Dodaj do ulubionych

konto studenckie - potrzebuje rady

30.07.06, 14:17
potrzebuje rady na ten temat. w jakim banku najlepiej załozyć takie konto,
żeby oferta była najkorzystniejsza.na co zwracać uwagę przy wyborze konta?
Z góry dziękuje wszystkim za odpowiedz
Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Bajka Re: konto studenckie - potrzebuje rady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:51
      No jak to w jakim banku? Oczywiście, że w mBanku - prowadzenie 0 zł. Najlepsza
      oferta na rynku. Sprawdź sam www.mbank.pl
      • msklodowska Re: konto studenckie - potrzebuje rady 30.07.06, 15:42
        dziękuje za odpowiedź
        ten bank też biore pod uwagę,a także Millenium i Multibank. Myśle że z pośród
        tych będe wybierała,więc proszę o opinię o nich :)
        • Gość: a Re: konto studenckie - potrzebuje rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:18
          Proponuje porównać na stronie www.bank-bank-bank.programpartnerski.pl
          i ewentualnie założyć konto
    • Gość: dddddd Re: konto studenckie - potrzebuje rady IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 30.07.06, 23:08
      Hej Bank Milenium stanowczo i z dobrego serca odradzam zreszta mozna o tym
      banku sporo poczytac na forum kłopoty nerwy ogolnie zenada nie polecam Ban
      Milenium omija sie
    • bwportal.pl Re: konto studenckie - potrzebuje rady 31.07.06, 14:39
      "Na co zwracać uwagę przy wyborze konta bankowego"
      www.bwportal.pl/Article93.phtml
      • msklodowska Re: konto studenckie - potrzebuje rady 31.07.06, 20:32
        dziękuje za stronkę bardzo przydatna :) i wszystkim za wypowiedzi. Waham się teraz pomiedzy mBankiem a MultiBankiem, bo wydaje mi się,że ich oferta co do konta studenckiego jest najlepsza.
        Jeszcze raz dziekuje za wypowiedzi
        Pozdrawiam
        Marta
        • Gość: krzys Re: konto studenckie - potrzebuje rady IP: *.centertel.pl 01.08.06, 16:20
          Jeszcze niedawno też miałem taki "problem" jak Ty. Ostatecznie wybrałem Kredyt
          Bank: konto 2zł + 1 zł za karte, przelewy przez internet 0,40 zł i bardzo dużo
          bankomatów (Kredyt Banku + BGŻ + Euronet + Lukas Bank + banki spółdzielcze).
          Gdybym wybierał pomiędzy mBankiem a MultiBankiem to moim zdaniem lepszy jest
          MultiBank - jest opłata za konto ale bank ma oddziały.
          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka