Dodaj do ulubionych

Inteligo-Debet-watpliwosci...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:12
Jak to jest z tym debetem ? Bo ja ciagle pomimo moim zdaniem duzego w miare ruchu na koncie mam info ze nie jestem aktywnym uzytkownikiem !!! Na infolini tez mi sugeruja bym wiecej z konta korzystal ! Czy aby to haslo reklamowe-debet od reki nie jest fikcja ? Bo odnosze takie wrazenie - od 2 miesiecy przez konto przeplynelo z 3 tys zl zarobili na samych prowizjach z 20zl a ciagle wedlug Inteligo nie jestem zbyt aktywny :/ Hmm
Obserwuj wątek
    • Gość: Tarpan Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:17
      A moze trzeba w inteligo ruch w dziesiatkach tys. generowac by dostac glupi debet np 300zl ??? Moze ktos z Was podzieli sie informacja jaki ruch generuje lub ile ma na koncie by dostal glupie 300-500zl debetu ??? Dziekuje za wszelkie sugestie , powoli zaczynam byc Inteligo zdegustowany bo chyba nabralem sie na ich relkamy :/
      • Gość: Q-y Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: 217.153.180.* 13.03.06, 09:08
        Udało mi sie ostatnio dostać 200 zł debetu w Inteligo. Pierwsza wpłata na moje
        konto była pół roku temu- 3tys zł, tytułem należności za fakturę. Potem miałem
        przestój do grudnia - dostałem wpłatę 600 zł za stypendium. W międzyczasie sam
        wpłacałem średnio 200 zł m-c na konto, a debet dostałem kiedy wpłynęło pod
        koniec lutego ćwierć wypłaty z mojej nowej pracy, w wysokosci 550 zł.
      • business3 Zlikwiduj debet. Wpłać $$$ swoje. I korzystaj. 28.09.06, 16:24
        Zlikwiduj debet. Wpłać $$$ swoje. I korzystaj.
    • Gość: /// Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: 13.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:07
      Podobno trzeba mieć pól roku konto, aby dostać debet. U mnie wpływało co
      miesiąc 700 zł, miałam zlecenia stale i inne płatności, korzystałam z bankomatu
      i też dostawałam caly czas odmowę, po 1/2 roku dostałam debet od razu.
      • agusia101 Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... 01.09.06, 22:50
        ja juz mam konto inteligo półorej roku wpłaty regularnie( umowy zlecenia) kowty
        700-1200 i nie moge dostac debetu...
        • Gość: souler Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:23
          po 5 miesiącach dostałem debet 400 pln. średnio na konto w tym czasie wpływało
          mi 1000 pln/mc
          • Gość: anka Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: *.chello.pl 22.09.06, 15:58
            Też tak miałam.Przypadkowo spróbowałam starac się o debet zaraz po wpłacie na
            konto/ w tym samym dniu i się udało/.Pewnie to przypadek, ale się udalo.
            • Gość: A. Re: Inteligo-Debet-watpliwosci... IP: *.2a.pl 27.09.06, 13:10
              Dodatkowo trzeba miec skończone 24 lata. Wiem z doświadczenia. I jeszcze jedna
              ciekawa prawidłowość: im mam większe saldo na rachunku tym mniejszy debet mi
              proponują. W czerwcu wyczyściłam konto prawie kompletnie, od czasu do czasu
              przez wakacje były jakies operacje, we wrzesniu dostałam debet 2000 pln. Jakas
              logika w tym jest, tylko jaka?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka