniu przez kilkanaście dni systemu informatycznego w Lukas Banku -z logo - "tak powinno byc w każdym banku" o niedostępności do pieniedzy klientowskich a Ty o PKO i Inteligo. Porównujesz ceny? Co tu mają ceny do tematu. Nie podobaja Ci się ceny Klientko Bankow to idziesz gdzie są lepsze ceny. Pisząc o drodze z Inteligo do PKO wiem jak jest - bo akurat mam te 2 konta - a jest tak jak miedzy dwoma bankami (BO TO SĄ DWA BANKI, maja 2 systemy informatyczne, rozliczaja sie za posrednictwem KIR, nazywaja sie inaczej, tylko Inteligo jest wlasnoscia PKO BP, ale co z tego) a więc przelew po poludniu w piatek w 3-4 sesji KIR-owskiej nie może być zrealizowany w piątek, a tym bardziej w sobotę - bo KIR nie funkcjonuje.I to nie jest wina tych 2 bankow. I o czym tu mowimy co porownujemy? Zaopowiadana przerwa techniczna, nocna. krotka nie zamyka Ci drogi do Twoich pieniedzy. Wybierzesz je w 1800 bankomatow PKO BP, wpłacisz nocą pieniądze do ok. 600 bankomatow PKO BP, mozesz też poczekać od 23,30 do 2 giej w nocy dnia nastepnego by dokonać operacji bankowej na swoim koncie w Inteligo, a w Lukasie ludzie czekaja 10 i wiecej dni. O to tu chodzi. A PKO BP ma ponad 1 mln klientow korzystajcych z konta internetowego - Superkonta a Inteligo ma ich ok. 400 tysiecy. Czy ci posiadacze kont w tych 2 bankach to są głupole? Czy ktoś ich do uslug tego banku przymusil? Zastanów sie Specjalistko. Ja jzaś jestem emerytem i być może nieraz ... nie wiem co piszę. Wybacz. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:35 Czy w lukasie nadal są problemy z e-bankiem ? Ja loguję się mniej więcej co 3 dni i wszystko u mnie jest w porządku. Problemy występowały tylko w pierwszym tygodniu po zmianie systemu.... ale to jeszcze potrafię zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolencjusz Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: 62.87.128.* 27.10.05, 13:23 Już jest spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 03.11.05, 11:31 BANK KOSZMAR to CITIBANK HANDLOWY - złodzieje do kwadratu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 08.11.05, 11:39 jak działa Lukas na dzień dzisiejszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:52 U mnie strona działa bez najmniejszych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUKA Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.crowley.pl 08.11.05, 22:47 Byłem po raz drugi w oddziale i odblokowali mi wkońcu to konto , teraz już działa bez zarzutu,ale dwa razy musiałem się pofatygować do oddziału i tracić czas, a na stronie nie potrafili napisać, że przy e-koncie trzeba zmienić hasło bo nowy system nie czyta starego a hasło możesz zmienić tylko w oddziale i tak wokoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijany Mistrz Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: 62.87.128.* 09.11.05, 12:54 U mnie też spoko. Fajnie jest, ale jeszcze troszki nad tym będą musieli popracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macek Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:20 Do wczoraj u mnie wszystko diałało i nie zmieniałem żadnego hasła, ale dzisiaj nie mogę już się zalogować :( Kurcze, a było już tak dobrze. Czy oby na pewno konieczna jest zmiana hasła w oddziale ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: 62.89.80.* 19.11.05, 23:20 Czy ktoś wie, że Bank Lukas za nieterminową wpłatę raty wysyła list, za który liczy sobie 15 zł. Złodzieje i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lae Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 12:07 A kazał Ci ktoś tam kredyt brać? No i skoro się spóźniasz to chyba Ty jesteś nieuczciwy, heh? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmann Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 20.11.05, 22:55 Ciesz się,że tylko 15 zł. Mogliby pobierać 30 albo 100 i co byś im zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lae Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.os.kn.pl 20.11.05, 23:04 Im nic, ale pewnie by marudził że go zmusili do wzięcia kredytu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankowy Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.11.05, 19:21 rzeczywiście się potwierdza, czy takie kolejki winny być w kązdym banku?? dość często przechodzę obok lukas banku i nie wiem co tam rozdają że tam takie kolejki!! czyżby papier taoletowy?? ludzie ile można stać w lolejkach (przcierz nie zyjemy w PRL-u ) nie wiem ale za taką obsługe dziekuję lukasowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Na Lukas Bank mówią - BANK KOSZMAR. 21.11.05, 22:37 MOŻE TO JEST SYTUACJA PRZEJŚCIOWA, EFEKT REKLAMY W TV. MOŻE KLIENCI STOJĄ teraz W KOLEJCE PO TĘ KAWĘ, opisaną w telewizyjnej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Działa jak należy ? 21.11.05, 23:15 Witam, czy Lukas działa , chodzi mi o część internetową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Działa jak należy ? IP: 62.87.128.* 22.11.05, 08:09 Działa - bez prblemów :) I lepiej niż przed reformą :) Odpowiedz Link Zgłoś