Dodaj do ulubionych

Awaria systemu BPH - pełna beztroska

20.12.05, 12:35
Od kilku dni w BPH awaria za awarią - a to przelewy nie wychodzą na czas, a
to pada cały system bankomatowy i płatności kartą, a na stronie głownej BPH
nic, cisza, tu święta, człowiek chce kupic prezenty i nagle jest
ubezwłasnowolniony bo BPH nie jest w stanie poradzić sobie od kilku dni z
awarią. I cały pic z Wołoszańskim wziął w łeb. A że mnie juz nie wystarcza
przeprosiny, bo za duzo mnie to nerwów kosztowało, więc z tym pseudo bankiem
biorę rozwód. I niceh się łączą z PEkao SA - to będzie megaawaria.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska 20.12.05, 13:54
      Co myśla teraz panowie klienci -forumowicze pokazujący na Inteligo (któremu raz
      wydarzyła sie awaria) jako najgorszy bank internetowy,tym bardziej kiedy co
      tydzień słyszymy o awariach sytaemów informatycznych w bankach, w Lukasie,
      mBanku, PeKaO.?????????????????????????????
      Trzeba mieć umiar w ocenach !!!!!!!!!!!!!!
      m
      • Gość: Kasia Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska IP: *.acn.waw.pl 22.12.05, 06:27
        W Pekao SA mam rachunek od wielu lat, od początku istnienia korzystam z
        internetowego pekao24 i jeżeli chodzi o awarie to wydaje mi się, że wymieniając
        pekao mylisz się.
        Nie ma tak przyjaznego interfejsu jak mbank, ale bez przesady, naprawdę
        ewoluował.
        BPH to pod względem obsługi i bezpieczeństwa transakcji najgorszy bank w Polsce.
        Według mnie fuzja i wprowadzenie awaryjnego i niebezpiecznego systemu z BPH do
        PEKAO to pomyłka.
        Ja nie chcę :)
        Zgadzam się co do jednego - trzeba miec umiar w ocenach.
        • czuk1 Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska 22.12.05, 06:32
          Za pomyłkę przepraszam.Skleroza. -;)
          martusz
    • Gość: magda Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska IP: *.acn.waw.pl 21.12.05, 22:59
      To nie wszystko! Wlasnie sprawdzilam stan konta i okazalo sie, ze sciagnieto mi
      z niego PO RAZ DRUGI te sama kwote - splate karty kredytowej!!!!! Niestety Pan w
      obsludze kart nie potrafil wyjasnic mi niczego!!!! Skandal - to w tym przypadku
      duuuuzy eufemizm...
      • czuk1 Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska 26.12.05, 18:46
        Jak to skończyło się??? Magdo.
        • czuk1 Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska 05.01.06, 08:59
          Dla pocieszenia - takie sytuacje są nie tylko u nas.

Na podstawie: WP.pl, 05.01.2006 07:07
          Pierwszy dzień pracy największego na świecie japońskiego banku Tokyo-Mitsubishi
          UFJ zakłóciła awaria komputerów. Nie były realizowane niektóre płatności
          dokonywane przez Internet – informuje ...

m
    • Gość: trend Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.13, 08:57
      znowu awaria od paru dni ludzie co robić ?

Informujemy, że w dniu 13.06.2013 r. (czwartek) realizowane będą prace serwisowe systemów internetowych Banku. W godzinach 22:00 – 22:30 niektóre informacje o kredytach i kartach kredytowych nie będą dostępne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i utrudnienia.

a na stronie taki komunikat wkurw tylko ogarnia płacą chyba minimum informatykom
      i potem taki efekt .
    • Gość: Tomek Re: Awaria systemu BPH - pełna beztroska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 19:09
      Zgadzam się w zupełności z poprzednikiem. Zatrudnić trzeba więcej światłych managerów pompujących baloniki, a zwolnić wszystkich dobrych informatyków. Niech się dzieje co chce i "róbta co chceta".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka