Dodaj do ulubionych

pkobp i przelew walutowy

IP: 194.237.142.* 12.07.06, 08:58
Ile kosztuje przelew dolarow amerykanskich z PKO BP do innego banku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pegaz Re: pkobp i przelew walutowy IP: *.e-wro.net.pl 12.07.06, 10:10
      co prawda nie wiem, ale można to sprawdzić w Tabeli Opłat i Prowizji tego banku
      na ich stronie internetowej www.pkobp.pl
      • zelmar Re: pkobp i przelew walutowy 17.07.06, 10:48
        z tego co pamietam, min 25 a max 180 zl.
        Pozostaje jeszcze pytanie czy beda potrafili zrobic przelew.
        Zlecalem przelew na 300 GBP, trwalo to 1,5 h (!) ale udalo sie.
        Tydzien pozniej podobny przelew, inny oddzial - komputer mowi, ze sie nie da, a
        ja jak to sie nie da, skoro sie dalo tydzien temu. A Pani na to, ze co ja od
        niej chce skoro komputer mowi, ze zly numer rachunku i pyta mnie co ona ma tam
        wpisac. Powiedzialem, ze to nie ja bylem na szkoleniu pracownikow PKO BP.
        Uniosła sie. Kierowniczka jeszcze mniej kompetentna, pyta mnie czy ma zadzwonic
        do oddzialu, w ktorym udalo mi sie zlecic przelew. A ja na to, ze nie wiem gdzie
        ma dzwonic, jestem klientem banku i chce zlecic przelew. Zrobilo sie nieprzyjemnie.
        Na koncu napisali na swistku odrecznie, ze jak sie przelew wroci to ja za
        wszystko zaplace. Pelna kompromitacja!!! Oczywiscie przelew sie powiodł, mimo,
        ze komputer powiedzial NIE! Teraz jestem na etapie poszukiwania banku gdzie
        klient nie jest intruzem.... moze jakies sugestie???

Pozdrawiam,
        Marek

P.S. Przelewy w GBP kosztowaly mnie 60 zl (z rachunku firmowego).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka